10 veselīgi produkti, kuriem būtu jābūt katrā mājā

10 veselīgi produkti, kuriem būtu jābūt katrā mājā
10 veselīgi produkti kas nāks par labu jūsu miesai un garam. Produkti, kuri palīdzēs nesaslimt un saglabāt jaunību.

1. Medus
Medus stiprina imunitāti un ir viens no labākajiem enerģijas avotiem. Un ja jums ir pieejams medus, jūs varat atteikties no cukura. Par medus labajām īpašībām vairāk rakstā Kāpēc ir jāēd medus.

2. Banāni
Banānos ir daudz kālija kas palīdz muskuļiem kļūt spēcīgiem. Bez tam banāni labvēlīgi ietekmē sirdi un samazina insulta rašanās risku. Lasiet arī6 iemeslus, kāpēc ir vērts ēst banānus katru dienu.

3. Auzu pārslas
Auzu pārslu putra attīra asinsvadus un dziedē kuņģa un zarnu trakta slimības. Turklāt auzu pārslas satur arī maz kaloriju.

4. Spināti
Svaigi spināti satur vitamīnus A, C, K, antioksidantus un dzelzi.

5. Olīveļļa
Olīveļļa satur lielu daudzumu vitamīna E, kurš ir nepieciešams vitamīnu A un K uzņemšanai. Šī eļļa veicina holesterīna līmeņa samazināšanos un organisma atjaunošanos.

6. Āboli
Āboli satur vairāk C vitamīna nekā apelsīni. Bez tam šis auglis palēnina vēža šūnu attīstību, uzlabo plaušu, sirds un gremošanas sistēmas darbību. Lasiet arī 10 iemeslus, kāpēc jāēd āboli.

7. Jogurts
Dabīgā jogurtā ir daudz kalcija un vērtīgas baktērijas, kuras uzlabo imunitāti un gremošanas sistēmas darbību. Bez tam jogurts ir lielisks veids kā nedaudz uzkost brīžos kad ir pavisam maz laika.

8. Lasis
Lasis satur lielu daudzumu omega-3 taukskābju, kas palīdz samazināt holesterīna līmeni un aizsargā mūs no vēža. Lasis arī uzlabo matu stāvokli un palīdz uzveikt depresiju.

9. Burkāni
Šis dārzenis satur daudz beta-karotīna kurš uzlabo redzi un samazina onkoloģisko slimību risku. Burkāni ir arī vieni no cilvēka vissenāk audzētajiem dārzeņiem.

10. Mellenes
Mellenes palēnina organisma novecošanas procesu un uzlabo redzi. Mellenes var arī palīdzēt uzlabot atmiņu. Mellenes labi noder mazasinības, podagras, reimatisma un citu ar vielmaiņas traucējumiem saistītu slimību profilaksei un ārstēšanai.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

five × one =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.