10 lietas, kas vīriešus kaitina sievietēs

10 lietas, kas vīriešus kaitina sievietēs
Vīrieši dievina sievietes neskaitāmu iemeslu dēļ. Vīrieši mīl sieviešu smaidus, ķermeņus, to kā tās dejo, un to prasmi padarīt mājīgu pat visnemājīgāko vietu. Tomēr kā jau visā, arī attiecībās ar sievietēm ir savas nianses. Lasi desmit biežākās lietas, kas vīriešu kaitina to sievās, draudzenēs un mīļākajās.

1. Ēdiena “garšošana”
Šis, protams, nav tas pats kaitinošākais punkts, un tomēr tas mēdz kaitināt. Tādēļ katrreiz kad tu sev pasūti kādu ļoti gardu desertu, kuru tu ar nepacietību gaidi, bet viņa paziņo, ka ir paēdusi, un tāpēc iztiks bez saldā, tu ļoti labi zini, ka tiklīdz, kā tavs gardums būs uz galda, tev tiks labi ja puse no tā.

2. Mūžīga kavēšanās
Šāda patstāvīga kavēšanās var pat ļoti kaitināt, īpaši ja tikšanās ir norunāta kaut kur ārpus telpām, kur valda -15 grādu sals un pūš stindzinošs austrumu vējš, bet tu esi uzvilcis glītu, bet plānu mēteli un tādas pašas kurpes. Reizēm tas aiziet tik tālu, ka tu tikšanos norunā 15 minūtes ātrāk nekā pats plāno uz to ierasties, bet tieši šajās reizēs viņa ierodas laikā un tev nākas klausīties pārmetumus par tavu “kavēšanos”

3. Sekss kā manipulācijas veids
Daudzas sievietes pat neslēpj, ka izmanto seksu kā attiecības regulējošu līdzekli. Droši vien tu būsi ievērojis, ka sekss jums ir tikai tad, kad viņai ir labs garastāvoklis, bet ja tu esi kaut ko “nogrēkojies”, uzrodas miljons iemeslu, kāpēc sekss jums nevar būt. Un jā, tas kaitina, pat ļoti. Tik ļoti, ka tu neviļus sāc aizdomāties kam tev sieviete, ja spriedze jānoņem pašrocīgi.

4. Atkarība no telefona
Mēs saprotam, ka ģimene un draugi ir ļoti svarīgi jebkurai sievietei. Saprotam arī ka telefons sievietei var būt ne mazāk svarīgs, īpaši ja tas netiek izlaists no rokām pat ne uz mirkli. Tomēr dzīvē ik pa laikam rodas situācijas, kad vajag spēt atrauties no telefona, ieskatīties sava vīrieša acīs un uzturēt tiešu kontaktu. Un ja tu to tiešām spēsi, tad iespējams, ka tavs vīrietis vairs nepētīs katru garām ejošo sievieti, kamēr tu esi iegrimusi savā telefonā.

5. Nespēja pieņemt komplimentus
Komplimentu noliegšana ir muļķīga un bērnišķīga. Īpaši ja tev to saka vīrietis, kurš zina visus tavus plusus un mīnusus, ir redzējis tevi bez kosmētikas un citās ne īpaši glaimojošās situācijās.

6. Uzskats, ka vīrietim jāspēj lasīt domas
Visas sievietes vēlas vīriešus, kas būtu uzmanīgi un spētu uzminēt ikvienu to vēlmi. Tomēr realitāte ir tāda, ka parasti vīriešiem ekstrasensoras spējas nepiemīt. Un tāpēc nevajag apvainoties, ja tavs personīgais pusslodzes “Nostradamus” kļūdas un uzliek neīsto filmu vai pasūta nepareizo ēdienu. Ja tu vēlies, lai tavs vīrietis tiek galā pēc iespējas labāk, tad bez nelielas priekšā teikšanas nekādi neiztikt.

7. Mocīšana
Ja mums kaut ko ir iemācījušas grāmatas, filmas un televīzija, tad tas ir tas, ka vīriešiem ir jādara viss iespējamais savas mīļotās dēļ. Diemžēl to zina arī sievietes. Un tieši tādēļ tās vīriešiem liek darīt tādas lietas, kuras tie nevar ciest. Prātā nāk balets, teātri, melodrāmas, dubultrandiņi ar viņas labāko draudzeni un daudz citu ne mazāk garlaicīgu lietu.

8. “Labi”
Iespējams, ka mēs neko daudz par sievietēm nezinām, bet vienu lietu mēs zinām pilnīgi noteikti: ja viņa saka, ka viss ir “labi”, tad zini, ka patiesā situācija nav pat tuvumā vārdam ar nozīmi “labi” Nav cita tāda vārda ko var pateikt sieviete un no kura tev vajadzētu bīties vairāk nekā no šī “labi” Šis “labi” nozīmē to, ka situācija ir tuvu katastrofālai un tas ka tev nav ne jausmas, par ko ir runa, tavu situāciju tikai pasliktina. Šajā gadījumā trešajā punktā minētās represijas tev var šķist kā bērna šļupsti.

9. Patstāvīga apvainošanās
Šī ir viena no tām lietām, kas vīriešus kaitina visvairāk. Ja sieviete apvainojas par visu pēc kārtas, par katru nieku, par notikumiem, kas notika sen un par kuriem tu esi jau simtreiz atvainojies. Tas ir vairāk nekā neizturami.

10. Jautājumi – lamatas
“Vai šī kleita mani nepadara resnu?”, “Kā tev šķiet, vai mana draudzene ir simpātiska?”, “Vai tu mani mīlēsi, ja es palikšu resna?” Šie un līdzīgi jautājumi tiek uzdoti ļoti nevainīgā balsī un gandrīz vienmēr liek mums melot.

Kas tevi kaitina sievietēs?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

16 − 9 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.