2020. gada horoskops

Horoskops 2020
2020. gada horoskops

Līdz gada beigām ir palikuši tikai divi mēneši un dažas dienas. Un jo tuvāk nāk Jaunais gads, jo vairāk mums gribas zināt ko īsti no tā varam gaidīt. Tieši tādēļ esam sagatavojuši šo horoskopu 2020. gadam. Lasi, ceri uz labo un neskumsti ja gadās arī kāda neveiksmīte.

Saskaņā ar Austrumu Kalendāru 2020. gads būs Baltās metāla Žurkas gads. Un, kā vēsta 2020. gada horoskops, Žurka dāvās cilvēkiem iespēju izveidot karjeru, audzēt dzīves līmeni un panākt lielāku atzinību. Tomēr Žurka ir arī merkantila un viltīga, un šī iemesla dēļ nāksies diezgan daudz strādāt, kā arī nav vērts cerēt uz ātru rezultātu.
Žurkai simpatizē strādīgi un mērķtiecīgi cilvēki. Daudzi no tiem cilvēkiem, kas sāka strādāt pie savas karjeras agrākos gados, plūks sava darba augļus tieši šajā periodā.
Savukārt zaudētāji būs tie, kuri rīkojas slepeni, melīgi vai iesaistās mahinācijās. Žurka atklāj visu slepeno un nemīl tos, kuri rīkojas negodīgi. Tā ciena godīgus darba rūķus, kuri iegulda visus spēkus, lai sasniegtu savus mērķus.
2020. gada horoskops sola, ka tuvojas sarežģīts laiks attiecībām. Metāla Žurkai ir diezgan smags raksturs un tas atstās iespaidu arī uz cilvēkiem, padarot tos emocionālākus un jūtīgākus, vienlaikus apgrūtinot jaunu draugu un mīļoto meklējumus.
Jaunais 2020. gads daudziem sāksies ar zināmām grūtībām. Iespējamas problēmas darbā un daudzi lēmumi būs saistīti ar risku un negatīvu rezultātu.
Tomēr jau pavasara beigās situācija nedaudz uzlabosies un sāksies pārmaiņu laiks.
Daži cilvēki šajā laikā nomainīs darbu, bet citi pārcelsies uz jaunu dzīves vietu.
Savukārt vasarā cilvēkiem kļūs skaidrs, vai virziens ko tie ir uzņēmuši ir pareizs vai nē. Ja virziens būs bijis pareizs, vasara būs veiksmīga un ar finansiālu ieguvumu, bet ja ne, cilvēku var gaidīt vilšanās.
Rudenī daudziem parādīsies iespēja pabeigt visas iesāktās lietas. Šādā situācijā labāk nevilkt garumā, jo var uzrasties risks iestrēgt kādā nepabeigtā darbā. Šī iemesla dēļ viss nepabeigtais būtu jānokārto jau līdz oktobrim.

2020. gada horoskops: Auns
Žurkai piemīt diezgan kaprīzs un nesabalansēts raksturs, bet Auns ir pārāk nekaunīgs un uzstājīgs, lai varētu iepatikties gada saimniecei – Žurkai. Šī iemesla dēļ Aunu zīmē dzimušajiem nāksies sevi kontrolēt un censties būt maigākiem, lai šādi iegūtu Žurkas labvēlību.
2020. gada horoskops Auniem iesaka sākt gadu ar kvalitatīvu atpūtu. Iepriekšējā gadā jūs esat pietiekoši daudz strādājuši un ir pienācis laiks baudīt sava darba augļus.
Auni pat var paņemt atvaļinājumu un doties uz kādu siltu zemi, jo ļoti iespējams, ka jau februārī Auniem parādīsies iespēja straujai karjeras izaugsmei, kuru tie spēs realizēt pateicoties tam, ka ir atpūtušies un uzkrājuši spēkus.
Pavasaris būs labs brīdis mīlestībai un jauniem cilvēkiem. Savukārt vasarā var sanākt atkal piebremzēt, jo iespējas būs atkal pazudušas. Tomēr neskumstiet, jo rudenī parādīsies iespēja atgriezties zirga mugurā un revanšēties par vasaras neveiksmēm.
Kas attiecas uz mīlestības lietām jāsaka, ka daudzi vientuļie Auni spēs atrast savu otru pusīti jau 2020. gada sākumā. Savukārt pavasarī Auniem parādīsies iespējas ļauties karstiem un ātriem romāniem, kas gan par laimi īpaši Aunu reputācijai nekaitēs.
Attiecībās esošajiem Auniem sagribēsies vairāk brīvības, kas, protams, nekādi nevar nākt par labu attiecībām un laulībai.
Darbam vislabvēlīgākais laiks būs februāris un marts un tieši šajā laikā Auniem parādīsies vislabākās iespējas straujam karjeras lēcienam.

