28 lietas, kuras sievietēm būtu jāzina par vīriešiem

Ko patiesībā vēlas vīrieši, jeb 28 lietas, kuras vajadzētu zināt katrai sievietei.

1. Nemēģiniet viņu mainīt
Jums tāpat nekas nesanāks, bet mēģinājumi to panākt var tikai sabojāt jūsu attiecības. Mīliet savu vīrieti tādu kāds viņš ir, vai meklējiet citu.

2. Nepārdzīvojiet ja viņš ir pievērš uzmanību citai
Ja jūs ievērojat, ka jūsu vīrietis mēdz pievērst uzmanību(bet ne apēd ar acīm) kādai garām pagājušai sievietei, ignorējiet to. Tas ir tikai dabisks refleks un jūs tur neko nevarēsiet izdarīt.

3. Nekritizējiet viņa māti
Ir normāli ja to dara viņš, bet jūs līdzjūtīgi viņu klausāties. Nekad to nedariet pati. Iespējams, ka viņš jūs ir iemīlēji tieši to īpašību, dēļ kuras piemīt viņa mammai.

4. Aizmirstiet vecos pāridarījumus
Nevienās attiecības nav iespējamas bez konfliktiem. Protiet laicīgi beigt strīdu, un nevis sāciet atcerēties pagātnes pāridarījumus. Pretējā gadījumā vīrietis var zaudēt uzticību un mainīt savu attieksmi pret jums.

5. Neuzdodiet jautājumus, uz kuriem jūs negribat dzirdēt atbildi
Ir dabīgi, ka, pirms jūs satikāties jums abiem bija sava dzīve. Pieņemiet to un mīliet viņu kāds viņš ir tagad. Neuzdodiet liekus jautājumus, atbildes uz kuriem jums varētu nepatikt.

6. Nemokiet viņu ar jautājumiem tikko kā viņš ir ienācis
Ir pilnīgi saprotami, ka dienas laikā jums sakrājies daudz jaunumu, ar kuriem jūs gribat padalīties. Tomēr diez vai viņš to visos sīkumos gribēs apspriest  tikko, kā ir atgriezies mājās pēc smagas dienas. Ļaujiet viņam nedaudz atgūties pie televizora vai pasēžot klusumā.

7. Ilgstoša nevēlēšanās nodarboties ar seksu draud ar nepatikšanām
Ja jūs ilgstoši kaut kādu izdomātu, un nenopietnu iemeslu dēļ izvairieties no seksa, rēķinieties, ka tas ne pie kā laba nenovedīs.

8. Viņš vienmēr būs greizsirdīgs attiecībā uz jūsu vīriešu kārtas draugiem
Ja jūs periodiski piedalieties intīmās sarunās ar saviem vīriešu kārtas draugiem vai pat flirtējiet ar tiem(un nav svarīgi cik sens un cik labs draugs viņš jums ir), tad ņemiet vērā ka jūsu vīrietis noteikti nebūs par to sajūsmā un viņš būs greizsirdīgs. Jo viņš gluži vienkārši grib būtu par jūsu vienīgo vīrieti.

9. Viņš grib, lai jums viņš ir vajadzīgs
Iespējams, ka jūs esat neatkarīga sieviete, un viņam tas patīk. Tomēr viņam arī vajag justies jums vajadzīgam. Tāpēc ļaujiet viņam kādreiz nomainīt lampiņu vai iesist kādu naglu sienā. Tas ļaus viņam uzlabot pašvērtējumu.

10. Uzturiet sevi formā
Vīriešu gaumes, protams, ir dažādas, tomēr ja jūsu vīrietim patīk slaidas sievietes, uzturiet sevi formā pat tad ja esat 100% pārliecināta, ka jūsu vīrietis mīlēs jūs mūžīgi un nekad, nekur nepazudīs.

11. Ultimāti nestrādā
Katru reizi kad jūs mēģiniet savam vīrietim piespiest kaut ko darīt, viņš uz jums apvainojas. Tāpēc pirms uzstādiet viņam ultimātu no sērijas vai nu, vai nu, mēģiniet viņam izstāstīt ko jūs gaidiet no viņa un attiecībām.

12. Viņš grib bērnus
Tas ir normāli, ja vīrietis grib atstāt pēc sevis pēcnācējus, tas viņā ir ģenētiski ieprogrammēts. Tomēr pirms jūs cenšaties palikt stāvoklī, pārliecieties, ka viņš tam ir gatavs.

13. Viņš jūt ja viņu vazā aiz deguna
Vīrietis vienmēr jūt, ja jūs kaut ko slēpjat, vai nepasakāt līdz galam. Tāpēc labāk esiet atklāta, pretējā gadījumā vīrieša galvā radīsies paši sliktākie iespējamie scenāriji.

