5 veidi, kā kļūt tuvākam mīļotajam cilvēkam

Kā kļūt tuvākam mīļotajam cilvēkam

Daudziem to otrā pusīte ir pats svarīgākais cilvēks visā pasaulē. Tomēr reizēm mēs paši negribot un sev nemanot, viens no otra attālināmies. Turklāt tas notiek, pat dzīvojot zem viena jumta. Piedāvājam piecus padomus, kā kļūt tuvākam mīļotajam cilvēkam


Iemācies klausīties
Tas palīdzēs samazināt konfliktu skaitu un rezultātā jūsu viens otram vairāk uzticēsieties. Pirmajā brīdī šķiet, ka tas ir viegli, tomēr patiesībā, lai to realizētu vajag ko vairāk, nekā vienkārši klausīties savas otrās pusītes balsī. Ja jums tiešām interesē tas, ko saka tavs partneris, izveidojiet ar viņu acu kontaktu un aizvāciet no sava redzes lauka visus uzmanību novēršošos faktorus. Aizvāciet uzmanību piesaistošus priekšmetus, telefonus, izslēdziet televizoru un radio. Īpaši svarīgi tas kļūst, ja tavs mīļotais cilvēks ir par kaut ko apbēdināts. Turklāt jūs labāk izpratīsiet problēmas būtību, ja klausīsies uzmanīgi. Un neaizmirstiet, ka ir ne tikai jāklausās tajā, ko saka jūsu mīļotais vai mīļotā, bet arī jāsaprot teiktā jēga un nozīmīgums.

Domājiet par labo
Kad cilvēks satiek jaunu partneri viņš koncentrējas uz šo cilvēku. Tomēr kad paiet kāds laiks cilvēks sāk to uztvert, kā pašu par sevi saprotamu, un sāk koncentrēties uz sevi. Un, ja attiecības sāk nest vairāk negatīvā kā pozitīvā, cilvēki parasti izšķiras.
Šīs problēmas risināšanai ir nepieciešams iemācīties apzināti koncentrēties uz jūsu partneri. Uz tām viņa īpašībām, kuras jums viņā patīk. Jo bez tām viņa vai viņas īpašībām, kuras jūs kaitina, viņā noteikti ir arī labās. Vajag tikai par tām atcerēties vai atrast, apzināt tās un pievērst uzmanību tām. Īpaši par to ir vērts atcerēties strīdu laikā.

Neburkšķiet
Burkšķēšana vienmēr rada negatīvas emocijas, un tas ir ceļš uz nekurieni. Visbiežāk brīžos kad jūs burkšķat uz savu partneri, viņš vai viņa pat nevēlas jūs klausīties. Ja otrs cilvēks dod jums to, ko jūs vēlaties, ir vērts aizdomāties par to vai ir vērts čīkstēt. Tas neko labu nedos. Tā vietā būtu labāk vienkārši ar viņu parunāties. Skaļi pasakiet, kas jums nepatīk un ko jūs gribētu. Un kopā atrodiet kompromisu. Svarīgi ir atcerēties, ka jebkurš negatīvs ir jāsaskaņo ar pozitīvām emocijām. Kad nākošreiz jums sagribēsies paburkšķēt vismaz beigās piebilstiet, ka ir īpašības, par kurām jūs viņu mīlat.

Biežāk veltiet viens otram laiku
Ir vērts ieplānot laiku, kuru jūs pavadīsiet kopā. Tas stiprinās jūsu attiecības, jo nav nekā skaistāka par harmoniskām un saskanīgām divu cilvēku attiecībām. Ļoti svarīgi ir arī tas, lai jūs šajā laikā būtu tikai divi. Tāpat nevajag ierobežot savu saziņu dienas beigās un piepildiet šo laiku, ar kaut ko pozitīvu un jautru. Tas uz jums abiem atstās pozitīvu iespaidu.

Biežāk apskaujieties
Fiziskais kontakts nav mazāk svarīgs kā emocionālais. Tas noņem spriedzi un parāda jūsu partnerim, kāda jums pret viņu ir attieksme. Fiziska saskare var palīdzēt izvairīties no vēsuma attiecībās. Veltiet kādu minūti jūsu partnerim, aizmirstiet par saviem darbiem un rūpēm, lai vienkārši apskautu to. Un lai kas arī nenotiktu, vienmēr guliet vienā gultā.

Laimīgas attiecības nodrošina mums prieku un labu emocionālo stāvokli. Tas atstāj savu iespaidu arī uz mūsu fizisko veselību. Protams, uzturēt veselīgas un emocionāli tuvas attiecības starp partneriem nav vienkārši, tomēr tas nav arī neiespējami.

One thought on “5 veidi, kā kļūt tuvākam mīļotajam cilvēkam

  1. Sveiki!
    Paldies par teksta būšanu, bet komatu neesamība, vismaz man, šo tekstu padara nelasāmu.
    Tas saprotams, planšetē vieglāk nogooglot kāda sieviešu žurnāla rakstu un iekopēt te nekā to izlasīt, pārdzīvot.
    Paldies!
    Ar cieņu,
    Jānis Birznieks

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

twelve − 11 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.