5 veidi, kā likt kājām bildēs izskatīties garākām

5 veidi, kā likt kājām bildēs izskatīties garākām
Visas sievietes vēlas būt skaistas, un garas kājas arī ir viens no sievietes skaistuma elementiem. Rakstā 5 veidi kā likt lai jūsu kājas attēlos izskatās garākas.

1. Pacelt kāju pirkstgalos
Pats vienkāršākais veids kā izdarīt lai jūsu kājas attēlā izskatās , ir pacelt kāju uz pirkstgala. Parasti šādi paceļ tikai vienu kāju daļēji parādot ikrus, bieži ar pacelto kāju aizsedzot nepacelto. Var šādi pacelt abas divas kājas, bet ne visās pozīcijās tas izskatās labi.

2. Miesas krāsas apavi uz papēža
Ir protams vairāki iemesli kāpēc sievietes nēsā augstpapēžu kurpes, bet visbiežāk to dara tieši tāpēc lai padarītu kājas vizuāli garākas. Tomēr visgarākās jūsu kājas izskatīsies tieši miesas krāsas kurpēs.

3. Bikses un svārki ar paaugstināto vidukli
Svārki un bikses ar paaugstinātu jostas vietu ir lieliski piemērotas kāju vizuālai palielināšanai. Vēl kāju vizuālai palielināšanai var izmantot bikses ar platajiem galiem.

4. Mākslīgais iedegums
Nav nekāds noslēpums ka gludas un iedegušas kājas izskatās garākas. Diemžēl vasara mums ir tik gara cik ir, bet mākslīgā iedeguma līdzekļi ir pieejami cauru gadu. Izvēlaties mākslīgā iedeguma līdzekli ar mirdzuma efektu, un attēlos jūsu kājas šķitīs vizuāli garākas.

5. Apavi ar spiciem purngaliem
Īpaši spēcīgu efektu dos tas, ja šādos apavos ar asiem purngaliem ģērbtu kāju pacelsiet uz pirkstgaliem.

Bez šiem aprakstītajiem veidiem kā vizuāli pagarināt jūsu kājas attēlos, eksistē arī datorprogrammas kas lieliski tiks galā ar šo uzdevumu. Viena no populārākajām Android platformas programmiņām šādam mērķim ir Spring – Increase height

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 × three =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.