10 pazīmes, kuras liecina ka jūs tiešām mīlat

Iemīlēšanās sajūta neapšaubāmi ir viena no aizraujošākajām sajūtām ko cilvēks var izjust. Tā ir pilna ar laimi un priekšnojautām, tā var būt tik neparasta ka var pat biedēt, un tā pavisam noteikti liek jums kļūt par labāku cilvēku. Un agrāk vai vēlāk bet vismaz vienreiz mūžā to sajūt ik viens cilvēks.


Kad esat iemīlējies jūs vairs nespējat iedomātie savu dzīvi bez šī cilvēka. Un tā vien šķiet ka dzīve pirms šī cilvēka ir bijusi tikai nožēlojama eksistence kas beidzot ir izbeigusies satiekot šo cilvēku.
Katrs no mums mīlestību izjūt savādāk, un katrs to izjūt citā laikā. Mīlestība ir galēji subjektīva parādība, tomēr nav nekādu šaubu ka šī ir visbrīnišķīgākā sajūta kuru cilvēks var izjust. Tomēr ne vienmēr ir skaidrs vai jūs tiešām šo cilvēku mīlat, vai arī tas ko jūs jūtat ir tikai spēcīgas simpātijas. Piedāvājam jums 10 pazīmes kuras liecina ka jūs tiešām mīlat.

1. Jūsu mīļotais cilvēks ir jūsu dienas labākā daļa.
Nav svarīgi cik veiksmīga ir bijusi jūsu diena, vienkārša jūsu mīļotā cilvēka klātbūtne var to padarīt vēl labāku. Tomēr ja jums šis cilvēks tikai patīk, visticamāk ka tas var padarīt jūsu dienu labāku, tomēr tam neizdodas kļūt par jūsu dienas labāko daļu.

2. Pirmais cilvēks par kuru jūs iedomājaties no rīt ir jūsu mīļotais cilvēks.
Ja jūs kādu mīlat, tad tieši par šo cilvēku domājat pirmām kārtām, šis cilvēks ir pirmais par kuru jūs domājat pamostoties, un pēdējais par kuru jūs iedomājaties aizmiegot. Kad ar jums notiek kaut kas brīnišķīgs, jūsu mīļotais cilvēks ir pirmais ar kuru jūs par to gribat padalīties, un kad notiek kas slikts, jūsu mīļotais ir pirmais pie kā jūs meklējat atbalstu.

3. Personīgās intereses noslīd otrajā plānā.
Mīlestība ir pašaizliedzīga. Tajā ir visa mīlestība. Ja pamanāt ka jūsu personīgās intereses jums ir kļuvušas daudz mazāk svarīgas kā jūsu mīļotā cilvēka intereses ziniet – tā ir mīlestība.

4. Jūs esat gatavs uz visu
Kad jūs esat iemīlējies, jūs izdarīsiet visu lai tikai jūsu mīļotais vai mīļotā būtu laimīgi. Kad jums kāds cilvēks vienkārši patīk, jūs arī daudz varat izdarīt šī cilvēka labā, tomēr jūsu iespējas būs ierobežotas. Bet īstai mīlestībai nekādu robežu neeksistē.

5. Jūs nebaidieties parādīt ko jūs patiesībā jūtiet
Kad jūs patiesi kādu mīlat jūs nebaidieties visai pasaulei par to paziņot, pat vēl vairāk, jums gribas lai visi un ikviens par to zina. Mīlot jūs nekautrējaties no savām jūtām, bet kad jums tikai kāds patīk, jūs tomēr parasti izvairāties no savu jūtu demonstrēšanu publiski.

6. Jūsu mīlestība nav nevainojama
Neviens cilvēks nav nevainojams, katram ir kaut kādi trūkumi, tādi trūkumi ir arī cilvēkam kurā jūs esat iemīlējies, tomēr tad kad esat iemīlējies, jums šie trūkumi šķiet kā otra cilvēka īpašās īpašības, un jūs tās mīlat. Mīlestība ir māksla pieņemt jūsu iemīļotā cilvēka trūkumus. Ja jums kāds cilvēks patīk, jūs varat zināt viņa trūkumus, tomēr tos pieņemt jūs varat tikai iemīlot.

7. Jūs plānojat ilglaicīgu nākotni
Kad jūs esat kādā cilvēkā iemīlējies, jums ir ļoti grūti iedomāties savu nākotni bez šī cilvēka. Un ņemot to vērā jūs plānosiet savu dzīvi ar savu mīļoto ilglaicīgā perspektīvā. Jūs neļausieties atdoties īslaicīgiem plānošanas kārdinājumiem kuri varētu kaitēt jūsu mērķiem. Kad jums kāds vienkārši patīk, plānot nākotni ir pat diezgan baisi.

8. Jūs kļūstat labāks
Pilnīgi neviens nav ideāls, visiem ir kur attīstīties tālāk. Tomēr iemīlēšanās sajūta veicina jūsu pašaizliedzību. Jums gribas kļūt par labāku cilvēku priekš cilvēka kuru esat iemīlējis. Un jūs tāds arī kļūstat.

9. Jūsu jūtas ne ar ko nav ierobežotas
Kad jūsu mīlestībai nav nekādu robežu tas nozīmē ka jūsu mīlestība nezina noteikumus un tā ir absolūta. Jūsu mīlestība ir nesavtīga un tā nav ierobežota ar kaut kādiem noteikumiem.
Kad jums tikai kāds patīk, jūsu jūtas ir tieši atkarīgas no apstākļiem.

10. Jūsu mīlestība ir jūsu labākais draugs
Kad jūs esat iemīlējies ir pilnīgi dabīgi ka jūsu mīļotais cilvēks kļūst par jūsu labāko draugu kuram jūs pilnīgi uzticaties. Jūsu iemīlētais cilvēks kļūst it kā par jūsu līdzinātāju noziegumā, un jūs jūtaties tā it kā kopā spētu gāzt kalnus.

Ja tev patika raksts, lūdzu dalies ar to sociālajos tīklos!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

17 − nine =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.