Vērša horoskops 2017. gadam

Vērša horoskops 2017. gadam

Vērša horoskops 2017. gadam

Pērtiķa gads jau ir gandrīz pagājis, bet tas nozīmē, ka visas neveiksmes, zaudējumi, stress un uztraukumi visai drīz arī būs pagātnē. Ir pienācis laiks atslābināties un baudīt dzīvi. Zvaigznes nesola, ka viss šajā gadā ies kā pa sviestu, tomēr Vērši var diezgan droši cerēt uz pieklājīgu kompensāciju par iepriekšējā gada neveiksmēm un zaudējumiem. Vēršiem vajadzēs tikai nedaudz pacietības un neatlaidības, un tad jau arī viss sāks iet uz augšu.
Pilnībā gan atslābināties arī nesanāks, jo gads būs piepildīts ar dažādiem notikumiem. Un iespējams, ka kādam ātri vien apniks biežā dekorāciju maiņa, tomēr ir jāatceras, ka jaunie notikumi nesīs tikai pozitīvas emocijas un veicinās tālāku izaugsmi. Vērsim viss ies no rokas, pat vissarežģītākās lietas. Strādājot pie saviem mērķiem, Vērsim atradīsies veidi kā izvairīties no zemūdens akmeņiem.
Nākamajā gadā Vēršiem vajadzētu veltīt uzmanību arī sev: piestrādāt pie figūras vai ja nepieciešams – veikt operāciju. Ķeroties pie kāda darba, Vērši pamanīs, ka tiem ir parādījies spēcīgāks gribasspēks un tie viegli paveiks ieplānoto. Daži Vērši izlems iegūt papildus izglītību un apgūt papildus iemaņas. Un tas tiem noteikti nāks par labu. Kāds cits Vērsis var izlemt strauji nomainīt darbības jomu un pievērsties mākslai, atklājot sevī slēptus talantus un spējas.

Mīlestība
Arī mīlestībā Vēršiem veiksies. 2017. gadā Vēršu zīmē dzimušos gaida negaidītas tikšanās, kurām var veidoties romantisks turpinājums. Tas, protams, būs patīkami, un ir visai iespējams, ka vientuļie Vērši beidzot atradīs savu otro pusīti.
Turklāt zvaigznes iesaka Vēršiem sākt veidot ģimeni tieši šajā gadā. Visticamāk ka Vērsis izvēlēsies tādu cilvēku, ar kuru tas agrāk nebūs ticies. Nav arī izslēgts, ka šo cilvēku Vērsis satiks tālu no mājām, tādēļ Vēršiem nevajadzētu atteikties no iespējas doties kādā nelielā ceļojumā, neatkarīgi no tā vai tas būtu atvaļinājums, vai brauciens darba darīšanās. Starp citu, lielāka iespēja satikt savu potenciālo otro pusīti būs tieši darījuma braucienā. Lai precēti Vērši izvairītos no gadījuma sakariem, tiem labāk būtu doties atvaļinājumā kopā ar savu otro pusīti. Gadījuma sakari var novest pie šķiršanās. Precētajiem Vēršiem briesmas uzglūn arī darbā, kur tiem var izveidoties kāds nevajadzīgs dienesta romāns. Cenšaties izvairīties no pārāk ciešas saskares ar pretējo dzimumu, tas var nebūt tā vērts, pavedinātājs var izrādīties ne tik labs, lai tā dēļ riskētu ar ģimenes pavardu. Izbaudot visus aizliegtā augļa plusus un mīnusus, Vērsis var saprast, ka neviena labāka par to otro pusīti nav, un sāks to vēl vairāk novērtēt un cienīt.

Nauda
Arī finansiālā ziņā 2017. gads Vēršiem būs visai veiksmīgs. Galvenais būs atrasties īstā vietā, īstajā laikā un pieņemt pareizo lēmumu. Vēršiem nevajadzētu atteikties no jauniem projektiem, jo tie nesīs peļņu. Vērši var arī pameklēt kādu jaunu darījumu partneri, jo nav izslēgts, ka kāds no tiem labi izpalīdzēs vai dos kādu vērtīgu biznesa padomu. Plānojot uzsākt kādu jaunu projektu, ir vērts atcerēties, ka vislabāk to būtu realizēt kopā ar saviem domubiedriem. Kolektīvs darbs būs daudz produktīvāks nekā darbs vienatnē. Vēršiem arī vajadzētu atlikt naudu sava biznesa modernizēšanai. Nebūs problēmu ar labām idejām, tās Vēršiem ieteiks jaunie paziņas vai arī pats Vērsis tās kaut kur izlasīs. Zvaigznes iesaka neatteikties pat no tiem projektiem kas pirmajā mirklī izskatās salīdzinoši dīvaini. Tiklīdz kā Vērsis tos izpratīs, tā uzreiz arī sapratīs, kur slēpjas tās ienesīgums.
Uzmanīgākiem ir jābūt iesācējiem. Zvaigznes vēsta, ka tos visu gadu cītīgi vēros priekšniecība un tā reti tiem dos iespēju izvērsties. Tomēr ja Vērsis būs neatlaidīgs, tad tā talants tiks pamanīts un uz virzību pa karjeras kāpnēm nebūs ilgi jāgaida. Labi pastrādājuši 2017. gadā, Vērši vēl ilgi spēs saglabāt savu iegūto stāvokli. Šajā gadā būs jābūt uzmanīgiem un atbildīgiem rīkojoties ar lielām naudas summām, nākotnē tas nesīs peļņu. Zvaigznes atbalstīs gandrīz ikvienu Vērša uzsākumu, tādēļ tam nevajadzētu par saviem spēkiem šaubīties. Nepatikšanas var sagādāt tikai nodokļu inspekcija vai kāda cita kontrolējoša organizācija. Ja Vērši laicīgi veiks pārrunas un novērsīs neskaidrības
lietās, tad tiem par nākamā gada finansiālo stabilitāti nebūs jāuztraucas.