2020. gada horoskops: Vērsis
Vēršiem 2020. gads būs īsta likteņa dāvana. Vēršiem šis būs labs un svētīgs laiks, jo Žurkai patīk mierīgi un pārliecināti cilvēki kādu Vēršu vidū netrūkst.
Strauja izaugsme darījumos sāksies jau no februāra līdz maijam. Pārējās dzīves sfērās viss būs mierīgi un stabili. Tomēr tas nav iemesls atslābināties, jo ja vēlaties šajā gadā iegūt visus iespējamos labumus, ziniet, ka jums būs jābūt neatlaidīgiem un centīgiem.
Jau vasarā sāks realizēties sen loloti plāni, kas agrāk šķita tāli un nepiepildāmi. Šajā laikā ir jācenšas darbā ieguldīt aizvien uz vairāk un vairāk. Rudenī var pat nākties nobīdīt privāto dzīvi uz otro plānu, lai iegūtu to rezultātu pēc, kura tiecāties.
Metāla žurka Vēršiem var nest arī jaunas pazīšanās ar ietekmīgiem cilvēkiem, un tas var nest nenovērtējumu ieguvumu darījumos un biļeti uz labāku dzīvi.
Vērši būs veiksmīgi arī mīlestības lauciņā. Vientuļie Vērši sāk gadu ar romānu, bet precētie baudīs harmonisku ģimenes dzīvi. Tomēr sākot no vasaras Vēršu attiecībās var iestāties zināms vēsums darba dēļ. Tomēr tas ir vajadzīgs upuris, ja vēlaties sasniegt jaunus karjeras augstumus.
Tie Vērši, kas vēlas atrast savu otru pusīti, to pavisam negaidot var satikt 2020. gada rudenī.

2020. gada horoskops: Dvīņi
Dvīņiem 2020. gada horoskops iepriecinās ar lielu daudzumu visdažādāko pārsteigumu un negaidītām situācijām. Protams, ne viss no šī lēruma būs pozitīvs, tomēr lai kā arī neiegrozītos apstākļi, Dvīņiem tos vienmēr izdosies iegrozīt tiem vēlamā gultnē. Tomēr tas Dvīņiem vēl būs jāmācās, jo Dvīņi pārāk daudz uztraucas un ir tendēti uz pārspīlēšanu.
2020. gadā Dvīņiem ir jārēķinās, ka negaidīti pavērsieni un neplānoti apstākļi notiks gandrīz katrā izšķirošā momentā. Gandrīz viss var notikt ne tā kā plānots un tādēļ Dvīņiem jau iepriekš būs jāizdomā kā rīkoties visos iespējamos notikumu attīstības scenārijos.
Gada sākums var būt diezgan saspringts. Pavasarī Dvīņiem labāk atturēties no svarīgiem lēmumiem, pārbraucieniem un pārlidojumiem, jo šis būs ļoti nestabils laiks.
Tomēr jau no vasaras situācija sāks uzlaboties. Parādīsies daudz patīkamu ziņu no visdažādākajām dzīves sfērām. Pats labākais, ko Dvīņi šajā laikā var darīt, ir sākt nodarboties ar kādu jaunu lietu vai atrast jaunu aizraušanos. Tieši šī lieta kļūs visveiksmīgākā un daudzsološākā.
Savukārt no rudens Žurka Dvīņu pilnībā ņems savā aizgādniecībā. Dvīņiem sāksies veiksmīgs laiks, kurā tie var atļaut sev lieku reizi noriskēt, slēgt jaunus darījumus, mainīt dzīvesvietu un stāties laulībā.

