Horoskops 2019. gadam

Horoskops 2019. gadam
Nākamais 2019. gads būs Dzeltenās Zemes Cūkas gads. Šis gads noslēgs Austrumu kalendāra divpadsmit gadu ciklu un tas nozīmē, ka šis būs īstais gads, lai pārdomātu savu dzīvi un piedotu visiem tiem, ar kuriem esam sastrīdējušies, kā arī lai atvadītos no tiem, kuri mūsu dzīvēs ienes tikai rūgtumu. Turpini lasīt, lai uzzinātu ko 2019. gada horoskops sola tieši tavai zīmei!

Auna horoskops 2019. gadam
Gada pirmajā pusē Aunam būs daudz iespēju mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Tāpat 2019. gadā Auniem var parādīties iespēja parādīt sevi no labās puses darbā un pateicoties tam pakāpties pa karjeras kāpnēm.
Nākamgad Auni var satikt arī savu otru pusīti. Tiesa, ja Auns nemainīs savu attieksmi un turpinās būt neapmierināts un greizsirdīgs, romāns var izbeigties tikpat ātri kā sācies.
2019. gada otrā pusē, Aunam vajadzētu pievērst uzmanību savai veselībai, iespējams, ka par sevi liks manīt kādas hroniskas slimības saasinājums. Ļaujiet sev un savam organismam atpūsties un atbrīvoties.

Vērša horoskops 2019. gadam
Visu nākamo gadu Vērši cītīgi strādās un tas nesīs nesliktus augļus. Daži Vērši var pat izlemt beidzot uzsākt savu biznesu, un tas nozīmē, ka darba būs ļoti daudz, tomēr viss iecerētais visticamāk izdosies. Neskatoties uz lielo aizņemtību, Vēršiem nevajadzētu sevi pārāk pārslogot, un ir vēlams pacensties atrast laiku ģimenes atpūtai un ceļojumiem.
Cūkas gads Vēršiem nesīs daudz jaunu iepazīšanos un daudzi no šiem iepazītajiem cilvēkiem, paliks Vēršu dzīvē uz ilgu laiku.
Vientuļos Vēršus gaida pārmaiņas privātajā dzīvē, un būs brīži, kad Vēršiem būs jāizrāda izlēmība, nedomājot par to, cik pareizi vai nepareizi tie rīkojas. Savukārt tos Vēršus, kuriem jau ir ģimenes var gaidīt ģimenes pieaugums.

Dvīņu horoskops 2019. gadam
Nākamais gads Dvīņiem solās būt veiksmīgs, jo gada saimniece Cūka izjūt pret Dvīņiem zināmas simpātijas, bet tas liecina par to, ka Dvīņi spēs gūt panākumus gandrīz jebkurā jomā. Īpaši veikties varētu radošiem Dvīņiem, kuriem var paveikties ar jauniem, interesantiem un labi apmaksātiem projektiem. Tas gan nozīmēt arī to, ka Dvīņiem būs daudz darba, bet tas savukārt var traucēt attiecībām ģimenē. Dvīņiem par to vajadzētu atcerēties un laiku pa laikam sagādāt saviem tuviniekiem kādu patīkamu pārsteigumu.
Pirmos sava darba augļus Dvīņi visticamāk jau redzēs vasarā, un tas būs labs iemesls nedaudz atslābināties un paņemt nelielu atvaļinājumu. Iespējams, ka tieši šajā atvaļinājumā Dvīņi iepazīsies ar cilvēkiem, kas kļūs par to biznesa partneriem vai būs noderīgi biznesā. Runājot par brīvajiem Dvīņiem, jāsaka, ka tie nākamgad var ielaisties kādā galvu reibinošā romānā. Vēl jāpiemin, ka 2019. gadā Dvīņiem vajadzētu būt uzmanīgiem un izvairīties no ekstremāliem sporta veidiem, jo pastāv paaugstināts risks gūt traumu.

