Zivs horoskops 2018. gadam. Sievietei un vīrietim

Zivs horoskops 2018. gadam

Zivs horoskops 2018. gadam (19.02 – 20.03)

Sievietei
Zivīm Dzeltenā Zemes Suņa gadā derētu atcerēties, ka zem guļoša akmens pat ūdens netek. Nepieciešams nepārtraukti darboties, būt uzņēmīgākai un neraugoties uz grūtībām tiekties uz priekšu. Ja tā tiešām būs, arī veiksme Jums noteikti uzsmaidīs!

Vīrietim
2018. Suņa gadā vīriešu dzimuma Zivis “lidos” lielā ātrumā pārvarot visus šķēršļus, slikti saprotot, kur, un kāpēc tie traucas. Tie aizķersies vien bezgalīgās iepazīšanās valgos, ceļojumos, jaunos sapņos, miesiskās un garīgās baudās. Tur kur citi vilksies kā bruņurupuči, izskaitļojot katru savu soli, Jums jūra būs līdz ceļiem un vienmēr degs zaļā gaisma. Turklāt palīgā nāks varens radošais talants, neticama intuīcija un bagāta iztēle. Citiem redzēsiet cauri, šādi neļaujot ar sevi manipulēt, kamēr paši varēsiet apmuļķot gandrīz jebkuru. Zvaigznes Jums iesaka biežāk nolaisties uz zemes un nelaist pašplūsmā radušās problēmas, savādāk Jūsu patīkamais peldējums atbildīgajam gada saimniekam Sunim var nepatikt un tas Jūsu veiksmes ritējumu var apturēt.

Darbs
Labs gads vēl vienas izglītības iegūšanai, savu profesionālo zināšanu papildināšanai. Iespējams, Jums nepieciešams apmeklēt kvalifikācijas celšanas kursus. Priekšniecība novērtēs Jūsu izaugsmi un piedāvās ieņemt jaunu amatu ar daudz labāku atalgojumu. Pastāv iespēja, ka kolektīvā radīsies nesaskaņas un pat konflikta situācijas. Neesat pārāk atklāts ar kolēģiem, citādi varat kļūt par baumu un izsmieklu objektu.

Ģimene
Ziemā un pavasarī var rasties nesaprašanās laulāto starpā. Atceraties, ka visas nesaskaņas ir iespējams atrisināt mierīgā ceļā. Nav vērts rīkot skandālus, tas tikai saasinās situāciju. Pārējais laika periods – ģimenes idilles laiks. Jūs peldēsieties mīlestībā, rūpēs un maigumā.

Mīlestība
Tiem, kuri plāno stāties laulībā, zvaigznes iesaka nogaidīt līdz rudenim. Tieši tas būs pats veiksmīgākais laiks attiecību noformēšanai. Vientuļās zivis varēs satikt savu liktenīgo cilvēku. Visticamāk, ka tas izrādīsies sens paziņa. Uzmanīgi ieskatāties savos draugos, iespējams, ka kāds jau sen pret Jums izjūt dziļas jūtas.

Nauda
Izmantojiet jebkuru iespēju nopelnīt un liktenis Jums piespēlēs daudz šādu iespēju. Visi iesāktie projekti izrādīsies veiksmīgi un nesīs iespaidīgus ienākumus. Šajā gadā varat atļauties tērēt naudu savam priekam. Daļu ietaupījumu astrologi iesaka atlikt vasaras atpūtai.

Veselība
Jūsu teicamo veselību nekas nespēs sašūpot ar vienu nosacījumu – Jums ir jāievēro veselīgs dzīvesveids un nedrīkstat sevi pakļaut riskam. Īpaši tas attiecas uz ekstremāliem atpūtas veidiem. 2018. Suņa gadā nevajag, piemēram, lidot ar paraplānu un gaisa balonu, lekt ar izpletni, mācīties vadīt jahtu un jāt ar zirgu.

Horoskops 2018. gadam

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

18 + 2 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.