Sešas pazīmes, ka viņa būs laba gultā

Sešas pazīmes, ka viņa būs laba gultā
Tas, ka viņa ir pievilcīga un izskatās seksuāli, vēl neko nenozīmē. Iečeko sešas reālas pazīmes, kas tev ļaus saprast, kāda sieviete būs gultā, vēl jūsu pirmajā randiņā!

1. Viņa zina, ko vēlas vakariņās
Nav vērts gaidīt kaut kādus neticamus seksuālus talantus no sievietes, kura pati nezin ko vēlētos apēst. Ja viņa nespēj tikt skaidrībā ar savām gastronomiskajām gaumēm, ir naivi domāt, ka ar viņas seksuālajām gaumēm būs labāk. Galu galā viņas pieredze ar pārtiku ir krietni lielāka nekā pieredze ar seksu.

2. Viņa izbauda ēdienu
Pieņemsim, ka viņa ir tikusi galā ar ēdiena izvēli un tagad tev ir jāpievērš uzmanība tam, kā viņa ēd. Vai viņa izbauda ēdienu? Piever acis kad liek ēdienu mutē? Tās nebūt nav nenozīmīgas detaļas. Ja viņa ēd lēnu un ar baudu, izgaršojot katru kumosu, tā ir diezgan droša pazīme, ka viņa prot izbaudīt arī seksu. Savukārt tas visticamāk nozīmē arī to, ka viņa pratīs sniegt baudu arī savam partnerim.

3. Viņas sadējuma izvēle
Pat ja intereses trūkums par ēdienu tiek skaidrots ar apetītes neesamību, tu vienmēr vari paļauties uz desertu. Vienmēr ir iespējams izskaitļot savu ideālo sievieti, pēc viņas mīļākā saldējuma. Vismaz tā uzskata neirologs Dr. Alans Hiršs. Šis zinātnieks veica pētījumu, kurā tika aptaujāti vairāk nekā 700 cilvēku, vecumā no 24 līdz 59 gadiem. Apkopojot pētījuma rezultātus, tika noskaidrots, ka cilvēki, kuri dod priekšroku kafijas saldējumam, ir noskaņoti uz drāmām un flirtu un ka šie cilvēki spētu atrast daudz kopīga ar zemeņu saldējuma cienītājiem. Savukārt plombīra cienītājas spēs novērtēt sliktos puišus, kas izvēlas šokolādes saldējumu. Bet, piemēram, estēti kas mīl piparmētru saldējumu ar šokolādes gabaliņiem ir kā radīti citiem tāda paša saldējuma cienītājiem.

4. Viņa runā tāpat kā tu
Jūs esat paēduši un apēduši desertu, tagad ir laiks pavērot kā viņa runā. Vai viņas runas temps un maniere sakrīt ar tavējo. Ir jauki ja šie parametri vairāk vai mazāk sakrīt. Tas gan vēl neko neliecina par viņas seksuālo uzvedību, bet ļaus tev saprast vai jūs esat piemēroti viens otram.

5. Viņa labi kustās
Paēdāt un parunājāt? Lieliski! Tagad tev viņa ir jāpārbauda ar dejām. Pievērs uzmanību viņas kustību atbrīvotības pakāpei un tam kā viņa mijiedarbojas ar apkārtējiem (un es ļoti ceru, ka šajā gadījumā “apkārtējie” esi tu). Atbrīvotība un kustību vijīgums gan vēl negarantē, ka viņa būs lieliska gultā, bet šādi tu vismaz sapratīsi vai viņa ar tevi jūtas atbrīvota un par sevi pārliecināta. Jo ja tā nav, tad arī gultā jums visticamāk nekas labs nesanāks.

6. Viņa labi skūpstās
Tu pavadīji viņu mājās un jūs skūpstījāties?;) Burvīgi! Atceries savas tā brīža sajūtas, jo tās var šo to pastāstīt par to, kā viņa mīlējas. Ja skūpstoties viņa elso un izmanto ne tikai lūpas, bet arī rokas un ķermeni (glāsta tevi un piekļaujas tev ar krūtīm), tad sekss ar viņu visticamāk būs lielisks. Nelaid viņu garām, viņa ir īsts ķēriens!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

5 × three =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.