Sekss un statistika

Sekss un statistika Sekss vienmēr ir bijis un vienmēr būs cilvēku prātos. Īpaši jau pavasaros, kad mīlestība un sekss virmo mums visapkārt. Un šim burvīgajam laikam par godu, piedāvājam tev nedaudz seksa statistikas.


Seksa apspriešana
Aptuveni 15% vīriešu un 6% sieviešu apspriež savu seksuālo dzīvi sociālajos tīklos.
50% vīriešu un sieviešu apspriež savu seksuālo dzīvi ar sava dzimuma draugiem. 30% sieviešu un vīriešu apspriež savu seksuālo dzīvi ar pretējā dzimuma draugiem.

Biežāk izmantotā seksa poza
Aptuveni 30% vīriešu dod priekšroku misionāru pozai. 25% vīrieši izvēlas kādu no aizmugures pozām. 45% sieviešu dod priekšroku misionāru pozai, un 15% sieviešu izvēlas jātnieces pozu. 75% procentu vīriešu regulāri izmanto no 1 līdz 2 seksa pozām.

Seksa veidi
Lielākajai daļai vīriešu vienlīdzīgi patīk gan klasiskais, gan orālais sekss. Kamēr tikai 30% sieviešu ir par šo abu seksa veidu vienlīdzību. Katrs septītais vīrietis labprāt nodarbojas ar ekstremālam seksu.

Kopdzīve
Vairāk nekā puse sieviešu vecumā no 18 līdz 49 gadiem ir dzīvojušas kopā ar vīrieti. Gan pirms laulībām, gan laulību vietā.

Sekss ar svešiniekiem
Puse cilvēku vecumā no 18 līdz 24 gadiem apgalvo, ka to pēdējais sekss ir bijis nevis ar patstāvīgu partneri, bet gadījuma sakars. Tiem cilvēkiem, kuri ir vecāki par 25 gadiem, pēdējais sekss biežāk bija ar savu partneri.

Sekss un vecums
50% vīrieši un sievietes vecumā no 65 līdz 75 gadiem apgalvo, ka kaut arī retāk, tomēr tie joprojām nodarbojas ar seksu. Vecumā no 75 gadiem ar seksu nodarbojas vairs tikai katrs ceturtais.
35% vīriešu un 50% sieviešu vecumā virs 50 gadiem, pēdējā gada laikā nav nodarbojušies ar seksu. 25% vīriešu un 35% sieviešu nodarbojas ar seksu vairākas reizes gadā. 20% vīriešu un 11% sieviešu nodarbojas ar seksu vairākas reizes mēnesī. 15% vīriešu un 1.3% sieviešu nodarbojas ar seksu vairākas reizes nedēļā. 4,5% vīriešu un 0,5% sieviešu nodarbojas ar seksu biežāk nekā 4 reizes nedēļā.

Prostitūcija
Aptuveni 15% vīriešu ir bijis sekss ar prostitūtu. Tikai aptuveni 10% – 30% prostitūtu strādā uz ielas, pārējās strādā salonos, klubos vai bordeļos. Savas karjeras laikā aptuveni 70% visu prostitūtu, 20% vīriešu dzimtas prostitūtu un pat 10% bordeļu klientu ir tikuši arestēti.

Orgasms
75% vīriešu un 30% sieviešu piedzīvo orgasmu, mīlējoties ar savu partneri. 25% vīriešu un 15% sieviešu uzskata, ka seksa laikā orgasms ir noteikti jāpiedzīvo abiem partneriem. Sievietes biežāk sasniedz orgasmu patstāvīgi, nekā ar vīrieti

Fantāzijas
50% vīriešu vismaz reizi dienā fantazē par seksu. Starp sievietēm šādu fantazētāju ir tikai 20%. Vīrieši biežāk fantazē par dominējošu lomu seksā vai par seksu ar vairākām sievietēm. Sievietes savās fantāzijās piekrīt seksam ar vīrieti vai pakļaujas vīrietim.

70% vīriešu un 55% sieviešu vēlas, lai to dzīvēs būtu vairāk seksa.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

nineteen − four =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.