Kāpēc vīrieši negrib precēties

Kāpēc vīrieši negrib precēties
Gandrīz visas sievietes, kurām ir attiecības, bet kuras vēl nav precējušās gaida bildinājumu no sava mīļotā. Tomēr ne visi vīrieši ir gatavi spert šo sievietei tik nozīmīgo soli. Vēlies uzzināt no kā vīrieši baidās?

Uzreiz gan jāatzīst, ka parasti šīs vīrieša bailes no laulības nav tik ļoti saistītas ar sievieti, cik ar pašu vīrieti. Un lūk arī daži visbiežākie iemesli, kāpēc vīrieši negrib precēties.

Kāpēc vīrieši negrib precēties

1. Bailes pazaudēt brīvību
Daudzi vīrieši labprātāk dod priekšroku dzīvošanai kopā bez laulībām, tā tas ir galvenokārt tādēļ, ka bieži vien vīrieši visai nepamatoti domā, ka pēc laulībām tie tiks sasaistīti un tie zaudēs savu brīvību. Šo viedokli var saprast, katram cilvēkam ir nepieciešama sava personīgā telpa un laiks. Tomēr nobriedis vīrietis spēs saprast arī to, ka laulības nav ne cietums vai katorga, bet gan divu cilvēku savstarpēji izdevīga savienība.

2. Draugi
Ja jūsu vīrieša draugu kompānija sastāv galvenokārt no vecpuišiem, tad pastāv iespēja, ka vīrietis vienkārši negribēt izcelties uz savu draugu fona, un būt pirmais no savas kompānijas kurš apprecas.

3. Bailes no atbildības
Gadījumos kad vīrietis ir pieradis atbildēt tikai par sevi, tas var baidīties uzņemties atbildību par vēl kādu citu cilvēku. Turklāt vīrieti var arī atturēt tas, ka stājoties laulībā tam var nākties kaut ko upurēt un atteikties no kaut kā sev tuva un ierasta.

4. Materiālas problēmas
Vēl kāds iemesls, kāpēc vīrieši negrib precēties, ir saistāms ar to, ka vīrietis baidās, ka netiks galā ar ģimenes apgādnieka lomu un nespēs pienācīgi apgādāt ģimeni. Diemžēl ne visi var palielīties ar lieliem ienākumiem un pārliecību par rītdienu.

5. Viegli pieejamas sievietes
Mēs dzīvojam laikā, kad gadījumu sakari tiek uzskatīti par normu un tie ir viegli pieejami. Turklāt bieži vien sievietes piekrīt tuvākam kontaktam jau pēc vienas vai divām tikšanās reizēm. Tāpat sievietes arī viegli piekrīt kopdzīvei cerot, ka tā tās pietuvinās laulības. Tomēr patiesība krietni atšķiras no teorijas, galvenokārt tāpēc, ka vīriešu loģika atšķiras no sieviešu loģikas. Dzīvojot šādā kopdzīvē, vīrietis saņem visus laulības dzīves labumus, bet tam nav nopietnas atbildības vai piesaistes sievietei.

6. Vecāku ietekme
Ja vīrietis ir materiāli atkarīgs no vecākiem, var rasties situācija, kad šī vīrieša vecāki kaut kādu iemeslu dēļ nevēlas, lai to dēls precas. Ir saprotami, ka tas šādam vīrietim var būt diezgan nopietns iemesls neprecēties.

7. Kāzu klapatas
Eksistē vīrieši, kuri nevēlas precēties tāpēc, ka tos baida pati doma par gatavošanos kāzām. Kāzu organizēšana, radinieku aicināšana un citas ar kāzām saistītas lietas tiem šķiet pilnīgi nevajadzīgs teātris.

8. Slikta pieredze
Ja jūsu vīrietim jau ir bijušas neveiksmīgas laulības, iespējams, ka viņš baidās ka stājoties laulībā, jūsu attiecības varētu izjukt, tāpat kā iepriekšējā reizē.

9. Nevēlēšanās vai bailes no bērnu parādīšanās ģimenē
Kā zināms tad ģimenes izveidošanās nes līdzi arī bērnu parādīšanos. Tas gan ir tikai pareizi, jo ģimene tikai tad ir pilnvērtīga, ja tajā rodas bērni. Iespējams, ka jūsu vīrietis baidās, ka bērna parādīšanās varētu izmainīt jūsu attieksmi pret viņu. Pastāv arī iespēja, ka vīrietim gluži vienkārši nepatīk bērni.

10. Negatīvas atmiņas no bērnības
Ja jūsu vīrietis ir audzis ģimenē, kurā to vecāku laulība nav bijusi laimīga un viņa vecāki ir bijuši nesaticīgi. Pilnīgi iespējams, ka vīrietis baidās precēties, jo domā, ka arī viņa ģimenes dzīve būs tādi pati kā vecākiem.

11. Skopums
Tas pirmkārt attiecas uz nodrošinātiem vīriešiem, bet var attiekties arī uz visai vidēji nodrošinātiem vīriešiem. Šādi vīrieši var baidīties, ka to nākamā sieva izsaimniekos tā bagātību.

12. Karjera
Vīrieši, kuri ir pieraduši sava laika lielāko daļu veltīt darbam un nespēj domā neparko citu kā tikai par karjeru, var nesteigties ar stāšanos laulībā.
Šādi vīrieši saprot, ka nav daudz tādu sieviešu, kas spētu paciest to ka tās vīrietis ir darbā no agra rīta līdz pat vēlai naktij, vai to, ka to vīrietis ir nepārtrauktos komandējumos. Vēl šādi vīrieši var uzskatīt, ka laulība būs traucēklis toceļā uz profesionāliem panākumiem.

13. Šaubas par mīļoto
Vīriešu vidū eksistē plaši populārs viedoklis, ka sieviete pēc kāzām mainās uz sliktāko pusi. Tā arī savā ziņā ir – sievietes pēc kāzām tiešām mainās. Tomēr tas ir vīriešu nopelns. Tiklīdz kā sieviete jūtas drošībā, tā neapzināt sāk atmaksāt par visu, kas tai pa šiem gadiem ir sakrājies. Šis periods gan neilgst visu dzīvi, un tas ir atkarīgs no sievietes psihes piesārņotības. Šis periods var ilgt līdz pat 2 gadiem. Ja pāris šajā laikā izšķiras, tad šis punkts vīrietim var radīt neveiksmīgu pagātnes pieredzi.

Iespējams, ka jūs interesēs arī raksts  “Kā piespiest vīrieti apprecēties

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

sixteen − 1 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.