Kā saprast, ka attiecības ir patiešām nopietnas

Kā saprast, ka attiecības ir patiešām nopietnas
Savienības var būt dažādas, tomēr to panākumi vienmēr būs atkarīgi no tā, vai abi cilvēki ir ar visu pamierināti un no tā cik tie ir patiesi viens pret otru. Rakstā apskatīti daži momenti, kas ļaus labāk saprast, cik nopietnas jūsu attiecības ir patiesībā.

Jūs neuztrauc dažādās intereses
Vienādas aizraušanās bieži uzskata par patiesas tuvības pazīmi, tomēr tā tas ir ne vienmēr.
Ja tev tuvs cilvēks ir ar kaut ko aizņemts bez tevis, bet tevi tas nemaz neuztrauc – tā ir abpusējas uzticības pazīme. Ja mēģināji savu otru pusīti piesaistīt savam hobijam, bet tev tas nesanāc un tu pret to izturējies ar cieņu, zini, ka jums viss ir kārtībā.

Jūs pieņemat viens otra atšķirības
Mēs visi atšķirīgi domājam, dažādi reaģējam uz notikumiem un dažādi risinām problēmas. Cits cilvēks vienmēr kaut ko darīs ne tā kā tu, tavi vecāki vai bijušais partneris. Tas ir pilnīgi normāli, un tas galīgi nenozīmē to, ka šo cilvēku ir jāmēģina mainīt.
Tajā pašā laikā tev ir tiesības uz tavām atšķirībām un tavam partnerim tās ir jāpieņem.

Jums nav principiālu domstarpību
Ja personīgās atšķirības un dažādas intereses vēl nav problēma, citādi var būt ar globāliem jautājumiem, kas spēj kļūt par īstu klupšanas akmeni.
Tie var skart tādas lietas kā dzīves vieta (piemēram, viens no jums vēlas dzīvot lielpilsētā, bet otrs sapņo par dzīvi ārpus pilsētas), jautājumi par to vai abi partneri vēlas bērnus, atšķirīgi uzskati par reliģiju vai citiem būtiskiem jautājumiem.
Attiecības ar cilvēku kuram ir atšķirīgs viedoklis par šādiem būtiskiem jautājumiem var būt diezgan kaislīgas, tomēr tajās būs daudz konfliktu, un visticamāk tās neilgs ilgi.
Svarīgās lietas labāk noskaidrot jau laicīgi un, ja šādos principiālos jautājumos jūsu uzskati atšķiras, ir tiešām ļoti jāapdomā, vai ir vērts vispār attiecības uzsākt.

Jūs gribat klausīties un stāstīt
Parasti stāstiņi no sērijas “kā es pavadīju dienu” reti kad mēdz būt aizraujoši. Tomēr patiesas simpātijas un interese spēj padarīt aizraujošas pat visgarlaicīgākās lietas.
Ja attiecības ir nopietnas, jūs viens otram kļūstat patiešām svarīgi.
Ar ko tava otrā pusīte nodarbojās bērnībā, kā tā ieguva savu rētu un ko šis cilvēks domā par to vai citu jaunumu? Ja tas tevi nemaz neinteresē, tā nav laba zīme. Ja tavus stāstus neklausās un neviens neinteresējas par tavu viedokli, tu diez vai esi būtiska otra cilvēka dzīves daļa.

Jūs esat gatavi palīdzēt un pieņemt palīdzību
Visveiksmīgākās un laimīgākās attiecības mēdz piedzīvot pašpietiekami cilvēki.
Tomēr reizēm mums visiem ir vajadzīga tuvinieku palīdzība, bet dažiem cilvēkiem to ir grūtāk pieņemt nekā citiem.
Reizēm temperamentu un audzināšanas atšķirību dēl šo palīdzību var būt grūti atpazīt. Piemēram, tu slikti jūties, bet tavs partneris tevi nepažēloja vai nesamīļoja. Tomēr iespējams, ka tajā pašā laikā tavs partneris meklēja tavas sliktās pašsajūtas iemeslus un veidus kā tev palīdzēt. Tātad viņa atbalsts izpaužas tieši tā.
Tomēr, ja šis cilvēks vispār necentās tev palīdzēt, iespējams, ka tu viņam neko daudz nenozīmē.

Jūs neuzdodat sev šādu jautājumu
Iespējams, ka tas tev liksies skarbi, bet jautājums par jūsu attiecību nopietnību pats par sevi neko labu neliecina. Un jo ātrāk jūs to noskaidrosiet, jo labāk jums pašiem tas būs.
Protams, visvienkāršākais veids, kā to noskaidrot, ir saruna par jūsu plāniem un vēlmēm. Tomēr reizēm viens cilvēks var baidīties atklāti atbildēt, bet otrs ir gatavs dzīvot ilūzijās.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

4 × five =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.