2020. gada horoskops: Vēzis
Baltā metāla Žurka nesaudzēs meļus un manipulatorus. Tomēr Vēžu zīmē dzimušajiem nav iemesla uztraukties, jo pārsvarā to vidū ir godīgi un kārtīgi cilvēki. Šī iemesl dēļ Žurka būs tiem labvēlīga un burtiski kļūs par to aizstāvi. Horoskops 2020. gadam iesaka Vēžiem laicīgi izlemt, kas jums ir vissvarīgākais un ko jūs vēlaties panākt, jo Žurka jums tajā palīdzēs
Gada sākums nesīs pozitīvas izmaiņas ģimenes lietās. Ja ģimenē bija konflikti, tie nolīdzināsies, savukārt vientuļie Vēži beidzot varēs kļūt par ģimenes cilvēkiem.
Vasarā sāksies jūtams kāpums darbā un finansēs. Nāksies daudz strādāt, bet Vēžiem tas sagādās prieku. Savukārt tie cilvēki, kuriem Vēži agrāk bija bijuši labi un palīdzējuši, tagad atdarīs ar labu un palīdzēs jebkurās problēmās.
Septembris Vēžiem var kļūt par pašu laimīgāko mēnesi gadā. Vēži sajutīs, ka tie ir ieguvuši visu, ko tie jebkad ir vēlējušies. Tos iepriecinās panākumi karjerā, papildus ienākumi un ģimene. Nav izslēgts ģimenes pieaugums.
Pēc tam līdz pat ziemai Vēžu nodomi būs saistīti ar ģimeni, kurā būs notikušas izšķirīgas izmaiņas. Iespējama ar bērna piedzimšanu saistīta pārcelšanās. Tas prasīs papildus nervus, un tādēļ tuvāk decembrim jāsāk vairāk atpūsties, lai Jaunais gads nav jāsagaida stresā un pārpūlē.

2020. gada horoskops: Lauvas
2020. gada horoskops Lauvām sola gandrīz vai visu to vēlēšanos piepildījumu. Žurka Lauvas apdāvinās ar tik varenu enerģijas lādiņu, ka tie spēs realizēt visus savus plānus, vēlēšanās un alkas.
Nākamais gads Lauvām sola daudz: laimīgu ģimeni, jaunu biznesu vai projektu, karjeras izaugsmi, finansiālu pieaugumu un radošo spēju attīstību. Lauvu zīmē dzimušo dzīve var kļūt tik piesātināta, ka tiem sagriezīsies galva un brīžiem šķitīs, ka nu gan ir nepieciešama atelpa.
Viss sāksies jau ziemā, kad Lauvām kādu laiku būs jāpievēršas tikai darbam, atbīdot privāto dzīvi otrajā plānā. Taču, pateicoties tam, tie spīdoši tiks galā ar uzstādītajiem uzdevumiem un labi sevi norekomendēs.
Pavasarī laika kļūs vairāk un Lauvas varēs pievērsties ar mīlas lietām. Dažas Lauvas uzsāks jaunas attiecības, bet jau vasarā būs tādi, kas saderināsies, stāties laulībā vai sāks domāt par ģimenes pieaugumu.
Rudenī Lauvas sāks vākt sava darba augļus un baudīs panākumus visās dzīves sfērās. Lauvu ienākumi pieaugs, tiks iegūta autoritāte un atzinība, bet ģimenes dzīve un attiecības plauks.