Vēžu horoskops 2019. gadam
Nākamgad Vēži varētu sākt nogurt no komunikācijas un samazināt savus kontaktus ar citiem cilvēkiem. Iespējams, ka tas attieksies arī uz pašiem tuvākajiem cilvēkiem. Profesionālus panākumus gūs tie Vēži, kuru darbs ir atkarīgs tikai no viņiem pašiem, jo darboties komandā Vēžiem būs diezgan sarežģīti.
Arī Vēžu privātajā dzīvē un ģimenē, nākamgad neies neko spoži un ir iespējami konflikti. Lai izvairītos no neaptikšanām un nepatīkamām situācijām, Vēžiem nākamgad vajadzētu censties sevi pārvarēt un vismaz dažreiz iziet sabiedrībā, ceļot, iepazīties ar jauniem cilvēkiem un nezaudēt kontaktus ar draugiem un ģimeni. Tāpat nākamgad Vēžiem nevajadzētu tērēt laiku tiem cilvēkiem, kas to dzīvē ienes tikai negatīvas emocijas. Runājot par veselību, jāsaka, ka pastāv iespēja, ka Vēžiem parādīsies problēmas ar vēderu un gremošanas sistēmu, iespējams, ka uzradīsies arī liekais svars. Šī iemesla dēļ Vēžiem vajadzētu censties pareizi ēst un pievērsties fiziskām aktivitātēm.

Lauvas horoskops 2019. gadam
Gada pirmajā pusē Lauvas nemitīgi atradīsies uzmanības centrā, jo to nopelni darba frontē beidzot tiks pienācīgi novērtēti. Pastāv iespēja, ka Lauvas tiks paaugstinātas un līdz ar jauno amatu, augs arī to pienākumu skaits. Lauvu uzmanību prasīs arī tuvinieki, kas radīs problēmas, kuras Lauvām nāksies risināt.
Lavām nākamgad vajadzētu censties sadalīt spēkus un nepārpūlēties. Apdomājiet ko vajag tieši jums, un nesteidzieties risināt svešas problēmas.
Raujoties starp darbu un ģimeni, Lauvām var pasliktināties veselība un var parādīties biežas galvassāpes. Ja tā tiešām notiek, negaidiet kamēr problēma izzudīs, bet meklējiet speciālista palīdzību, jo situācija var kļūt arī nopietnāka.
Vasarā būs augsta iespēja, ka Lauvām izdosies satikt savu īsto mīlestību. Turklāt to jūtas būs tik spēcīgas, ka Lauvu dzīvē var nopietni mainīties. Tās var pārcelties uz citu pilsētu vai valsti, nomainīt darbu vai aiziet no ģimenes. Precētām Lauvām nākamgad var pieteikties ģimenes pieaugums.

Jaunavu horoskops 2019. gadam
Jaunavām šis gads būs kļūdu labošanas un pārdomu gads. Ir pienācis Jaunavu laiks novākt ražu un novāks tās tieši to, ko pašas ir sējušas.
Pastāv iespēja, ka pavasarī uzlabosies Jaunavu attiecības ar kolēģiem. Attiecības var uzlaboties pat tik ļoti, ka var izveidoties kāds dienesta romāns, kas var beigties pat ar laulībām.
Jaunavām jācenšas izvairīties no pārsalšanas un citām pārslodzēm, jo tās var provocēt hronisku slimību rašanos.
Gada otrajā pusē Jaunavas var saņemt kādu interesantu biznesa piedāvājumu. Lai ar to nerastos nekādas neplānotas problēmas, labi apsveriet visus plusus un mīnusus, kārtīgi izpētiet biznesa plānu un ņemiet partneros tikai uzticamus cilvēkus.

Svaru horoskops 2019. gadam
Nākamajā gadā Svari atradīs sevī jaunus, iepriekš slēptus resursus. Svaros radīsies vēlme apgūt kaut ko jaunu vai pārvērst savu hobiju par nelielu biznesu.
Daži Svari izlems mainīt darbu vai apgūt jaunu profesiju. Ja Savari nebīsies sekot savai radošajai iedvesmai, tiem viss izdosies, parādīsies nepieciešamie cilvēki un apstākļi paši izkārtosies maksimāli labvēlīgi.

Skorpionu horoskops 2019. gadam
Skorpioniem nākamgad sāksies jauns dzīves posms, kas var skart darbu, biznesu, mācības vai privāto dzīvi. Iespējama pat pārcelšanās uz citu pilsētu vai valsti.
Viss vecais juks un bruks Skorpiona acu priekšā, vienlaikus paverot ceļu jaunajam. Īpaši grūti var klāties nākamā gada pavasarī un īpaši maijā. Šajā laikā Skorpionam nevajadzētu uzsākt neko jaunu un neuztvert notiekošo personīgi, jo šis posms ātri beigsies. Jau vasaras sākumā Skorpions sajutīs spēku pieplūdumu un pamanīs jaunas iespējas savu plānu realizācijai.
Runājot par vasaru, jāpiemin, ka tajā Skorpions var uzsākt arī kādu kaislīgu romānu.
Uz gada beigām situācija stabilizēsies un dzīve kļūs mierīgāka, izlīdzināsies privātā dzīve, bet darbā parādīsies izaugsmes iespējas. Tāpat nākamgad Skorpionam vajadzētu saudzēt nervus un izvairīties no citu problēmu risināšanas.

