Aliexpress preču izlase #5

Aliexpress preču izlase #5
Piedāvājam jau piekto interesanto un noderīgo Aliexpress preču izlasi. Šajā izlasē būs drošības kamera, blenderis, koka tauriņa komplekts un daudz citu noderīgu lietu.

Virsdrēbju elektrosildītāju komplekts
Virsdrēbju elektrosildītāju komplekts
Ziema gan jau ir garām, tomēr nepaies ne gads, kad tā atkal atgriezīsies un kā vēsta teiciens, kamanas ir jātaisa vasarā. Šis komplekts ļaus tev aprīkot tavas virsdrēbes ar elektrisku apsildi, kas padarīs tavu uzturēšanos ārpus telpām baudāmāku. Komplektā ir pieci sildītāji un ieslēgšanas poga. Ērtību labad sildelementus labāk stiprināt ar lipekļu palīdzību. Vēl jāņem vērā, ka elektrosildītāju darbībai būs nepieciešams ārējais akumulators. Komplekta cena € 4,39.

Nopirkt šeit

Spuldze – novērošanas kamera
Spuldze - drošības kamera
Drošības nekad nav par daudz, un arī novērošanas kamera nebūs lieka nevienā mājā. Īpaši ja šo kameru var ieskrūvēt parastā E27 tipa spuldzes ligzdā. Savienojumam ar internetu tiek izmantots WiFi un mājās notiekošajam var sekot ar telefona lietotnes palīdzību. Nepieciešamības gadījumā kamerā ir iebūvēta arī MicroSD ligzda, kas atbalsta kartes līdz 64Gb. Kameras lielākais mīnus ir tās izmēri, kas pārsniedz parastas lampiņas izmērus un padara to vieglāk pamanāmu. Kameras cena ir sākot no 17€.

Nopirkt šeit

Vairākkārtīgi izmantojams piezīmju blociņš

https://youtu.be/1q24AksL2ko

Šis piezīmju blociņš ne tikai saudzēs dabu, bet ļaus arī ietaupīt. Jebkuru blociņā fiksēto piezīmi vai uzzīmēto zīmējumu var viegli izdzēst vai izlabot. Pateicoties tam, ka blociņā uzrakstīto var izdzēst līdz pat 1000 reizēm, blociņš būs teju vai mūžīgs. Šis piezīmju blociņš būs lielisks ieguvums visiem tiem, kas mīl zīmēt vai veikt piezīmes, turklāt blociņš ir ļoti kvalitatīvs un tas to padara par nesliktu dāvanu. Blociņa cena uz raksta tapšanas brīdi bija sākot no € 12,20.

Nopirkt šeit

Bluetooth audiouztvērējs

Šo Xiaomi Bluetooth audiouztvērēju var izmantot, piemēram, lai atskaņotu telefona mūziku caur auto magnetolu vai lai padarītu parastas austiņas par bezvadu austiņām. Ierīce ir viegla, kvalitatīva un labi skan. Ierīces cena nepilni 15 eiro. Ja cena šķiet pārāk augsta, Aliexpress var atrast arī līdzīgus noname uztvērējus, kuru cena sākas no nepilniem pāris eiro.

Nopirkt šeit

Automātiska laistīšanas sistēma
Automātiska istabas augu laistīšanas sistēma
Šī ierīce noderēs tiem cilvēkiem, kuri mīl istabas augus un kuriem nākas tos laiku pa laikam atstāt. Nu kaut vai, piemēram, lai dotos ilgākā ceļojumā. Sistēmas darbībai būs nepieciešama lielāka tvertne ar ūdeni un četras AA baterijas vai ārējais akumulators(powerbanka). Ar ierīces komplektā esošajām detaļām varēs laistīt līdz pat 15 istabas augiem. Ierīces cena uz raksta tapšanas brīdi bija € 17,75

Nopirkt šeit

Somas auto riepu glabāšanai
Somas auto riepu glabāšanai
Kā zināms katram auto īpašniekam divreiz gadā nākas mainīt sava auto riepas, bet tas savukārt rada problēmas ar riepu pārvietošanu un glabāšanu. Tad nu vismaz daļēji šo problēmu risina šīs riepu glabāšanas somas. Somu cena atkarībā no izmēra sākas no 14,79.

Nopirkt šeit

Koka tauriņš
Koka tauriņš
Godīgi sakot nezinu, cik aktuāli šādi koka tauriņi joprojām ir, tomēr vajadzības gadījumā šādu mantiņu vienmēr var nopirkt mūsu mīļajā Aliexpress. Īpaši jau, jau ja ņemam vērā tā cenu, kas ir jūtami zemāka nekā Latvijā. Piemēram, attēlā redzamā komplekta cena ir tikai € 8,75. Komplektā ietilpst pats tauriņš, lakatiņš, divas aproču pogas un kaut kas līdzīgs brošai. Turklāt tas viss tiek iepakots glītā koka kārbiņā, kas
šo komplektu padara par lielisku dāvanu. Pieejamas vairākas krāsas.

Nopirkt šeit

Lādējams mini blenderis

Neaizvietojama lietiņa ceļojumos un citos izbraucienos. Blendera ietilpība ir aptuveni 380 ml, bet tā cena ir nedaudz virs 10 €.

Nopirkt šeit

3G modems – WiFi piekļuves punkts
3G modems - WiFi piekļuves punkts
Šī ierīce kas pirmajā acu uzmetienā atgādina parastu USB 3G modemu, patiesībā ir 3G modema un Wifi piekļuves punkta apvienojums. Ierīce var kļūt neaizvietojama dažādos izbraucienos un atpūtā pie dabas, jo ļauj paņemt līdz savu mājas mobilo internetu. Turklāt bez ilgstošiem līgumiem ar tavu iecienīto mobilo operatoru. Ierīce var baroties no parasta ar USB portu apgādāta telefona lādētāja vai ārējā akumulatora. Ierīces cena uz raksta tapšanas brīža bija € 13,45.

Nopirkt šeit

USB mušu lamatas

Vēl viena lieta, kuras sūtība ir atvieglot mūsu dzīvi. Kā zināms, vasara ir tuvu, bet viens no nepatīkamākajiem vasaras blakusefektiem ir dažādi lidojoši insekti, kuru vidū ir arī mušas. Tad nu šī ierīce savā būtībā ir mušu lamatas, ar kuru palīdzību tu varēsi cīnīties ar mušām, turklāt ļoti humānā veidā, jo visas noķertās mušas tu pēc tam varēsi palaist brīvībā kā tādus mazus Vilijus. Es neesmu eksperts, bet domāju, ka kādus pāris punktus savai karmai tu par to noteikti dabūsi. Ierīce barojas no USB lādētāja porta vai 18650 tipa akumulatora. Ierīces cena € 10,33.

Nopirkt šeit

Ja Tev patika mūsu nelielā Aliexpress preču izlase, tev varētu patikt arī mūsu Facebook grupa Aliexpress Zelts. Pievienojoties mūsu grupai Tu varēsi novērtēt citu atrastās preces un dalīties ar saviem atradumiem. Ļoti priecāsimies par katru jaunu grupas biedru!

3 thoughts on “Aliexpress preču izlase #5

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

19 − 1 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.