Daži fakti par lūpu krāsu

Daži fakti par lūpu krāsu

Ja vēlaties lūpu krāsu kas vizuāli palielina jūsu lūpas, izvēlaties lūpu krāsu kuras sastāvā ir mentols un piparmētras. Šie komponenti veicina jūsu lūpu asinsriti.

Laba, mitrinoša lūpu krāsa parasti satur tādus komponentus kā rozā vasks, bišu vasks, mandeļu eļļa, šī sviests un kakao eļļa.

Atpazīt lūpu krāsu ar sintētiskām sastāvdaļām nav grūti. Ja lietojot lūpu krāsu jūsu lūpas kļūst sausas un sāk plaisāt, ziniet ka visticamāk jūs lietojat ne īpaši labu lūpu krāsu. Izvēloties lūpu krāsu pievērsiet uzmanību lai tajā nav glicerīns un vazelīns, parasti šos komponentus norāda sastāva beigās.

Eksistē viedoklis ka ilgstoši lietojot spilgtu lūpu krāsu, lūpu dabiskā krāsa ar laiku izbalo. Tā nav gluži taisnība, kaut bieža un ilgstoša lūpu krāsas lietošana var izmainīt lūpu dabisko krāsu. Saistīts tas ir ar to ka lūpu krāsa izmaina lūpu dabisko asinsriti. Bet tas tā ir tālu ne visos gadījumos.

Lūpu krāsa skaitās organiska ja tās sastāvā ir vismaz 85% naturālu izejvielu.

Vidēji katra sieviete kura lieto lūpu krāsu, sava mūža garumā apēd aptuveni 4,5 kilogramus lūpu krāsas. Vīrieši vidēji aptuveni 1,5 kilogramus.

Pēc lūpu krāsas atvēršanas to vajadzētu izlietot 5 – 6 mēnešos. Ja pamanāt ka lūpu krāsa smarža vai konsistence ir izmainījusies, labāk pārtrauciet to lietot, jo tas var slikti ietekmēt jūsu lūpas.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

twelve + 4 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.