5 veidi, kā ātri atbrīvoties no vīrieša

5 veidi, kā āti atbrīvoties no vīrieša
Kaut arī parasti sievietes vairāk uztrauc, tas kā pie vīrieša tikt, reizēm gadās, ka rodas vajadzība tikt no vīrieša vaļā. Vispirms ir jāatceras, ka ieviest savā mājā vīrieti ir samērā vienkāršs uzdevums, bet vīrieša dabūšana no mājas ārā, adekvātai sievietei jau var sagādāt problēmas. Pat ja tu viņam sejā ieliesi karstu kafiju un tiešā tekstā sāksi aurot virsū, lai tas tūlīt pat vācas prom, viņš var nodomāt, ka tev tuvojas kritiskā dienas, pažēlos tevi un ieslēgs iejūtīgumu. Un tieši tādēļ tev būs jārīkojas krietni viltīgāk, tā lai viņš aizbēgtu pats un pēc savas vēlēšanās.

Šie daži visai vienkāršie padomi palīdzēs izdarīt tā, lai vīrietis aizbēg pats, lai aizbēg ātri, turklāt tālu un uz ilgu laiku. Principā var pietikt pat ar vienu punktu, tomēr bieži ir nepieciešams izmantot visu arsenālu vienlaicīgi. Tie vīrietim liks justies kā cietumniekam, dumjam pusaudzim un upurim vienlaicīgi. Gribi uzzināt kā to panākt? Lasi un mācies!

1. Totāla kontrole
Pirmām kārtām neuzticies viņam. Neuzticies pilnīgi visā. Un izdari tā lai viņš to zina. Pārbaudi viņa pastu, telefonu, sociālos tīklus, osti viņu, lai noskaidrotu, vai no viņa nevēdī pēc svešām smaržām. Ja viņš dodas pie draugiem, tad pazvani viņam vismaz 15 reizes, ja dodas uz bāru tad ne mazāk kā 25 reizes. Atrod viņa kontaktos aizdomīgus telefona numurus un liec tos tūlīt pat izdzēst. Pārbaudi vai viņa paziņu lokā nav bīstamu sieviešu un aizliedz viņam ar tām kontaktēties, arī ne darba jautājumos. Pēkšņi uzrodies, kad viņš ar kādu runā pa telefonu un noteikti draudīgā balsī pajautā, kas viņam zvanīja un ko tai kucei vajag.

2. Atņem privāto telpu
Izdari tā, lai viņam tavā mājā vairs nav pat sava kaktiņa. Jo mazāk viņam būs savas telpas, jo ātrāk viņš no tevis aizbēgs. Turklāt nekad un nekādos apstākļos neatstāj viņu vienu. Izgāja uz balkona uzpīpēt, tūlīt klauvē pie loga un stāsti par smēķēšanas kaitīgumu. Piesēdās pie datora paspēlēt savu spēlīti, bet tu uzreiz sāc čīkstēt, ka viņš tev velta pārāk maz uzmanības. Aizgāja uz tualeti pasēdēt – tu dauzi pie durvīm un jautā vai viņš tur ir aizmidzis. Grasās iemigt – tu sāc plīties virsū ar atvaļinājuma plāniem. Darbojas lieliski, gandrīz tikpat labi kā žurku inde uz žurkām, tik vīrieti ar indi nevar – var sanākt ziepītes.

3. Ne mirkļa miera
Neatstāj viņu mierā pat ne uz mirkli. Tas viņam radīs ne ar ko nesajaucamu verdzības sajūtu, bet, kā zināms, tad vergi mēdz bēgt prom no saviem saimniekiem. Un tas ir tieši tas ko mēs cenšamie panākt.
Atnāca no darba – lai tūlīt pat iet uz veikalu pēc tamponiem. Tad lai paspēlējas ar suni, piesit plauktiņu, savāc zeķes vai nomazgā traukus utt. u. t. jpr. Galvenais ir neļaut viņam pat ne uz mirkli apsēsties vai apgulties.
Ja vēlies procesu vēl vairāk paātrināt, tad regulāri ņem viņu līdzi šopingā, sāciet regulāri braukt uz laukiem un audzēt dārzeņus vai sāciet tur taisīt remontu. Remonts vispār ir universāls līdzeklis. Taisiet to katru gadu, turklāt paši un tad uz pāris nedēļām (vai pat mēnešiem) viņam nesanāks ne lāgā apsēsties, ne paēst un pat ne uzpīpēt.

4. Spriedze
Tev vienmēr ir jābūt neapmierinātai. Tavam garastāvoklim ir jābūt stabili pazeminātam, reizēm arī agresīvam. Kritizē, pieprasi un apvaino. Izdomā lietas, kuras būtu jādara īstam vīrietim un kuras viņš nedara, un tad sarīko par to skandālu. Regulāri atgādini, cik maz viņš pelna un cik maz laika velta tev. Un, protams, neaizmirsti kliegt, raudāt, sist traukus un līst kauties. Viņa nerviem ir jābūt tādā stāvoklī, it kā viņš atrastos patstāvīgas karadarbības karstākajā punktā. Ja ar to ir par maz, tad piesaisti savu māti, kaimiņus un pat suni. Metaties viņam virsū visi kopā, turklāt vislabāk to ir darīt tad, kad viņš grasās iemigt. Izspied viņu sausu, īpaši tajās dienās kad viņam ir nepatikšanas darbā. Vari būt droša – ilgāk par pāris nedēļām viņš neizturēs.

5. Pārvērt viņu par jākli
Noved viņu līdz tādam stāvoklim kad tas vairs nekontrolē savus instinktus un tad patstāvīgi to uzsver. Atskatījās uz skaistu sievieti – publiski nolamā un vēl pļauku iedod. Ballītē nostājās blakus kādai sieviete? Nekautrējoties ņem aiz apkakles un velc malā – nav ko tam jāklim uz visādām palaistuvēm skatīties.
Kaut ko ir nogrēkojies? Par seksu lai aizmirst. Ātri vien norims un tas nekas ka pie kādas citas. Izmanto seksu kā motivācijas sistēmu. Ja ir nopelnījis, tad nedaudz iedod, bet ja ne, tad lai ciešas. Ilgi neviens to neizturēs, īpaši, ja darīsi to visu arī viņa draugu klātbūtnē.

Ja ievērosi visus šos noteikumus, tad vīrieša izkvēpināšana aizņems no pāris dienām līdz pāris mēnešiem. Ātri un droši, kaut ne pārāk ērti, toties ar cieņu pret krimināllikumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

nineteen − eleven =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.