5 galvenie iemesli, kāpēc vīrieši ir greizsirdīgi

Kāpēc vīrieši ir greizsirdīgi
Lai arī parasti sievietes ir greizsirdīgākas nekā vīrieši, reizēm mēdz būt greizsirdīgi arī vīrieši. Tiesa vīrieši to parasti cenšas neizrādīt. Vai vēlies uzzināt, kāpēc vīrieši ir greizsirdīgi?

Kāpēc vīrieši ir greizsirdīgi

Jautājumi par partnera draugiem
Kad sieviete izrāda interesi par vīrieša draugiem, bieži kādu no tiem piemin vai vēlas kādam no tiem palīdzēt, vīrietis automātiski pieņem, ka sieviete neinteresējas par to vienkārši tāpat, un ka tā pret šo vīrieti jūt kaut kādas simpātijas. Bieži vien šo interesi var izskaidrot ar sieviešu dabisko vēlmi par kādu rūpēties. Tomēr ir arī viegli saprast vīrieti un to kāpēc šāda sievietes rīcība to uztrauc. Tāpēc ja vien bez šādiem jautājumiem ir iespējams iztikt un ja tu jūti, ka tie uztrauc tavu vīrieti, tad labāk centies iztikt bez tiem.

Spilgta un pievilcīga āriene
Sievietēm patīk par sevi rūpēties, un to darot, tām nerūp tas vai tām ir attiecības vai nē. Un tas, ka sieviete par sevi rūpējas, ir tikai un vienīgi labi. Tas nebūt nenozīmē, ka sieviete vēlas sev atrast labāku partneri. Sievietes vienkārši vēlas izskatīties labi un patikt ne tikai vīrietim, bet arī sev. Dažos vīriešos šādas sievietes rūpes par savu ārieni var izsaukt greizsirdību, īpaši ja šis vīrietis nejūtas par sevi pārliecināts. Šādā gadījumā vīrietis arī varētu sākt rūpēties par savu ārieni, apmeklēt sporta zāli, atbrīvoties no kaitīgiem ieradumiem un pilnveidot sevi.

Sociālie tīkli
Bieži sievietes mīl pavadīt daudz laika dažādos sociālajos tīklos, īpašu vīriešu uztraukumu tas izsauc tad, ja sieviete nevēlas šajā teritorijā ielaist vīrieti. Vīriešu greizsirdību tas izsauc galvenokārt tāpēc, ka šādos sociālajos tīklos cilvēki bieži iepazīstas un šīs jaunās iepazīšanās var novest pie jaunām attiecībām, slepeniem romāniem vai pie gadījuma seksa. Īpaši tas uztrauc tos vīriešus, kuru attiecībās ir problēmas vai kuri nejūtas par sevi pārliecināti. Turklāt ja sieviete pārāk aizraujas ar sociālajiem tīkliem, tas var paņemt daudz laika, kuru varētu veltīt attiecību pilnveidošanai.

Bieža un ilgstoša prombūtne ar draudzenēm
Ja sieviete bieži pavada daudz laika kopā ar draudzenēm vai dodas ar tām uz dažādām izklaides vietām, ir tikai saprotami, ka tas vīrieti var satraukt. Vīrietis var sākt domāt, ka šajā draudzeņu kompānijā ir arī vīrieši vai ka draudzenes apmeklējums ir tikai aizsegs kaut kam citam.

Sazināšanās ar bijušajiem partneriem
Daudzas sievietes saglabā draudzīgas attiecības ar saviem bijušajiem partneriem. Tomēr ne visi vīrieši ir par to sajūsmā. Īpaši ja sieviete šai komunikācijai velt pārāk daudz laika vai ja dara to pārāk bieži. Īpašu vīrieša satraukumu tas izsauc tad, ja sieviete to dara slepeni. Ja tu esi līdzīgā situācijā un tu vēlies saglabāt gan savas patreizējās attiecības, gan saglabāt kontaktus ar savu bijušo simpātiju, tad mēģini uzaicināt ciemos savu bijušo draugu ar tā jauno draudzeni, lai tavs vīrietis saprot, ka tam nav par ko uztraukties.

Kādus iemeslus, kāpēc vīrieši ir greizsirdīgi zini tu?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

thirteen − 8 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.