Kāpēc sievietes izvēlas vecākus vīriešus

Kāpēc sievietes izvēlas vecākus vīriešus
Liela divu mīlnieku vecuma starpība vienmēr rada daudz jautājumu. Parasti jaunas meitenes un vecāka vīrieša kompānija izsauc neizpratni un pat nosodījumu. Cilvēkiem šķiet, ka jaunība ir pārāk vērtīga, lai to iemainītu pret materiālu labklājību un bezrūpīgu dzīvi. Tomēr ne vienmēr šādas attiecības ir saistītas tikai ar materiālām interesēm. Rakstā apskatīti seši biežākie iemesli, kāpēc jaunas sievietes mēdz izvēlēties vecākus vīriešus.

Tēva tēls
Jau kopš seniem laikiem sievietes ir izvēlējušās tādus partnerus, kas tām ir atgādinājuši to tēvus. Pie šādas partnera izvēles galvenokārt ir vainojama sieviešu vēlme izjust tādu pašu mieru un drošības sajūtu, kādu tās juta, atrodoties sava tēva apgādībā. Un tieši tādēļ tēva tēls ir viens no biežākajiem iemesliem, kāpēc sievietes izvēlas vecākus vīriešus.

Uzticamība
Jo vecāks kļūst vīrietis, jo vairāk tas sāk novērtēt stabilas un ilgstošas attiecības. Īslaicīgas attiecības sāk zaudēt savu agrāko pievilcību jau kaut vai tikai tāpēc, ka tās ir vairākkārtīgi izbaudītas. Savukārt sievietēm, kuras vienmēr ir vairāk orientētas uz ilglaicīgām attiecībām, tas ir tikai vēl viens pluss.

Pārliecība
Parasti nobrieduši vīrieši jau ir paspējuši sevi realizēt, tie zina, ko grib un zina kā savus mērķus sasniegt. Šādi vīrieši ir par sevi pārliecināti, un pārliecība ir viena no tām īpašībām, ko sievietes mēdz augstu vērtēt.

Materiālā drošība
Izvēloties savu partneri, sievietes vienmēr izvērtēs arī tā materiālo potenciālu. Turklāt tas ir dabiski un parasti nav jāsaista ar kaut kādām savtīgām interesēm. Izvēloties vīrieti sieviete izvēlas arī savu nākamo bērnu tēvu. Sieviete zina, ka bērnu radīšana un audzināšana prasīs visus tās spēkus un tai būs vajadzīgs tāds vīrietis, kas spēs parūpēties par viņu un bērnu. Šai lomai lieliski der gan jauni un spēcīgi vīrieši, gan arī nobrieduši un turīgi vīrieši.

Džentlmeņi
Šeit nav runa par “vecā kaluma” vīriešiem, kuri spēj paspīdēt ar īstām “miera laika” manierēm, ir pieraduši pie ilgstošām aplidošanām un ir gatavai gaidīt līdz pat kāzu naktij. Runa ir par normāliem vecākiem vīriešiem, kuriem garākas aplidošanas gluži vienkārši sagādā baudu. Kā rāda pieredze, šāda vīrieša uzvedība var savaldzināt ne vienu vien sievieti.

Pieredze gultā
Jā, tieši tā! Mūsdienās vīrieša vecumam vairs nav noteikti jāietekmē tā spējas gultā. Ja vīrietis seko savai veselībai, nodarbojas ar sportu, pareizi ēd un izvairās no neveselīgiem ieradumiem, tad tas var būt seksuāli aktīvs līdz pat sirmam vecumam. Kopā ar nodzīvotajiem gadiem tiek iegūta tik ļoti vērtīgā pieredze un šāds vīrietis lieliski zina kā sagādāt baudu savai partnerei.

Mīlestība
Mīlestību nevar izskaidrot loģiski, un reizēm sievietes izvēlas vecākus vīriešus vienkārši tāpēc, ka iemīlas tajos.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

5 × 5 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.