Veselība
Vēršiem 2017. gadā vajadzētu nopietnāk sākt izturēties pret savu veselību. Ja agrāk Vēršiem par savu pašsajūtu nebija jāuztraucas, tad šajā gadā vajadzētu veikt vismaz profilaktisku veselības apskati. Pastāv iespēja, ka tiks atklāta hroniska slimība vai kāda cita agrāk nemanīta veselības problēma, kas var pāriet kādā nopietnākā formā. Labāk to neielaist un uzreiz pielabot savu veselību, jo vēlāk jau var būt par vēlu. Īpaša uzmanība būtu jāpievērš kājām. Nav izslēgta iespēja, ka tiks gūtas traumas. Tiem Vēršiem, kuriem veselības problēmas jau ir bijušas, tiem ar savu veselību vajadzētu sākt nodarboties jau tūlīt pat. Bez tiešas ārstēšanās, Vēršiem noteikti arī vajadzētu doties uz kādu kūrortu un veikt atveseļojošas procedūras. Vēršiem – sportistiem nevajadzētu bez vajadzības sevi un savas kājas pārslogot, tas var slikti beigties. Tas attiecas arī uz pārējiem Vēršiem. Ja ir parādījušās sāpes, tad tās nekādā gadījumā nedrīkst ignorēt un ir jādodas pie ārsta. Problēma var izrādīties nopietnāka, nekā jums šķiet.

Vīriešu Vēršu horoskops 2017. gadam
2017. gadā vīriešu Vēršu jājamzirdziņš būs biznesa vide. Vēršiem tāpat kā agrāk vajadzētu cītīgi strādāt pie savas finansiālās labklājības un necensties mainīt savu darbības sfēru, jo cerības gūt panākumus citā sfērā būs minimālas. Pavisam drīz Vēršu ceļā vairs nebūs neviena šķēršļa un varēs sākt baudīt sava darba augļus.
Vēl kāds darbs, ka Vērsim šajā gadā būtu jāizdara, tas ir jāatbrīvojas no cilvēkiem – parazītiem, kas ir pieraduši baroties uz Vērša rēķina. Nedaudz viltības un veiksmīgas apstākļu sakritības, un arī šis darbiņš tiks paveikts. Tieši šajā brīdi Vērsis aptvers, cik izdevīgā stāvoklī tas atrodas. Daudzi kļūs par līderiem, bet citi nostiprinās savu biznesa statusu. Tomēr nedrīkst aizmirst, ka daudzas lietas var paveikt, tikai apvienojot spēkus, un tādēļ ir ļoti ieteicams sākt veidot spēcīgu domubiedru komandu.

Sieviešu Vēršu horoskops 2017. gadam
Arī Vēršu sievietes 2017. gadā gaida uzvaras biznesa lauciņā. Atklājot sevī jaunas iespējas, tās sāks vairāk pievērsties karjerai. Zvaigznes tā atbalstīs ar jauniem projektiem, no kuriem Vēršu dāmas nespēs atteikties. Tās gaida arī vairāki darījumu braucieni, tā kā garlaicīgi nebūs. Tiks iegūti arī jauni darījumu partneri.
Kas attiecas uz precētajām Vēršu dāmām, tad arī tās gaida vairāki patīkami momenti. Labklājība ģimenē radīs vēlmi tikt pie bērniņa. Zvaigznes iesaka plānot tā piedzimšanu uz 2018. gadu, lai šādi pilnībā izbaudītu visas 2017. gada iespējas. Vientuļās Vēršu sievietes šajā gadā var nodibināt ģimeni. Ļaujoties jaunam romānam, tās var pat nepamanīt, ka ir satikušas savu otro pusīti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

five + twenty =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.