2020. gada horoskops: Jaunavas
Jaunavas ir praktiskas un attapīgas, un Žurkai tas patīk. Tāpēc tā pret Jaunavu zīmē dzimušajiem būs ļoti lojāla un dāvās tiem ne mazums iespēju. Tiesa bez iespējām būs arī pārbaudījumi, kuros Jaunavai būs sevi jāparāda no labākās puses.
Horoskops liek domāt, ka Jaunavām viss gads paies, tā kā tās to sāks. Šī iemesla dēļ ir jēga visvairāk censties jau ziemā. Ja viss tiks izdarīts pēc labākās sirdsapziņas, tad arī viss pārējais gads būs auglīgs un veiksmīgs.
Jau uz vasaru Jaunavas vāks pirmos sava darba augļus. Iespējams, paaugstinājums vai pāreja uz citu perspektīvāku uzņēmumu. Arī privātais bizness uzņems apgriezienus. Tomēr pagaidām nav ieteicams atslābināties, jo šādā gadījumā var nākties zaudēt pozīcijas. Laiks atpūtai būs vēlāk.
Septembra – oktobra periodā daudzas Jaunavas būs panākumu zenītā un tām pat nekas nebūs jādara – visa to “impērija” kā labi noregulēts mehānisms strādās to labā.
Vienīgais 2020. gad mīnus ir tāds, ka Jaunavām var nepietikt laika personīgajai dzīvei, jo tās būs pārāk pārņemtas ar karjeru.

2020. gada horoskops: Svari
2019. gads Svariem nebija tas pats veiksmīgākais, bet jaunā gada horoskops sola, ka viss mainīsies uz labo pusi. Svari būs vienīgā Zodiaka zīme, kas nākamo 2020. gadu pārlaidīs mierīgi, harmoniski un bez zaudējumiem.
Jaunais gads gan sāksies ar virkni nelielu problēmu, kuras nāksies risināt, bet tas neprasīs daudz pūļu. Arī darba dzīve viss solās būt diezgan mierīgi un tas nozīmē, ka Svariem pietiks laika ģimenei un privātajai dzīvei.
Tuvāk vasarai visas nozīmīgākās problēmas būs atrisinātas un dzīve kļūs mierīga un stabila. Šis būs ideāls laiks, lai attīstītos un gūtu jaunus iespaidus.
Vasaras vidū iespējams tālāks brauciens vai ceļojums uz citu valsti vai pat valstīm. Ja bieži grozīsieties augstākajā sabiedrībā, pastāv iespēja, ka satiksiet interesantus cilvēkus, no kuriem kāds jūs var paņemt savā aizbildniecībā.
Rudenī vai tuvāk ziemai radīsies nepieciešamība veltīt vairāk laika darbam un nostiprināt tajā savu autoritāti. Ja tas netiks izdarīts, nelabvēļiem var rasties viedoklis, ka jūs savu vietu un ienākumus neesat pelnījuši.
Gads noslēgsies uz pozitīvas nots un ar pieklājīgu progresu darba lietās.

