16 ieteikumi, kā labāk izskatīties fotogrāfijās

Kā labāk izskatīties fotogrāfijās
Visi vēlas izskatīties pēc iespējas labāk un tas attiecas arī uz fotogrāfijām. Piedāvājam 16 noderīgus padomus, kas ļaus tev labāk izskatīties fotogrāfijās.

1. Ieņem atbrīvotu pozīciju. S – veida ķermeņa siluets ļaus izskatīties nepiespiestāk un dabiskāk. Bilde būs vēl pievilcīgāka, ja īkšķus iebāzīsi džinsu kabatās.

2. Pagriez ķermeni. Ja ar ķermeni pagriezīsies nedaudz ieslīpi attiecībā pret kameru, tu bildē izskatīsies slaidāka. Tāpat fotografējoties vajadzētu izvairīties arī no taisnas plecu līnijas. Ja novietosi plaukstas uz gurniem, bilde kļūs vēl pievilcīgāka.
Kā izskatīties labāk bildēs

3. Pievērs uzmanību rokām. Ja vēlies, lai bildē roka noteikti pieskartos sejai, atceries, ka plaukstai ir jāizceļ galvas ovāls.
Kā labāk izskatīties bildēs

4. Nolaid plecu. Nedaudz nolaists plecs padarīs seju atklātāku un vizuāli pagarinās kaklu. Fotografējoties centies neslēpt rokas.
Kā izskatīties labāk bildēs

5. Saliec celi. Fotografējoties no sāniem, neaizmirsti par S – veida ķermeņa izliekumu. Lai to izdarītu tev būs nedaudz jānoliec plecs un jāsaliec celis. Šis triks tevi padarīs vizuāli slaidāku.
Kā labāk izskatīties bildēs

6. Noliec galvu. Centies neskatīties tieši objektīvā. Ja nolieksi galvu izskatīsies tā, it kā tu skatītos uz kameru no apakšas un tas padarīs bildi pievilcīgāku.
Kā izskatīties labāk bildēs

7. Fotografējoties izvēlies pozīciju nevis pašā kadra centrā, bet gan pāris soļu pa labi vai pa kreisi.

8. Pozējot fotogrāfijai pagriezies 45 grādu leņķī attiecībā pret kameru un pagrieziet galvu uz kameras pusi.

9. Fotografējoties nenovieto kājas vienā līnijā, bet izvirzi vienu kāju nedaudz uz priekšu. Savukārt ķermeņa svaru balsti uz to kāju kas atrodas aizmugurē.

10. Ievelc vēderu, atbrīvo plecus, pacel galvu un centies nesaspringt. Un, protams, nekādā gadījumā nepārstājiet elpot.

11. Fotografējoties palūdzi, lai tevi fotografē nedaudz no lejas, jo tas ļaus tavām kājām izskatīties nedaudz garākām un slaidākām. Lasi arī rakstuPieci veidi, kā likt kājām bildēs izskatīties garākām.

12. Ja tu fotografējies sēdus centies nedaudz pagriezieties un izstiepiet kājas uz pirkstgaliem. Šādi kājas izskatīsies garākas un gurni netiks saplacināti.

13. Ja tu fotografējies ar kādu kopā un vēlaties izskatīties slaidāka, centies atkāpieties pāris soļus atpakaļ. Šādi tu izskatīsieties nedaudz slaidāka.

14. Centies kameras priekšā nesaspringt un speciāli negaidi kad nostrādās kamera. Atbrīvojies, uzsmaidi un esi atraisīta.

15. Fotografējoties palūdz, lai fotogrāfs uztaisa vairākus atkārtotus attēlus. Eksperimentē mainot savu pozīciju, pozu, sejas izteiksmi, skatienu un smaidu. Šādi tev parādīsies iespēja izvēlēties vislabāk izdevušos kadrus.

16. Lai atrastu savu visveiksmīgāko rakursu, pozu vai smaidu mēģini reizēm patrenēties spoguļa priekšā. Šādi tu jau iepriekš zināsi kā izskaties vislabāk un fotografēšanās brīdī ātri ieņemsi labāko pozu.

Ceram, ka šie padomi, kā labāk izskatīties fotogrāfijās tev noderēs un novēlam daudz veiksmīgu bilžu!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

nine + 6 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.