10 iemesli nestrīdēties ar sievieti

10 iemesli nestrīdēties ar sievieti
Droši vien nebūs tāda vīrieša, kurš nekad nebūtu strīdējies ar savu mīļoto. Šādi strīdi ir viena no nepatīkamākajām lietām, ar kuru nākas saskarties attiecībās. Strīdi mēdz radīt aizvainojumus, bet tie savukārt var radīt problēmas nākotnē. Un tieši tāpēc piedāvājam 10 iemeslus, kāpēc tev nevajadzētu strīdēties ar savu sievieti!

Tas nav tā vērts
Praktiski visi kāda pāra strīdi nav ne, plika graša vērti. Labāk mierīgi atrast kādu kompromisu, nekā kasīties par kaut ko tādu, ko tu pēc nedēļas vairs neatcerēsies.

Tas nav godīgi
Kā zināms, tad sievietes ir vājais dzimums un tev kā lielākam un stiprākam vajadzētu atrast kādu sev atbilstošu pretinieku. Tā tev vismaz ir izredzes uzvarēt un izbaudīt uzvaru, bet sieviete tev ieliks visās svarīgākajās disciplīnās. Lasi nākamos punktus un uzzini kāpēc!

Tas ir bezperspektīvi
Tev nav izredžu uzvarēt. Pat ja visi argumenti būs tavā labā un visa pasaule vienā balsī apgalvos ka taisnība ir tev, tu tā vai citādi, bet tik un tā būsi zaudētājs. Tu strīdies, lai pierādītu kādu racionālu viedokli, bet viņa strīdas emociju dēļ un viņa tās noteikti iegūs. Vienīgais ko vari ietekmēt tu, ir tas vai šīs būs pozitīvas vai negatīvas emocijas.

Tas nāks tev atpakaļ
Es nebūt negribu teikt, ka sievietes ir atriebīgas vai ļaunatminīgas, un tomēr par uzvarētu strīdu, tev visticamāk nāksies samaksāt nākotnē. Iespējams, ka tu pat nesapratīsi, kāpēc un par ko jūs atkal strīdaties, bet jūs noteikti strīdēsieties.

Tas prasa nervus
Vari nešaubīties – vairuma sieviešu nervu sistēma ir daudz izturīgāka par vidējā vīrieša nervu sistēmu. Tur kur tu sāksi nervozi stostīties un pacelt balsi, viņa pat ar aci nepamirkšķinās. Tu tiešām gribi bojāt savus jau tāpat sačakarētos nervus un piedalīties strīdā, kurā uzvarētājs jau tāpat ir zināms?

Tas maksā naudu
Esi godīgs un atzīsit – praktiski ikviens nopietnāks strīds ar sievieti, īsu brīdi pēc tā izskaņas, pārvēršas par izlīgšanas variantu meklējumiem. Un ne vienmēr tu izspruksi ar kaut kādu nožēlojamu rožu klēpi, reizēm nākas arī nopietni patērēties.

Tas var tev atņemt komfortu
Uzvarēji strīdā? Malacis! Tagad mazgā savas zeķes pats un pats taisi sev ēst. Nav laika? Slinkums? Vajadzēja agrāk domāt gudriniek.

Tas var tev prasīt seksu
Vai tu esi pāris nākamās dienas gulēt uz dīvāna un atsaukt atmiņā labākās masturbācijas tehnikas? Negribi? Tad tu zini, kas tev jādara jeb precīzāk kas nav jādara.

Tas var tev maksāt mīlestību
Kāds nopietnāks strīds pavisam reāli var kļūt par jūsu beigu sākumu, pat tad, ja jums ir ļoti nopietnas attiecības. Izdomā pats, kas tevi vilina vairāk, uzvara strīdā vai tomēr mīlestība.

Tas var maksāt tev dzīvību
Sievietes ir trauslas būtnes, tomēr reizēm arī ļoti karstasinīgas. Un kad tās vairs nespēj valdīt pār savām emocijām var notikt patiešām trakas lietas. Šādos gadījumos plīstoši trauki un lidojoši galda piederumi nebūt nav tas briesmīgākais. Šādos gadījumos tu var pamosties bez draudziņa vai pat nepamosties vispār. Un es tiešām nezinu, kurš no šiem variantiem ir tas sliktākais.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

eighteen − seventeen =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.