2020. gada horoskops: Skorpions
Nākamā gada horoskops brīdina, ka Skorpioniem būtu jāsagatavojas zināmām grūtībām. Gan Skorpionam, gan Žurkai raksturs nebūt nav tas labākais un tas visticamāk radīs konfliktus. Žurka pārbaudīs Skorpionu izturību un piespiedīs tiem parādīt savu noturību.
Gada panākumi būs atkarīgi no tā kā jūs sevi parādīsiet. Ja apvaldīsiet savu savu negatīvismu un neapmierinātību, kāri manipulēt un rīkoties negodīgi, tad gads paies bez īpašiem zaudējumiem.
Darba jomā gads sāksies diezgan veiksmīgi, bez īpašiem piedzīvojumiem, bet attiecības gan varētu sagādāt ciešanas. Iespējams, ka jūsu mīļotais cilvēks jūs nodos vai būs neuzticīgs.
Pavasarī iespējami lieli strīdi un nesaskaņas. 2020. gada horoskops prognozē, ka jūs aizskarsiet gandrīz visus, kas gadīsies jūsu ceļā. Radīsies sarežģījumi gan ar attiecībām ģimenē, gan arī darbā.
Ja Skorpionam pietiks prāta savu naidu apvaldīt un palūgt piedošanu tiem, ko tas ir apvainojis, tad vasarā konflikti var pierimt un Skorpions var mēģināt sākt veidot attiecības no jauna.
Gada beigās Žurka sāks pārbaudīt Skorpionu izturību ar neskaitāmām rūpēm, nebūšanām un problēmām.
Galu galā gada beigas Skorpions sagaidīs noguris no smagas dzīves. Tomēr problēmas ir jācenšas risināt, kā arī nevajag iegrimt depresija, lai nākamais gads izdotos pēc iespējas labāks.

2020. gada horoskops: Strēlnieks
Kā jau vairākas reizes tika minēts, 2020. gada aizbildne ir Žurka un šis zvēriņš ļoti nemīl meļus un manipulatorus. Savukārt pret godīgo un atkāto Strēlnieku Žurka izjutīs neslēptas simpātijas. Šī iemesla dēļ strēlniekiem 2020. gads būs vieglāks nekā citām Zodiaka zīmēm.
Jā, 2020. gada sākums Strēlniekiem nebūs nemaz tik viegls. Būs daudz problēmu un daudz darba rutīnas. Nāksies neatlaidīgi strādāt un parādīt sevi no labās puses. Tomēr ja Strēlnieki uzveiks slinkumu un ieguldīs visus spēkus mērķa sasniegšanā un sevis pilnveidošanā, tad jau sākot no vasaras Strēlnieki varēs sākt vākt sava darba augļus paaugstinājuma, algas pieauguma vai papildus ienākumu veidā.
Ja Strēlnieks vēlas daudz panākt, tam nāksies nedaudz vairāk iegrimt rutīnā un mazāk laika veltīt atpūtai un izklaidēm. Šajā brīdī disciplīna un organizētība būs tik svarīga kā vēl nekad.
Šīs īpašības vissvarīgāk būs parādīt tieši gada sākumā. Gada pārējā laikā Strēlnieks vairāk baudīs sava darba rezultātus.
Gada sākums var atnest arī laulības vai jaunas, stipras attiecības. Tomēr ja ar kāzām tiks ievilkts, tad jau pavasara beigās var sanākt izšķirties.
Maijs var nebūt viegls attiecībām, tomēr vēlāk situācija uzlabosies un strīdi pierims.
Rudens sākumā pastāv ievērojama iespēja, ka vientuļie Strēlnieki beidzot atradīs savu otru pusīti.

2020. gada horoskops: Mežāzis
Mežāžiem 2020. gads var izrādīties ļoti svarīgs, jo tieši šajā gadā Mežāža dzīvē var sākties kāds tiem ļoti svarīgs uzsākums. Par laimi, Žurka pret Mežāžiem nebūs stingra, jo tai patīk to mierīgais tikums, pamatīgums un mērķtiecība.
Vienīgais šajā zīmē dzimušo mīnus ir to bailes no neveiksmes. Tomēr, ja Mežāzis neriskēs, tad gads paies diezgan neizteiksmīgi un bez rezultātiem.
Gads sāksies diezgan divējādi: no vienas puses mīlestībā un attiecībās būs vieni konflikti un nesaprašanās, bet no otras puses – darījumos un karjerā viss ies ļoti labi.
Mežāži var saņemt ļoti izdevīgu piedāvājumu, kas tos uznesīs jaunos karjeras augstumos.
Tas viss atnesīs paaugstinājumu un ienākumu pieaugumu. Tomēr no vasaras vidus ar finansēm var sākties problēmas, jo, baudot algas pieaugumu, Mežāži var iztērēt vairāk, nekā vajag.
Tomēr Mežāžu pats veiksmīgākais laiks solās būs gada noslēgums. Šajā periodā tie audzēs savu profesionalitāti un to pamanīs ietekmīgi partneri, kas var pavērt durvis uz jaunām iespējām. Vienlaikus ģimenē iestāsies miers un harmonija. Nav izslēgta pārcelšanās uz jaunu māju vai pat uz citu valsti. Esiet mierīgi, jo tur jūs gaida labāka dzīve.

