Virtuālais sekss. Plusi un mīnusi

Virtuālais sekss. Plusi un mīnusi
Bieži brīžos kad uzrodas vēlme dažādot savu seksuālo dzīvi, mums palīgā nāk internets un tā gandrīz bezgalīgās iespējas. Jāsaka, ka internetam tiešām ir ko piedāvāt un tas, protams, attiecas arī uz seksuāliem eksperimentiem.

Šeit mūsu rīcībā ir viss sākot no sociālajiem tīkliem, specializētām lietotnēm un beidzot ar “Skype” un dirtyroulette.com veidīgām vietnēm. Turklāt nav šaubu, ka savus plusus var atrast arī virtuālā seksa partnerī – tu vienmēr varēsi sevi pasniegt sev izdevīgā gaismā, tev nekad nebūs jādara tas, ko tu negribēsi darīt un tu jebkurā brīdī varēsi sakaru pārtraukt. Turklāt ja tu būsi gana gudra (vai gudrs), tas atšķirībā no īsta cilvēka, tev nekad neradīs problēmas reālajā dzīvē. Neskatoties uz visiem ieguvumiem, šādām attiecībām ir arī savi trūkumi. Lasi kādi ir virtuālā seksa lielākie plusi un nozīmīgākie mīnusi.

Virtuālais sekss. Plusi un mīnusi

Virtuālā seksa plusi

1. Nekādu kompleksu. Savam partnerim, kuru tu iespējams pat neredzi, tu vari izstāstīt visas savas fantāzijas un vēlmes, lai vēlāk ķertos pie to virtuālas realizācijas.

2. Pilnīga kontrole pār kontakta laiku un ilgumu. Tu to vari darīt tad, kad tev ir ērti, un to pārtraukt, kad vien vēlies.

3. Tu vari izjust jaunas izjūtas, labāk iepazīt sevi, savas erogēnās zonas un patiesās vēlmes. Rezultātā tas var uzlabo tavas attiecības ar reālu partneri.

4. Iegūt virtuālā seksa partneri ir vienkārši, tu viegli vari no šī partnera atbrīvoties, un tev var būt vairāki partneri.

5. Virtuālais sekss ir drošāks. Nav riska iegūt kādu nepatīkamu slimību, ciest no vardarbības vai tikt pie neplānotas grūtniecības.

Virtuālais sekss. Plusi un mīnusi

Virtuālā seksa mīnusi

1. Neviens tev nevar garantēt tava partnera kārtīgumu. Tavi video, attēli vai sarakstes var nonākt internetā. Turklāt ja tā notiks, tu tur neko nespēsi padarīt. Kaut no otras puses, tikpat labi tas var notikt arī arīstu cilvēku.

2. Sociālajos tīklos ir viegli uzzināt tavu īsto vārdu un dzīvesvietu, tādēļ pastāv iespēja, ka kāds uzbāzīgs virtuālais partneris tevi var atrast un uzrasties tavā reālajā dzīvē.

3. Ja cilvēks nav morāli gatavs šāda veida eksperimentiem, tas var sākt nožēlot izdarīto, uztraukties un pat sākt kaunēties par paša fantāzijām un vēlmēm.

4. Virtuālais sekss var radīt tuvības ilūziju un atkarību, kuras rezultātā cilvēkam kļūs aizvien grūtāk dzīvot normālu dzīvi, satuvināties ar reāliem cilvēkiem un veidot īstas attiecības.

5. Virtuālais sekss nav pilnvērtīgs sekss, tajā trūkst patiesas fiziskas un garīgas tuvības, un tas nekad nespēs aizvietot īstu seksu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

20 + sixteen =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.