5 biežākās vīriešu kļūdas, kuras tie pieļauj attiecību sākuma posmā

5 biežākās vīriešu kļūdas, kuras tie pieļauj attiecību sākuma posmā
Izjuka kārtējās attiecības? Un tu nesaproti kur ir problēma? Izlasi kādas ir tās piecas tipiskākās vīriešu kļūdas, kuras tie mēdz pieļaut attiecību sākuma posmā!

1. Vīrietis izrāda pārāk daudz uzmanības
Tas var šķist jocīgi, bet tā mēdz notikt. Reizēm sievietes tiešām nogurst no tām izrādītās hiperuzmanības. Pārāk daudz zvanu, pārāk daudz SMS un pārāk biežas tikšanās. Viss iepriekš minētais neapšaubāmi ir labi, bet nevajag aizmirst arī par mēra sajūtu. Tā kā cenšaties, bet nepārspīlējat.

2. Vīrietis izrāda par maz uzmanības
Otra galējība – iekarojis savu sievieti, vīrietis pārstāj izrādīt tai uzmanību un uzskata sievieti jau par savu.Bet to attiecības pāriet stagnācijas režīmā.

3. Pāragra rutīna
Bieži gadās tā, ka vīrietis ļoti ātri atslābinās un sāk uztvert savu mīļoto kā sievu, ar kuru jau pusmūžs kopā nodzīvots. Bet tad kādā brīdī, daudzas sievietes saprot, ka tas pilnīgi noteikti nav tas, ko tās ir vēlējušās un sieviete pieņem lēmumu attiecības pārtraukt.

4. Augstprātīga attieksme
Vīrieši bieži izturas pret sievieti augstprātīgi. Piemēram, vīrieši nespēj pieņemt sievieti autovadītājas lomā, vai teiksim, netic sievietes spējai pagatavot gardu maltīti. Un šādu piemēru var būt visai daudz. Tomēr pat ja jūsu mīļotajai kaut kas nepadodas, jums vajadzētu cienīt savu sievieti, bet tā vietā, lai tai pārmestu, labāk pamāciet viņu. Pretējā gadījumā jūsu attiecības var būt visai neilgas.

5. Uzskats, ka tev viss tiks piedots
Un atkal, kad randiņu un iemīlēšanās periods ir garām, vīrieši kaut kādu sev vien zināmu iemeslu dēļ, sāk darīt to, ko nekad pirms tam nav darījuši. Nozust uz visu nedēļas nogali ar draugiem vai ilgstoši pazust darbā. Turklāt tie to dara ar tādu attieksmi, it kā tā tam arī būtu jābūt, vienlaikus ignorējot jebkuru kritiku šajā sakarā. Tomē ja šādā vīrieša attieksme ilgstoši nemainās, sieviete var visai nopietni sākt apsvērt šādu attiecību nepieciešamību. Bet vīriešiem vajadzētu atcerēties, ka pret sievieti ir jāizturas pēc iespējas labāk, neatkarīgi no tā, cik ilgi jūs jau esat kopā – vienu mēnesi vai piecus gadus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

fifteen + fourteen =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.