Strēlnieka horoskops 2019. gadam
Parasti dzīvespriecīgais Strēlnieks gada sākumā sašļuks, jo to nomāks pārdzīvojumi par tā finansiālajām problēmām. Strēlniekam nāks palīgā tā tuvākie un draugi, kas tam palīdzēs rast izeju no tā grūtībām.
Rezultātā jau uz vasaras beigām Strēlnieka situācija uzlabosies tik ļoti, ka jau vasaras beigās tas ķersies pie mājokļa labiekārtošanas vai paplašināšanas. Tas, starp citu, var būt pat ļoti laikā, jo pastāv iespēja, ka nākamgad daudzi Strēlnieki apprecēsies vai to ģimenes piedzīvos pieaugumu. Rudenī vientuļajos Strēlniekos var parādīties jūtas pret kādu jau sen pazīstamu cilvēku.

Mežāžu horoskops 2019. gadam
Cūkas gads plānot mīlošajiem Mežāžiem, atnesīs virkni pārsteigumu. Tās var būt visai nopietnas pārmaiņas, kas būs saistītas ar darbu vai dzīves vietu. Nākamgad Mežāžus gaida arī daudz jaunu iepazīšanos. Starp jaunajiem paziņām var būt arī tādi cilvēki, kas kļūs par Mežāžu biznesa partneriem.
Arī Mežāžu privātā dzīve izveidosies visai veiksmīgi. Precēto Mežāžu attiecības uzlabosies un ja tie vēl būs gatavi savu otro pusīti arī uzklausīt – to attiecības pacelsies jaunos augstumos. Savukārt rudenī savu īsto mīlestību varētu satikt brīvie Mežāži.
Nākamgad Mežāžiem vajadzētu uzmanīgāk izturēties pret savu veselību, jo pastāv iespēja, ka parādīsies ar emocionālām un fiziskām pārslodzēm saistītas veselības problēmas.

Ūdensvīru horoskops 2019. gadam
Ūdensvīriem nākamais gads nebūs viegls, un, ja tie neierobežos savu egoismu, tos gaida nebeidzami konflikti ar draugiem un mīļotiem. Ūdensvīriem vajadzētu censties būt iejūtīgākiem un atcerēties, ka pasaule negriežas tikai ap tiem.
Vasaras vidū iespējamas arī materiālas problēmas, kuras Ūdensvīri visticamāk nespēs atrisināt. Šādā situācijā Ūdensvīram vajadzētu griezieties pēc palīdzības pie draugiem, jo tie var palīdzēt atrast papildus ienākumu avotu. Ja Ūdensvīrs visu būs darījis pareizi, uz gada beigām situācija normalizēsies.

Zivs horoskops 2019. gadam
Nākamais gads Zivīm solās būt visai veiksmīgs. Tos gaida izaugsme darbā un pastāv iespēj, ka Zivs pat varētu kļūt par kāda uzņēmuma vadītāju.
Arī radošās Zivis beidzot spēs realizēt savas ieceres un piepildīt kādu sen lolotu mērķi, piemēram, organizēt izstādi, uzņemt filmu vai izdot grāmatu. To darbs tiks patiesi novērtēts un iespējams, ka uzradīsies kāds cilvēks, kas vēlēsies sponsorēt to radošo darbību.
Ģimenes Zivis baudīs dzīvi kopā ar saviem mīļajiem, iespējams, dosies ceļojumā vai nopirks kaut ko jau sen kārotu.
Vientuļās Zivis rudenī satiks kādu ļoti interesantu cilvēku, tomēr iespēja, ka no tā sanāks kas nopietns, ir salīdzinoši neliela.
Nākamgad Zivīm ir jāizvairās no aukstuma, jo pastāv iespēja, ka tām parādīsies ar pārsalšanu saistītas veselības problēmas. Tāpat var rasties veselības problēmas ar Zivju kaitīgajiem ieradumiem, tāpēc nākamajā gadā Zivīm ir ļoti ieteicams atmest smēķēšanu, kā arī atteikties no alkohola un citām atkarībām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

12 − eight =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.