14. Viņš grib, lai jūs atbalstiet viņa intereses
Nav svarīgi vai tās ir filmas, sports, mašīnas vai datorspēles. Vīriešiem patīk, ja sievietes izrāda patiesu interesi par tā hobijiem . Tāpēc pat tad ja viņa nodarbe jums nepatīk, tomēr pacenšaties gūt no tās baudu. Vīrietis to novērtēs.

15. Izlemiet pati ko vilksiet
Jo vairāk tērpu jūs uzmērīsiet pirms kopējas iziešanas no mājām, jo nepacietīgs kļūs vidējais statistiskais vīrietis. Jau pēc otrās vai trešās apģērba nomaiņas viņam jau būs pilnīgi vienalga, ko jūs vilksiet.

16. Jums vienmēr ir jānostājas viņa pusē
Saprāta robežās protams. Tomēr ja viņš iesaistīsies strīdā un jūs neatbalstīsiet viņu, bet nostāsieties viņa oponenta pusē, rēķinieties, ka jūsu vīrietis var jums to nekad nepiedot.

17. Ienesiet viņa dzīvē kaut ko jaunu
Ja palīdzēsiet savam vīrietim attīstīties kā personībai, viņš vienmēr būs jums par to pateicīgs.

18. Vienmēr konkrēti pasakiet ko jūs vēlaties
Vīriešiem patīk konkrētība un nepatīk mājieni. Viņi parasti tos vienkārši nesaprot. Un tāpēc nedusmojieties uz vīrieti ja viņš nav sapratis kādu jūsu mājienu, dusmojieties tad drīzāk uz sevi, ka neesat spējusi viņam saprotami pavēstīt par savām vēlmēm.

19. Vīriešiem nepatīk sievietes ar īsiem matiem
Tā diemžēl ir, lielākajai daļai vīriešu nepatīk, sievietes ar īsiem matiem. Tā kā ja pēkšņi izdomāsiet kardināli mainīt savu matu griezumu, uzziniet ko par to domā viņš.

20. Kļūstiet par viņa mūzu
Aiz katra liela vīrieša stāv kāda liela sieviete. Sievietēm vīrieši ir jāiedvesmo un jāatbalsta, tad viņi ir spējīgi uz jeb ko.

21. Atbalstiet viņu grūtos laikos
Diemžēl dzīve nav tikai veiksmes un uzvaras, dzīve ir arī zaudējumi un neveiksmes. Nelieciet viņam runāt par savām jūtām un nedodiet viņam padomus, tas var palīdzēt sievietei, bet ne vīrietim. Tā vietā labāk izdariet ko tādu kas viņam patīk vislabāk, tas dos ievērojami labāku rezultātu.

22. Viņš negrib zināt par jūsu pagātnes seksuālo pieredzi
Jūs taču negribēsiet, lai viņš ir greizsirdīgs uz jūsu pagātni? Tāpēc nav ieteicams lielīties ar savu pagātnes intīmo dzīvi. Labāk ļaujiet viņam domāt, ka viņš jums ir labākais un vienīgais. Cenšaties panākt, lai tas tiešām arī atbilst īstenībai.

23. Samelojis vienreiz, viņš to izdarīs atkal
Pat pēc viņa vispatiesākās atzīšanās un nožēlas jūs riskējat, ka viņš atkal melos ja viņam vienmēr izdosies izkļūt sausam no visām nepatikšanām.

24. Atļaujiet viņam atvērt jums durvis
Nav slikti ja esat spēcīga un patstāvīga, tomēr reizēm ļaujiet sev būt vājai, bet vīrietim džentlmenim. Ļaujiet viņam jūs aplidot, tā viņš jūs iemīlēs vēl vairāk.

25. Dodiet iespēju viņam sajusties kā uzvarētājam
Vīriešiem tiešām nepatīk, ja sievietes ar vīrieša pienākumiem tiek galā labāk nekā paši vīrieši. Vīrieši to var ļoti pārdzīvot. Tāpēc izrādiet nedaudz elastības un viltības un ļaujiet viņam parādīt cik ļoti viņš ir stiprāks, gudrāks un drosmīgāks.

26. Vīrieši mīl komplimentus
Vīrieši tāpat kā sievietes mīl komplimentus. Neskatoties uz to ka vīrieši ir stiprais dzimums, viņus tāpat vajag palielīt un atbalstīt. Tāpēc laiku pa laikam palieliet viņu.

27. Netiecaties pēc tā lai jums vienmēr ir taisnība
Nav vērts vienmēr uzstāt uz savu un nepārtraukti censties pierādīt savu taisnību. Vīrieši arī grib, lai ar viņu viedokli rēķinās.

28. Vīrieši nav, tik sarežģīti, kā jums liekas
Tas nebūt nenozīmē, ka vīrieši ir dumjāki vai vieglprātīgāki nekā sievietes. Viņi vienkārši nemīl lietas sarežģīt. Ja pievērsiet uz to acis, tad problēmas ar nesaprašanos izgaisīs pašas no sevis.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

five × 5 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.