2020. gada horoskops: Ūdensvīrs
Ūdensvīriem 2020. gads būs īsta šķēršļu josla. Tomēr nesteidzieties sapīkt, jo šie šķēršļi drīzāk būs nevis pārbaudījumi, bet gan interesanti uzdevumi, kuri jums tīri labi patiks. Žurka Ūdensvīram sagādā diezgan negarlaicīgu gadu ar daudziem piedzīvojumiem.
Horoskops 2020. gadam Ūdensvīriem prognozē sarežģītu gada sākumu, kurā problēmas radīsies galvenokārt darbā. Ūdensvīri parasti nav lieli konfliktu mīlētāji, tomēr šajā situācijā ar tiem nāksies rēķināties.
Turklāt konflikti var sanākt pat ar priekšniecību un ja Ūdensvīrs nemeklēs kompromisu, ir gaidāmas ļoti nepatīkamas sekas.
Visu šo problēmu dēļ cietīs jūsu nervi, un tas var sabojāt attiecības ar ģimeni. Pat tik ļoti, ka tuvāk vasarai iespējams kāds nopietns un ilgstošs konflikts ģimenē.
Par laimi uz rudeni viss sāks stabilizēties, konflikti nolīdzināsies, un arī situācija darbā sāks uzlaboties.
Visi pārbaudījumi, kuri nāca pār Ūdensvīra galvu gada laikā, tiks kompensēti gada nogalē. Jūs iegūsiet paaugstinājumu vai jaunu un izdevīgu darba piedāvājumu. Tāpat uzlabosies situācija arī ģimenē.
Šajā laikā arī vientuļie Ūdensvīri var satikt savu otru pusīti.

2020. gada horoskops: Zivs
Romantiskās un sevī iegrimušās Zivis nonāks diezgan problemātiskā situācijā. Žurkas gadā tām nāksies cītīgi strādāt, aizmirstot par slinkumu, jo Žurka ne īpaši mīl tos, kas slaistās un lidinās mākoņos.
Tomēr horoskops 2020. gadam spēs Zivis arī iepriecināt. Pirmais pusgads tām būs diezgan veiksmīgs, protams, ja tās daudz strādās, tieksies pretim mērķim, kļūs piezemētākas un koncentrēsies uz sadzīves problēmām.
Ja Zivis jau februāri strādās ar pilnu krūti un izrādīs savus talantus, tad tuvākos 6 mēnešus tās gaida labs izrāviens uz priekšu un paaugstinājums, par kuru tās pat nesapņoja. Tāpat pastāv iespēja, ka šajā laikā tās varētu pārcelties uz citu dzīvesvietu.
Vasarā Zivīm ieteicams vairāk ceļot, turklāt kopā ar to partneri. Tas nostiprinās to attiecības un tuvinās kāzas. Pretējā gadījumā pastāv iespēja, ka attiecībās parādīsies plaisas ar tām sekojošu šķiršanos.
Galvenais Zivīm jāatceras, ka 2020. gadā ļoti nebūtu vēlams manipulēt ar cilvēkiem, jo gada saimniece Žurka ļoti nemīl manipulatorus un meļus, un Zivis par šādu rīcību var tikt sodītas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

2 × five =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.