10 veidi, kā izskatīties vīrišķīgākam sievietes acīs

10 veidi, kā izskatīties vīrišķīgākam sievietes acīs
Lai ko sievietes pašas arī neteiktu, sievietēm patīk vīrišķīgi vīrieši. Sievietes var izkust pat tikai muskuļotu roku vai vīrišķīga zoda dēļ. Tā to ir iekārtojusi daba un mums atliek to tikai pieņemt. Tomēr ne visiem vīriešiem dabas dotās vīrišķības ir pietiekoši. Tad nu piedāvājam pāris rekomendācijas, kā likt sev izskatīties vīrišķīgākam un brutālākam sievietes acīs!

1. Ģērbies kā vīrietis
Visas tās hipsteru kediņas, svīterīši, izstaipītie krekliņi un citi štrunti spētu pazemināt pat Maira Brieža vīrišķības līmeni. Nemaz nerunājot par izstīdzējuši jaunekli, kuram vēl ne reizi nav izdevies nopirkt alkoholu bez pases uzrādīšanas. Tāpēc ja vēlies, lai tevi uztver kā vīrieti, pacenties arī izskatīties pēc vīrieša. Nu vismaz pa gabalu.

2. Nedraudzējies ar sievietēm
No vienas puses, jo vairāk ap tevi ir sieviešu, jo ar lielāku interesi uz tevi skatīsies citas sievietes. Tomēr šeit ir viena nianse: šīm sievietēm ir jābūt tevī ieinteresētām kā vīrietī un nevis kā būtnē, kurš pēc pirmā pieprasījuma skries salabot tās datoru vai pakavēs laiku vientuļā sestdienas vakarā, kad tai negaidot ir atcēlies randiņš ar citu vīrieti. Ar sievietēm draudzējas tie, kas nevar tās ievilkt gultā un to lieliski zina arī pašas sievietes.

3. Runā kā vīrietis
Iemācies frāzes no sērijas: “Atstāj to man” vai “Es visu nokārtošu”. Un lieto tās pie jebkuras apjukuma pazīmes viņas sejā. Protams, ir ļoti vēlams visu solīto tiešām arī nokārtot, pretējā gadījumā tas ilgi nestrādās.

4. Bārdas rugāji
Daudzas sievietes gan sūdzas, ka bārdas rugāji tām traucē skūpstīšanās laikā, tomēr lai līdz tai tiktu, ir jāpanāk, lai sieviete grib ar tevi skūpstīties. Un lai nu kas, bet pāris dienu veci bārdas rugāji tiešām spēj piešķirt tēlam papildus vīrišķību. Turklāt tie spēs arī nomaskēt tavas zoda nepilnības un piešķirs tavai ārienei seksīgas vienaldzības un brutāluma devu.

5. Aizmirsti par vārdu pamazinātām formām
Lūgums pataustīt tavu “pierīti” vai ieziest tavu “muguriņu ar krēmiņu”, paziņojums, ka tavs “puncītis” no izsalkuma jau rūc, var vienā brīdī pārvērst tevi no vīrieša par vīrieša parodiju. Tad nu uz priekšdienām atceries: vai nu tu esi vīrišķīgs vai tev ir “pierīte”, “muguriņa” un “puncītis”.

6. Neesi skops
Viena nožēlojama roze uz Valentīna dienu, 50 centu dzeramnauda oficiantam un mēģinājumi viņu naktī aizsūtīt mājās nevis ar taksi, bet sabiedrisko. Šīs un līdzīgas lietas spēj sačakarēt jebkurus tavus pūliņus. Pat ja tev ir augums kā Apollonam un supervīrisķīgs zods, viņa padomās, ka tas viss ir plastiskā ķirurga darbs, kur tu turklāt esi apmaksājis ar atlaižu kuponiem.

7. Runā nesteidzīgi un zemā balsī
Steidzas un pīkst tikai tie, kas nav par sevi pārliecināti un baidās, ka tos neuzklausīs līdz galam. Tāpēc ja vēlies, lai tavos vārdos ieklausās, izmanto kādu vecu triku un runā lēnāk un klusāk. Tā tavs sakāmais šķitīs kā minimums nozīmīgāks. Savukārt zemāka balss tevi piešķirs vēl vairāk vīrišķības.

8. Ciet klusējot
Tas attiecas uz tavu salauzto sirdi, augstajām benzīna cenām un uz maitu gripu kas tevi noguldījusi tieši pirms svarīgās sapulces. Īsti vīrieši neraud un tas nozīmē arī to, ka tie nečīkst un nežēlojas. Savukārt raudāt gan tu vari, bet tikai vientulībā, tumsā un zem segas.

9. Slēp savu kaisli pret skaistumkopšanu
Patiesībā tas ir diezgan savādi: sievietēm patīk kopti vīrieši un tās ar nepatiku skatās uz tiem, kas par savu ārieni nerūpējas. Tomēr tajā pašā laikā tām galīgi nepatīk tie vīrieši, kas dažādos skaistumkopšanas salonos pavada vairāk laika nekā viņas. Tādēļ, ja tev jautā, kur tu dosies pēc darba droši saki, ka uz tikšanos, bet ka tā ir tikšanās ar kosmetologu nevienam nav jāzina. Lai viņas domā, ka tu no dabas esi tāds gluds, smaržīgs un vienmēr perfektu frizūru.

10. Iegādājies sev adrenalīna pilnu hobiju
Nē, protams, vīrietim var patikt izšūšana krusta dūrienā vai knipelēšana, bet tikai slepenībā un no boksa, hokeja vai kalnu slēpošanas brīvajā laikā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

11 + sixteen =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.