Kā kļūt par pievilcīgu vīrieti

Tu taču vienmēr esi sapņojis būt pievilcīgs un iekarot pašas nepieejamākās sievietes? Skaistums tas ir liels spēks, tikpat liels kā nauda un vara. Gribi uzzināt kuras ir tās īpašības kas padara vīrieti pievilcīgu sievietes acīs?

Vīrieša skaistums atšķiras no sievietes skaistuma. Šis skaistums nav tik ļoti āriene, kā raksturs un uzvedība. Kā sevi kopt, ko vilkt mugurā un kā trenēt savu ķermeni par to ir daudz rakstīts, bet kā attīstīt sevi iekšēji? Kā būt par to vīrieti kuru tik ļoti vajag sievietei? Un nevis par tādu vīrieti kuram vajag sievieti.

Kā kļūt par pievilcīgu vīrieti?

Pievilcīgam vīrietim ir jāprot pareizi runāt
Viena no laba vīrieša kvalitātēm ir prasme efektīvi runāt. Skaista, pārliecinoša un pareiza vīrieša valoda piesaista sievietes. Labi attīstīta valoda ļauj labāk nodot savas emocijas, domas un nodomus. Bez pareizas valodas vīrietim ir jābūt arī “mēlei īstajā vietā”. Šī prasme ļaus jums uzturēt jebkuru sarunu, interesanti stāstīt dažādus atgadījumus un veiksmīgi jokot. Humora izjūta ir viena no vīrieša pašām seksuālākajām īpašībām.

Pievilcīgam vīrietim ir jābūt mērķtiecīgam
Pieauguši cilvēki izprot vīrieša mērķu un plānu nozīmīgumu. Cilvēks kurš zina ko grib un kuram ir skaidras ambīcijas vienmēr būs daudz pievilcīgāks , nekā tāds cilvēks kurš plūst pa straumi. Neesi viduvējība. Vīrietis kuram ir savi pietiekoši iespaidīgi plāni un sapņi piesaistīs daudz vientuļu sieviešu sirdis.

Pievilcīga vīrieša labsirdība un agresivitāte
Nav ieteicams pārsteidzīgi pieņemt labsirdību par vājumu, bet rupjību par spēku. Ka vīrietis uzvedas rupji un nekaunīgi apkārtējie to redz uzreiz. Šādi vīrieši prot slēpt savu agresiju pret sievieti, tomēr saskarē ar citiem cilvēkiem tā ir redzama. Agresivitāte var izpausties attieksmē pret pārdevēju veikalā, viesmīli restorānā vai vienkārši pret nejaušu garāmgājēju. Labsirdīgi vīrieši sievietēm patīk, tie ir piemērotāki ģimenes veidošanai. Tomēr tas nenozīmē ka labsirdīgs vīrietis nevar par sevi pastāvēt. Labsirdībā slēpjas spēks, tomēr vajadzības gadījumā vīrietim ir jāspēj parādīt arī savu spēku.

Pievilcīga vīrieša raksturs
Vīrietim ir jābūt spēcīgai personībai. Radi savu zīmolu un uzturi tā reputāciju. Vīrietim ir savi nesatricināmi uzskati kuri nemainās no situācijas un apkārtējo vēlmēm. Īpaši aktuāli tas ir saskarē ar sievietēm. Iemācieties pastāvēt par savu viedokli un nelocīties kā niedre vējā. Neviena sieviete nesapņo par vāju, bezrakstura vīrieti, toties vīrietis ar stipru raksturu ir pievilcīgs un liek straujāk sisties nevienai vien sievietes sirdij.

Pievilcīgs vīrietis ir par sevi pārliecināts un virzās uz priekšu
Vīrietis jūtas par sevi pārliecināts jebkurā vietā un jebkurā situācijā. Sieviete drīkst apjukt un sākt uztraukties, bet vīrietis nedrīkst. Vīrietim ir jābūt kā hameleonam, jebkurā situācijā tam ir jājūtas kā zivij ūdenī. Pievilcīgs vīrietis ir elastīgs un atvērts saziņai. Tas mainās kopā ar pasauli un nestāv uz vietas.

Pievilcīgs vīrietis zina kā uzvesties ar sievieti
Pievilcīgs vīrietis nelepojas ar saviem panākumiem pie sievietēm, īsts vīrietis par tām pieticīgi noklusē. Vīrietis zina kad sievietei jāpasniedz roka, kad ir sievietei jāpiezvana, kad sieviete ir jāapskauj, jānoskūpsta, kad sievietei ir jāpasniedz dāvana. Īsts vīrietis nav jāmāca. Tomēr tas arī nesteidzina notikumus un zina kad kam ir īstais laiks.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

20 − twelve =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.