10 veidi, kā ilgāk nebeigt

kā ilgāk nebeigt
Tu jau esi izmēģinājies atcerēties Porziņģa pēdējo spēli, pārdomāji savu aktuālo projektu darbā un pat atsauci atmiņā savu pēdējo vizīti pie sievasmātes. Tomēr jo vairāk tu centies savu orgasmu attālināt, jo ātrāk tas pienāk. Un nē, tu tāds neesi vienīgais.
Urologi uzskata, ka gandrīz ikviens vīrietis kādā savas dzīves posmā ir saskāries ar pārāk ātru ejakulāciju. Problēma nav patīkama, tomēr visbiežāk to ir iespējams atrisināt. Piedāvājam 10 veidus, kā ilgāk nebeigt.

Bioloģiskā atgriezeniskā saite
Šeit tiek apspēlēta ideja, ka cilvēks pats spēj regulēt savu neirofizioloģiju jeb to kā cilvēka ķermenis reaģē uz izjūtām. Eksistē vairāki bioloģiskās atgriezeniskās saites veidi, tomēr lai cīnītos ar pārāk ātru ejakulāciju vispiemērotākais varētu būt šāds veids: tev jānoved sevi līdz pašam orgasma slieksnim un tad jāapstādina visas darbības līdz tam brīdim, kamēr tu spēj savu uzbudinājumu kontrolēt. Atkārtojot to daudzas reizes, tu spēsi iemācīt savam prātam un ķermenim labāk kontrolēt orgasma iestāšanos.

Saspiešana
Jūtot, ka tavs orgasms jau ir pavisam tuvu, apstājies, un saspied savu peni rajonā nedaudz zem galviņas. Dari to ļoti uzmanīgi, ar lielo un rādītājpirkstu, tā lai tiktu saspiesta uretra. Šāda saspiešana samazina seksuālo spriedzi, bet tas savukārt ļauj attālināt orgasma iestāšanos.

Izvēlies pareizo tempu
Dažos gadījumos var līdzēt arī pareizā tempa izvēle. Parasti skatoties pornofilmas, to varoņi darbojas diezgan intensīvi, tomēr reālā dzīvē intensīvākas kustības parasti nozīmē arī ātrākas beigas. Tāpēc centies ieklausīties savās sajūtās un mēģini turēties pareizajā ritmā. Tomēr nedari to arī pārāk lēni, jo tas var nepatikt tavai partnerei.

Izdari tā, lai viņa beigtu pirmā
Ja tu no sākuma palīdzēsi viņai beigt pirmajai (ar muti, pirkstiem vai mantiņu), tad jau pats fakts, ka viņa jau ir beigusi var daļēji noņemt tavu spriedzi.

Ievelc elpu
Tas palīdz stresa situācijās un var palīdzēt arī seksa laikā. Brīdī kad jūti, ka beigas jau ir pavisam tuvu, dziļi ieelpo un aizturi elpu. Tavam pulsam vajadzētu kļūt lēnākam un arī tavs izvirdums uz kādu brīdi tiks atcelts. Nav aizliegts to darīt vairākkārtīgi, tomēr šis veids prasa zināmas prasmes un ar pirmo reizi var nesanākt.

Vietējā anestēzija
Dažādi izsmidzināmi un uzsmērējami vietējās anestēzijas līdzekļi var tikt pielietoti, lai pazeminātu locekļa jūtīgumu un sekojoši arī attālinātu orgasma iestāšanos. Pareizi lietojot šos līdzekļus, tu pats spēsi kontrolēt sava dzimumlocekļa jūtīguma līmeni, vienlaikus nekādi neietekmējot tavu partneri. Šeit gan tev ir arī nedaudz jāuzmanās, jo pārāk liela nejūtība var negatīvi atsaukties uz tavu erekciju.

Prezervatīvs
Ne velti daudzi vīrieši mēdz žēloties, ka izmantojot prezervatīvu, to izjūtas ir krietni pieticīgākas, nekā  gadījumos, kad prezervatīvs netiek lietots. Ja ar parastu prezervatīvu tev ir par maz, tad zini, ka daudzi prezervatīvu ražotāji ražo arī prezervatīvus ar biezākām sieniņām. Vienkārši meklē prezervatīvus, kas sola ilgstošāku baudu.

Noņem spriedzi pirms seksa
Vecs un diezgan labi zināms veids, kā ilgāk nebeigt. Dažas stundas pirms plānotā seksa, noņem spriedzi pašrocīgi. Šī metode varētu nederēt tiem vīriešiem, kuriem ir vajadzīga ilgāka pauze starp ejakulācijām.

Tabletes
Dauzu vīriešu iecienīts līdzeklis, kas ļauj gan uzlabot erekciju, gan arī paildzināt pašu dzimumaktu. Tomēr šāda veida līdzekļiem mēdz būt arī blakusefekti, tāpēc ja vien tas ir iespējams, tad labāk no šādiem līdzekļiem būtu izvairīties. Jebkurā gadījumā ir vērts pakonsultēties pie ārsta.

Dodies pie speciālista
Ja tev šķiet, ka tu visu jau esi izmēģinājis, bet rezultātu kā nav, tā nav, tad ir īstais laiks doties pie ārsta. Pat jau minētie padomi var būt efektīvāki, ja tie tiks realizēti sadarbībā ar speciālistu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

two × two =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.