6 nežēlīgi patiesi iemesli, kāpēc vīrietis neaicina uz randiņu

6 nežēlīgi patiesi iemesli, kāpēc vīrietis neaicina uz randiņu
Sievietes mēdz izdomā bezgala daudz dažādu iemeslu, kāpēc vīrieši tās neaicina uz randiņu. Šādu izdomātu iemeslu ir daudz, un lielākoties tās ir pilnīgas muļķības. Patiesībā ir tikai seši iemesli, kāpēc vīrietis neaicina uz randiņu. Vēlies zināt kādi tie ir?

1. Viņš tevi negrib, jo neuzskata tevi par pievilcīgu
Tu viņam esi par apaļu vai par tievu vai varbūt viņu neapmierina tavs krūšu izmērs. Tu neesi īstajā krāsā, izmērā, formā vai vecumā. Varbūt viņš meklē tīni, bet tu esi nobriedusi mammīte(vai varbūt otrādi). Varbūt viņam patīk arbūzi, bet tev tur nav pat citronu.

Ko darīt?
Pats vienkāršākais un acīmredzamākais ir likt cilvēkam mieru un pārstāt cerēt. Nu vai arī mēģināt atbilst šī vīrieša skaistuma ideāliem. Tas gan ir sarežģīti un galīgi negarantē pozitīvu rezultātu.

Ko noteikti nevajadzētu darīt?
Cerēt, ka tu spēsi iekarot viņa labvēlību, pozicionējot sevi kā draugu vai gadījuma seksa partneri. Vēlēšanās vai nu ir vai nav. Un, ja nav, tad visticamāk arī neradīsies.

2. Viņš tevi negrib, jo ir noskatījis kādu citu labāku
Kādreiz kad viņš bija piedzēries, viņš tev piemiedza ar aci un pat uzšāva pa dibenu. Tomēr tagad viņa uzmanību ir piesaistījusi tā jaunā kaimiņiene, kurai ir burvīgs dibentiņš un ieradums valkāt īsus svārciņus. Protams, viņam joprojām ir tavs telefona numurs, bet viņam tādu ir daudz.

Ko darīt?
Varianti atkal ir vairāki. Tu vari likties mierā un pievērsties citam, cerēt un gaidīt, kad pienāks tava kārta vai mēģināt uzveikt savu konkurenti. Uzveikt konkurenti tu vari divos veidos:
A. Kļūt labāka par viņu
B. Kļūsti viņam manāmi iegūstamāka. Tā lai viņš pamana, kura te tiešām grib un kura tikai ķircina. Reizēm tas nostrādā, jo kā zināms, tad labāk zīle rokā nekā mednis kokā. Tomēr šajā gadījumā nāksies, aizmirst par aplidošanas jaukumiem.

Ko noteikti nevajadzētu darīt?
Domāt, ka varēs kaut ko panākt savu konkurenti iebaidot vai sarīkojot tai, kādu sīku riebeklību. Tas nekad nenostrādā.

3. Viņš tevi negrib, jo šobrīd vispār nevienu negrib
Viņam ir sadzīves, dzīves, naudas vai citas problēmas un viņu jau tā patstāvīgi dr*ž darbā, tā kā seksa viņam arī pietiek. Citiem vārdiem sakot – ja viņa smadzenes un organisms darbotos normāli, tad varbūt jums kaut kas arī sanāktu, bet ne tagad un ne šajos apstākļos.

Ko darīt?
Vari mēģināt viņu noķert kādā atslābum brīdī. Kad viņš atpūšas pludmalē, atlaiž klubā vai vienkārši cep gaļu un dzer alu. Ja tu šādā brīdi spēsi atstāt vajadzīgo iespaidu un iekārdināt viņu, tad viss ir iespējams.

Ko noteikti nevajadzētu darīt?
Nomocīt šo nabaga dzīves nogurdināto vīrieti ar sarežģītām sarunām, neizprotamiem sieviešu mājieniem vai pretenzijām. Viņš vienkārši nesapratīs.

4. Viņš tevi negrib, jo baidās
Nevis kautrējās vai nedaudz baidās, bet ļoti reāli baidās. Tā parasti notiek ar atbildīgiem, godīgiem un sen precētiem vīriešiem, kuri baidās, ka sieva par visu uzzinās. Nav gan skaidrs kam tev tādu vajag, bet nu nav jau mana daļa.

Ko darīt?
Nejauši, it kā garāmejot paskaidro kāda ir tava attieksme pret laulības pārkāpšanu. Pasmejies par muļķītēm, kuras zvana pirmās, naktīs sūta sms un publiski aizskar dažādas vīrieša ķermeņa daļas. Pasaki, ka tu nekad neesi bijusi tāda maita un ka tev tādas problēmas nevajag. Sveša ģimene ir jāciena.

Ko noteikti nevajadzētu darīt?
Naktīs rakstīt sms, zvanīt pirmajai un publiski aizskart dažādas šī vīrieša ķermeņa daļas. Nu tu saprati

5. Viņš tevi negrib, jo vispār negrib sievietes
Viņu nepiesaista sievietes, bet gan vīrieši, suņi vai mājsaimniecības instrumenti. Jā, arī tā mēdz notikt.

Ko darīt?
Pietaupīt spēkus un likties mierā.

Ko noteikti nevajadzētu darīt?
Uzbāzties un radīt neveiklas situācijas

6. Viņš tevi negrib vienkārši tāpat, bez iemesla
Viņš tevi negrib un viss. Ne resnu, ne tievu, ne uzkrāsotu, ne nekrāsot, ne kailu un ne apģērbtu. Viņš vienkārši tevi negrib. Tu viņu nesaisti un viss, lai cik skaista gudra un apburoša tu arī nebūtu. Nav patīkami, bet arī tā mēdz notikt. Un tās ir viņa tiesības, viņš drīkst tevi neaicināt uz randiņu un tu tur neko neizdarīsi.

Ko darīt?
Samierināties un likties mierā.

Ko noteikti nevajadzētu darīt?
Raudāt, iedzīt sevi kompleksos un pārdzīvot. Labāka paskaties apkārt, ir tik daudz vīriešu, kas ar prieku uzaicinās uz randiņu tieši tevi…

Lūk, šie tad arī ir tie seši iemesli, kāpēc vīrietis neaicina uz randiņu. Domā, ka nav uzskaitīti visi varianti? Atstāj savu iemeslu komentāros!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

twenty + six =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.