14 ideāla vīra baušļi

14 ideāla vīra baušļi
Vēlies kļūt par ideālu vīru? Mēs varam tev palīdzēt! Piedāvājam tev 14 ideāla vīra baušļus.

1. Vienmēr novērtē viņu
Tev viņa ir jānovērtē kaut vai tikai tāpēc, ka viņa ir ar tevi. Tici vai netici, bet pārvākties pie tevis, mazgāt tavas drēbes, gatavot tev ēst un savākt tavas izmētātās zeķes ir visai ievērojams upuris. Tāpēc esi jaukumiņš un novērtē to.

2. Mosties agrāk nekā viņa
Tieši tā – brokastis gultā vēl neviens nav atcēlis. Nav nekādu šaubu, ka tas nav nekāds mega oriģinālais pārsteigums, bet tev taču ir slinkums domāt ko oriģinālāku un neparastāku. Tāpēc pacenties un uztaisi viņai vismaz brokastis.

3. Uzlieli viņas kulinārās prasmes
Lai ko arī viņa nav uztaisījusi, tev ir jāapēd pilnīgi viss un vēl jāpalūdz papildus porcija. Un galīgi nav būtiski cik daudz laika tu pēc tam pavadīsi tualetē, tavs uzdevums ir ēst, smaidīt un lielīt viņu.

4. Palīdzi viņai mājas darbos
Nav šaubu, ka atkritumu iznešana ir svarīgs un vajadzīgs darbs. Un tomēr vismaz periodiski tev ir jāpiedalās arī mājas uzkopšanā. Šoreiz būs par maz ar krāmu pārvietošanu no redzamām uz ne tik redzamām vietām. Izmazgā grīdu, izsūc istabu un tad pats piedāvājies notīrīt putekļus. Lūk, tad tava sieva arī sāks aizdomāties par to, ka tu viņai esi īsts zelta gabaliņš. Kas zina, varbūt tiksi vēl pie kāda bonusiņa.

5. Velti viņai laiku
Sievietēm patīk uzmanība. Tāpēc tā vietā, lai uz visu dienu kaut kur nozustu ar draugiem, paliec mājās kopā ar viņu. Ja nevari izdomāt neko citu, tad noskatieties kopā kādu filmu. Un tas nekas, ja tās būs melodrāma, kas zina, varbūt tev tā vēl iepatīkas.

6. Interesējies par viņas vaļaspriekiem
Sāc interesēties par savas sievas hobijiem. Nav svarīgi vai tā ir gleznošana vai knipelēšana, uzdod viņai jautājumus, precizē un neaizmirsti izrādīt, cik ļoti tevi tas sajūsmina.

7. Ļauj viņai par tevi rūpēties
Neviebies brīžos kad viņa grib aizpogāt tavu jaku vai pielabot matus. Atbildi uz viņas zvaniem, paskaidro kur tu esi un neliec viņai uztraukties reizēs, kad kavē. Pretējā gadījumā viņa var sākt rūpēties par kādu citu.

8. Runā ar viņu
Lai arī kādas muļķības viņa nerunātu, pacenties uzturēt sarunu. Neizvairies no jautājumiem un pat ja esi ļoti noguris neaizmirsti viņai pastāstīt, kā tev gāja darbā.

9. Atceries par svarīgiem datumiem
Tu taču negribēsi, lai tava sieva domā, ka viņa tev nav svarīga? Tiešitādēļ tev vienmēr ir jāatceras datumi, kuros jūs iepazināties, pirmoreiz skūpstījāties un pirmoreiz strīdējāties. Šis datumu sarakstiņš var būt diezgan garš, viss ir atkarīgs no viņas galvā mītošo tarakānu skaita un veida. Atzīmē šos datumus kalendārā un, protams, neaizmirsti par pārsteigumiem, kas sievietei šādos brīžos pienākas.

10. Dāvini dāvanas bez iemesla
Vienmēr ir patīkami saņemt negaidītu dāvanu. Tādēļ aizmirsti par dzimšanas dienām, vārdadienām un citiem iepriekšējā punktā pieminētiem datumiem, šajās dienās dāvanas ir obligātas. Tev viņai ir jādāvina dāvanas dienās, kad viņa to negaida. Nopērc viņai kādu interesantu grāmatu, ziedus vai vismaz konfektes.

11. Dod naudu viņas vajadzībām
Nav svarīgi strādā tava mīļotā vai ne, viņai vienmēr ir jāizskatās labi. Citādi tu taču no viņas aizbēgsi? Lai tev nebūtu kauns viņu rādīt saviem draugiem, tev būs jāsponsorē viņas skaistumkopšanas salonu un veikalu apmeklējumi. Starp citu, dodoties iepirkties, viņa neatteiksies arī no tavas kompānijas. Pirmkārt tu palīdzēsi viņai izvēlēties, kura kleitiņa ir labāka, un otrkārt palīdzēsi viņai visu nopirkto nest. Un labāk nemēģini no tā izvairīties un aizsūtīt viņu iepirktie kopā ar draudzenēm – šādi viņa var iztērēt krietni vairāk.

12. Uzturi sevi labā formā
Ja tava sieva pacieš depilāciju, fitnesu un nogurdinošas iepirkumu tūres, tad tu nedrīksti no viņas atpalikt. Galu galā viņa taču arī ir pelnījusi skaistu un koptu partneri. Alus vēders un trīs dienas veci bārdas rugāji te galīgi neiederas. Tāpēc vai nu skujies vai sāc audzēt bārdu, un neaizmirsti arī par sporta zāles apmeklēšanu.

13. Pārsteidz viņu gultā
Atceries, ka seksā galvenais ir sagādāt baudu sievietei, jo tikai tad viņa to pa īstam sagādās tev. Tā kā ķeries pie eksperimentiem, ar standarta uzstādījumiem nevienu vairs nepārsteigsi.

14. Mīli viņas mammu
Apsveic viņu visos svētkos un regulāri apjautājies par viņas veselību. Iemācies uzturēt ar viņu raitu un interesantu sarunu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

2 × four =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.