6 lietas, par kurām nav jākaunas

6 lietas, par kurām nav jākaunas
Uzzini kuras ir tās sešas lietas, par kurām tev nekad un nekādos apstākļos nevajadzētu kaunēties!

Radinieki
Radiniekus neizvēlas, un tādēļ par tiem nav jākaunas. Radinieki ir kā vecums, slimība vai krīze, tev vienkārši ar to visu ir jāsamierinās. Taviem radiem var būt dīvainības, tie pat var būt pilnīgi traki un strādāt ne to pašu prestižāko darbu, tomēr tie ir tavi radinieki, un visticamāk viņi ir vienīgie cilvēki uz pasaules, kas tevi patiesi mīl.

Āriene
Ņemot vērā to ka mūsdienās modē ir vieni saldie puisēni un mākslīgi uzlabotas meitenes, mums, normālajiem planētas iedzīvotājiem, dzīve ne vienmēr ir viegla vai patīkama. Tomēr tāds tu esi piedzimis, jo tādu tevi ir radījusi daba. Tavas vainas tajā nav un tev nav, par ko kaunēties. Tāpat nav jākaunas arī par vēlmi savu ārieni uzlabot un šķiet, ka sieviešu gadījumā vēlme būt skaistai ir iekodēta to DNS. Nedaudz jocīgi ir tad, kad skaists vēlas būt vīrietis, bet kuru gan mūsdienās tas vairs uztrauc?

Emocijas
Tumšos, aukstos un vientuļos rudens vakaros, kamēr neviens neskatās, raud pat Čaks Noriss. Raudāt ir normāli, un raud pilnīgi visi normāli cilvēki. Tu, protams, vari paslēpt sevi aiz aukstās vienaldzības maskas, un gan priekos, gan bēdās vērties pasaulē ar vienu un to pašu sejas izteiksmi, tomēr tā ir tikai tava izvēle un emociju izpaušana nav nekas slikts vai apkaunojošs.

Pārliecība
Cilvēks ar pārliecību izsauc tikai cieņu. Cilvēks, kurš savu pārliecību neslēpj un ir spējīgs to aizstāvēt – izsauc cieņu dubultīgi. Šobrīd kad cilvēki ir pieraduši mainīt savus uzskatus pat vairākas reizes dienā, cilvēki ar īstiem principiem un uzskatiem ir kļuvuši par diezgan retu parādību. Tādēļ, ja tu esi no tiem cilvēkiem, kuri vēl ir spējuši saglabāt kaut kādas īstas pārliecības druskas, tad tev galīgi nav, par ko kaunēties. Tu vari tikai lepoties.

Draugi
Pasaki kas ir tavi draugi un es pateikšu, kas esi tu. Draugi ir mūsu spogulis, jo draugus mēs izvēlamies pēc sava ģīmja un līdzības. Tādēļ neiznieko savu laiku, lai uztrauktos par tev nenozīmīgu cilvēku viedokli. Kaunēties par saviem draugiem nozīmē kaunēties par sevi, un mēs jau noskaidrojām, ka kaunēties par sevi ir vismazākais muļķīgi.

Pagātne
Jaunība jau tāpēc ir domāta, lai saprastu, kāda ir dzīve un ko tajā var darīt un no kā labāk izvairīties. Pat visgudrākie un apgarotākie cilvēki kādreiz bija jauni un traki. Tev taču bija jautri vai labi, kad tu to darīji? Tad kāpēc gan tagad par to pārdzīvot? Ikviens kādreiz ir kļūdījies un nav tur, ko kaunēties. Tu dzīvo šodienā, ne pagātnē.

2 thoughts on “6 lietas, par kurām nav jākaunas

  1. Radikālo islāmistu pārliecība, ka jānogalina visi nevainīgie cilvēki, kuri netic viņu idejām, arī autoram izsauc dubultu cieņu? Pedofiliem – recidīvistiem, slepkavām un varmākām pagātne arī, autoraprāt, ir tikai “kļūda”, par ko noteikti nevajag kaunēties? Regulāra agresija (t.i. emocijas) dzērumā pret bailēs iedzītu sievu un bērniem arī, autoraprāt, nav nekas slikts un apkaunojošs? Draugi narkotiku tirgoņi arī ir lieta, par ko noteikti nevajag kaunēties?
    Autor, tu esi pilnīgs zābaks.

    1. Runa ir par normālu, saprātīgu un likumus ievērojošu cilvēku. Un, ja tavi draugi ir narkotirgoņi, tad tu pats esi vai nu narkotirgonis, vai narkomāns un šādā gadījumā tiešām nav jēgas par saviem draugiem kaunēties, jo tu esi tāds pats kā tavi draugi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

six + 2 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.