Kāpēc vīriešiem patīk muļķes

Kāpēc vīriešiem patīk muļķes
Nereti gadās, ka kādai ne pārāk apdāvinātai būtne, kas nespīd ne ar erudīciju, ne intelektu, pielūdzēju ir kā ne saskaitīt, bet kādai citai skaistai un gudrai sievietei ar divām augstākajām un maģistra grādu nav neviena. Kāpēc tā notiek? Kāpēc vīriešiem patīk muļķes? Šajā rakstā mēs mēģināsim atrast atbildi tieši uz šo jautājumu.

Kopā ar šādām sievietēm vīrieši spēcīgāk izjūt savu pārākumu
Kad blakus vīrietim nokļūst sieviete ar ne to spožāko intelektu, vīrietis automātiski sāk izjust savu pārākumu. Vīrietis jūt, ka tas pārspēj savu sievieti un uz tās fona izskatās gudrāks, asprātīgāks un interesantāks. Īpaši efektīvi tas iedarbojas gadījumos, kad vīrietis pats nav īpaši intelektuāli attīstīts.

Viņām ir vieglāk piedot to trūkumus
“Nu ko no viņas var gribēt?” – tieši šāda vai līdzīga frāze mēdz skanēt vīrieša galvā, kad tā otra pusīte ir izdarījusi ko neapdomātu. Negaidot no sievietes dziļu savas rīcības analīzi un novērtējot tās intelektu zemāk nekā savējo, vīrietis sievietei vieglāk piedod un vieglāk atbrīvojas no negatīvajām domām.

Viņas sevi neapgrūtina ar augstām prasībām
Parasti sievietes, kuras nespīd ar intelektu, necenšas sevi apgrūtināt ar ilūzijām par to, kādam noteikti būtu jābūt to vīrietim. Savukārt tām prasībām, kuras tās tomēr uzstāda, viegli spēj atbilst ierakstīties gandrīz jebkurš vīrietis.

Ar viņām ir vienkāršāk gultā
Sievietes ar piezemētu prātu tālu ne vienmēr aizdomājas par to, ko tās grib un kas tām tiešām pašām patīk. Tās drīzāk ir gatavas īstenot sava vīrieša vēlmes, ļaujot tam iegūt visu ko vien tas vēlas.

Ar viņām nav jāiespringst
Vīrietim, kurš ir saistījis savu dzīvi ar sievieti bez īpašām ambīcijām, nav nekādas vajadzības censties un kļūt par labāku vīrieti un cilvēku. Pilnīgi pietiek, ja viņš nodrošina tikai pašas nepieciešamākās pamata vajadzības. Savukārt sieviete neaizdomājas, ka viņu dzīve varētu būt labāka, un pat necenšas mudināt savu vīrieti uz lielākiem sasniegumiem. Nevar gan noliegt, ka nereti šādi pāri ir krietni laimīgāki par citiem pāriem ar lielākām ambīcijām.

One thought on “Kāpēc vīriešiem patīk muļķes

  1. skumīgi, bet zinu ka tā notiek, tas nav tas, tās ir bezjēdzīgas attiecības, žēl būtu meiteni, skatoties no malas

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

eleven + 11 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.