Kā asins grupa ietekmē cilvēka raksturu

Kā asins grupa ietekmē cilvēka raksturu

Asins grupa ir tā kas mūs apvieno un vienlaikus dara atšķirīgus. Un iespējams, ka asins grupai ir lielāka nozīme mūsu raksturu veidošanā, nekā mēs paši par to nojaušam. Lasi, uzzini un salīdzini!

I asins grupa. Mednieki
Cilvēki ar šo asins grupu ir komunikabli, izteiksmīgi un kaislīgi. Šādi cilvēki spēj viegli motivēt kādu noteiktu cilvēku grupu un tādēļ no šiem cilvēkiem sanāk lieliski līderi un vadītāji. Parasti cilvēki alkst pēc komunikācijas ar šādiem cilvēkiem un lepojas, ja var atrasties tiem blakus. Cilvēki ar I asins grupu ir par sevi pārliecināti, labvēlīgi, dāsni, un tie labprāt palīdz citiem cilvēkiem.
Ņemot vērā ka cilvēki ar šo asins grupu vienkārši dievina uzvarēt, tiem vispiemērotākās būs uzņēmēja vai sportista profesijas. Šādiem cilvēkiem ir ļoti svarīgi, lai to darbs nav garlaicīgs un lai ir ar ko sacensties. Par šādiem cilvēkiem mēdz teikt, ka tie ir egocentriski, uzstājīgi un ka tie nemēdz atzīt savas kļūdas, un tā tas gandrīz vienmēr arī ir. Cilvēkiem ar šo asins grupu ir radošs prāts un tiem patīk būt uzmanības centrā.
Šādi cilvēki novērtē neatkarību un elastību. Tiem ir ideālistiski uzskati par pasauli, viņi dievina konkurenci un izbauda katru iespēju pierādīt savu taisnību. Reizēm šīs asins grupas pārstāvji mēdz būt analfabētiski, greizsirdīgi, egoistiski un mainīgi.

II asins grupa. Zemkopji
Tiek uzskatīts k cilvēki ar II asins grupu ir mierīgi, nopietni un emocionāli stabili. Šādi cilvēki patīk apkārtējiem arī tāpēc ka tie gandrīz nekad nekļūst histēriski. Cilvēkiem ar II asins grupu ir spēcīgs, uzticams un neatlaidīgs raksturs. Šie cilvēki mēdz būt kautrīgi, un tiem ir nosliece uz perfekcionismu. Tiek uzskatīts, ka cilvēkiem ar šo asins grupu ir zināma nosliece uz melošanu, tomēr parasti, attiecībās ar saviem draugiem un kolēģiem tie ir visai lojāli.
Cilvēki ar šo asins grupu prot glabāt noslēpumus, tomēr arī salīdzinoši bieži, tie neprot izrādīt savas jūtas pret citiem cilvēkiem. Šādi cilvēki patstāvīgi cenšas slēpt savas jūtas, jo baidās, ka, izrādot savas jūtas, tos uzskatīs par vājiem. Iekšēji šie cilvēki ir visai trausli un tie bieži nervozē. Tomēr parasti šādu cilvēku vidū vairāk ir stipru cilvēku. II asins grupas cilvēki biežāk kļūst par alkoholiķiem, un tiem piemīt mākslinieciska daba. Ja šādi cilvēki daudz sasniedz vai nokļūst augstos amatos, tad tie ātri kļūst augstprātīgi un spītīgi.

III asins grupa. Klejotāji
Cilvēki ar III asins grupu parasti izceļas ar savu ziņkārību un rūpēm par citiem. Šādi cilvēki neaizstāv tikai savas personīgās intereses, tie aizstāv arī citu cilvēku intereses. Un viņiem ir pilnīgi vienalga vai to aizstāvētie par to uzzina vai nē. Cilvēki ar šo asins grupu ātri “iedegās”, tomēr tikpat ātri arī zaudē savu interesi par uzsākto. Šiem cilvēkiem parasti mēdz būt problēmas ar savu prioritāšu noteikšanu. Reizēm gadās, ka tie tik ļoti aizraujas ar procesu ka pilnībā aizmirst to, ka apkārt ir arī citi cilvēki. Šiem cilvēkiem ir spēcīgs un neatkarīgs raksturs. Ārēji tādi cilvēki izskatās laimīgi, enerģijas un entuziasma pārpilni. Tomēr iekšēji to garastāvoklis var būt pavisam cits. Tomēr tā tie nedara kaut kādu slēptu iemeslu dēļ, šie cilvēki vienkārši nevēlas citus apgrūtināt ar savām problēmām. Un viņi tiešām biežāk domā par citiem nekā par sevi. Šiem cilvēkiem ir svarīga katra detaļa un katra cilvēka liktenis. III asins grupas cilvēki ir arī ļoti kaislīgi.
Šādiem cilvēkiem parasti piemīt milzu entuziasms un alkas pēc neatkarības. Tomēr vienlaicīgi tie ir arī jūtīgi, kaut neparedzami. Reizēm tie ir virspusēji, neuzticami, egoistiski un nepacietīgi.

IV asins grupa. Noslēpums
IV asins grupas īpašnieki ir neparedzami, nemīl garlaicību un vienveidību, ja tie ķeras pie kāda darba, tad dara to kārtīgi un no visas sirds. Šīs grupas īpašā spēja ir spēja pelnīt naudu. Šie cilvēki tiešām redz iespējas nopelnīt tur, kur citi tās neredz.
Cilvēki ar IV asins grupu salīdzinoši bieži cieš no personības dalīšanās. Turklāt ar dažādiem cilvēkiem tie arī dažādāk uzvedas. Šie cilvēki ir arī salīdzinoši neobjektīvi. Tiem ir nosliece uz sentimentalitāti, un tie mēdz ilgstoši un dziļi domāt par kaut kādām abstraktām lietām. Šādiem cilvēkiem parasti ir daudz draugu, tomēr tiem arī ir nepieciešams laiks, kuru viņi varētu pavadīt vientulībā ar savām domām. Šādi cilvēki nav gatavi uzņemties atbildību par kolektīvu, tomēr vienmēr ir gatavi personālai atbildībai. Šo iemeslu dēļ no šādiem cilvēkiem sanāk vislabākie darbinieki – izpildītāji vai vistirāniskākie vadītāji.
Kopumā šie ir efektīvi, atsaucīgi, uzmanīgi, piesardzīgi, stingri, temperamentīgi cilvēki, kas viegli apvainojas un mēdz nosodīt citus cilvēkus.

Lasi arī rakstu Cilvēks un viņa asins grupa

Ja tev raksts patika, tad lūdzu dalies ar to!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

18 − 14 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.