Kā notīrīt superlīmi

Kā notīrīt superlīmi

Reizēs kad rodas nepieciešamība kaut ko ātri salīmēt, tiek sameklēta superlīme un tad steigšus notiek līmēšana. Parasti šādos brīžos neviens par cimdiem nedomā un nereti līmēšanas laikā līme nokļūst ne tikai uz līmējamajām virsmām, bet arī uz mūsu rokām un pirkstiem. Līme ātri sakalst un to ir ļoti grūti notīrīt.
Piedāvājam četrus vienkāršus veidus, kā notīrīt superlīmi no rokām un pirkstiem.
Visi piedāvātie veidi ir piemēroti tikai roku tīrīšanai.

Saudzīgais veids


Lai notīrītu superlīmi izmantojot šo veidu, tev būs vajadzīgas ziepes un ūdens, acetona nagu lakas noņēmējs, vates tampons un losjons.
Iesākumā saziepē līmes skarto vietu un ievieto to uz pāris minūtēm ūdenī, tad samitrini vates tamponu nagu lakas noņēmējā un cītīgi noberz līmes skarto vietu. Kad tas ir paveikts, nomazgā līmes atliekas siltā ūdenī un nobeigumā sasmērē savas rociņas ar losjonu.

Kā notīrīt superlīmi izmantojot skuvekli

Lai notīrītu superlīmi ar skuvekli, tev būs nepieciešams ūdens, skūšanās putas, salvete vai vates tampons un, protams, arī pats skuveklis. Sākumā samitrini līmes skarto vietu, tad sasmērē to ar skūšanās putām un cītīgi notīri līmi ar skuvekli. Kad viss ir izdarīts notīri roku ar vates tamponu vai salveti.

Izmantojot smilšpapīru


Superlīmi var notīrīt arī ar smalku smilšpapīru. Tam tev vajadzēs tikai smilšpapīru un nedaudz ūdens. Pašu tīrīšanas procesu skaties video.

Izmantojot sāli

Lai izmantotu šo veidu, tev būs vajadzīgs tikai sāls un ūdens.
Samitrini roku un tad uz līmes skartās vietas uzklāj nedaudz sāls. Pievieno vēl nedaudz ūdens, un tad vismaz minūti cītīgi berzē līmes skarto vietu. Berzēšanas rezultātā vajadzētu izveidoties baltai pastai, kas beigās ir jānomazgā.

Kā notīrīt superlīmi no brillēm?

Brīdinājums: Šī metode ir piemērota tikai stikla lēcām.
Lai notīrītu superlīmi no brillēm, tev būs nepieciešams tikai acetons vai acetonu saturošs nagu lakas noņēmējs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

6 − 6 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.