Draugu veidi

Draugu veidi

Draudzība un draugi ir vajadzīgi katram cilvēkam. Un lai saprastu kāda ir tava situācija ar draugiem, pietiks ja sadalīsi tos pēc veidiem. Uzzini  kādi ir 7 biežākie draugu veidi!

Interešu draugs
Jums abiem ir kopēja aizraušanās, jums abiem interesē hokejs, fotografēšana, velosipēdi, vai lidmodeļu līmēšana. Jūsu draudzība aprobežojas tikai ar šo jūsu kopīgo interesi un nekāda ciešāka saite neveidojas.

Attāls draugs
Tu kādreiz ar viņu draudzējies, bet viņš pārcēlās dzīvot uz citu vietu. Vai arī jūs no paša sākuma dzīvojāt citās pilsētās vai valstīs un sadraudzējāties kādā kopējā ceļojumā vai nometnē. Jūs šad tad sazvanāties un reizēm viens pie otra ciemojaties. Jums var būt siltas un draudzīgas attiecības, bet uzturēt normālu draudzību nevarat, jo nedzīvojat pietiekoši tuvu viens no otram.

Ģimenes draugs
Tas var būt cilvēks, ar kuru jūs esat rados, vai piemēram jūsu vecāki bija ģimenes draugi un jūsu draudzība izveidojusies vecāku raudzības dēļ. Jums ir draudzīgas attiecības, bet tās tiek uzturētas tikai radniecīgu saišu vai vecāku draudzības dēļ.

Pretējā dzimuma draugs
Draudzība starp vīrieti un sievieti vienmēr ir bijusi zem lielas jautājuma zīmes. Kaut, protams, daudziem cilvēkiem šādi draugi ir. Draudzība izpaužas kā zināma sazināšanās, padomiem mīlas jautājumos un citiem jautājumiem, kuros var noderēt pretējā dzimuma padoms. Reizēm, protams, neiztiek arī bez sirds izkratīšanas. Eksistē viedoklis, ka šādā draudzībā viens no abiem draugiem ir otrā cilvēkā iemīlējies.

Seksa draugs
Šeit nav daudz ko piebilst, tādi draugi tiekas tikai tādēļ, lai nodarbotos ar seksu. Nezinu vai to var nosaukt par draudzību, jo drīzāk tādi cilvēki būtu jāsauc par mīļākajiem.

Parasts draugs
Pats izplatītais draudzības veids. Ar šādiem draugiem tu ej uz dažādiem pasākumiem, klubiem, dalies ar kaut kādiem savas dzīves pārdzīvojumiem un pavadi ar tiem savu brīvo laika.

Īsts draugs
Īsti draugi rodas tikai ilgstošas saskares rezultātā. Šis neapšaubāmi ir visvērtīgākais draugu veids. Jūs ne tikai pavadiet kopā laiku, bet arī 100% uzticieties viens otram. Šādus draugus no pārējiem atšķir tas, ka ar viņiem jūs nebaidieties būt godīgs un atklāts. Šādiem draugiem tu vari droši stāstīt par savām skumjām un bēdām. Lūgt padomu vai palīdzību. Šāda draudzība ir ļoti vērtīga un šāda draudzība parasti sākas tā pat kā parasta draudzība.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

12 + 6 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.