Vēža horoskops 2018. gadam. Sievietei un vīrietim

Vēža horoskops 2018. gadam

Vēža horoskops 2018. gadam (22.06 – 22.07)

Sievietei
Dzeltenā Zemes Suņa gads sieviešu kārtas Vēžiem kļūs par garīgo meklējumu periodu. Jūs spēsiet veikt daudz atklājumu par savu būtību, pārvērtēt dzīves vērtības un sapratīsiet savu īsteno būtību. Iespējams, ka to pavadīs kardinālas izmaiņas, piemēram, dzīves vietas maiņa, ģimenes stāvokļa maiņa, darba vietas maiņa, jaunas profesijas iegūšana, sava biznesa izveidošana vai bērna piedzimšana

Vīrietim
Pastāv iespēja, ka šajā zodiaka zīmē dzimušiem vīriešiem izdosies pieradināt un pat pieķēdēt miermīlīgo Dzelteno Suni pie ķēdes un mierīgi nodarboties ar tiem svarīgām lietām. Turklāt ne tikai savā teritorijā, bet arī aiz augstajām kaimiņu sētām. Panākt savu nodomu realizāciju var patraucēt pārāk liela emocionalitāte un juceklis kontaktos ar cilvēkiem. Ģimenē turpināsies konflikti un savstarpēji pārmetumi. Vienīgais, kas tiešām izdosies un nesīs ievērojamus rezultātus, būs darbības ar mērķi uzlabot labklājību visiem ģimenes locekļiem. Brīvie Vēži meklēs izdevīgu partiju, bet diez vai tie šajā gadā tiešām apprecēsies ar naudu un turpinās patiesi aizrauties ar īstu mīlestību.

Darbs
Šajā gadā zvaigznes Vēžiem iesaka sākt meklēt jaunu darba vietu. Turklāt māka pielietot savas prasmes tiem ļaus gūt labus panākumus. Parādot stingrību un neatlaidību, Jūs varēsiet kāpt pa karjeras kāpnēm, turklāt diezgan augstu. Ja Jūs jau ilgāk esat darba meklējumos, nepieciešams piekrist esošajiem piedāvājumiem, jo pretējā gadījumā pastāv draudi palikt vispār bez darba iespējām.

Ģimene
Jau gada sākumā precētie Vēži sāks aizdomāsies par ģimenes pieaugumu. Turklāt Vēžiem nevajadzētu baidīties, ka bērna ienākšana ģimenē mainīs to dzīvi, kaut tas Jūs tiešām visdrīzāk mainīs, bet tikai uz labo pusi! Attiecības ar laulāto kļūs stiprākas un ieies jaunā gultnē – Jūs sāksiet viens otram vairāk uzticēties, un atmosfēra ģimenē uzlabosies.

Mīlestība
Vientuļie Vēži vēlēsies nopietnas attiecības, bet kā par spīti nevarēsiet atrast piemērotu kandidātu. Astrologi brīdina, ka Vēžiem šajā gadā labāk nevajadzētu stāties laulībā, jo pastā iespēja, ka tā būs lemta neveiksmei. Šis laiks būs vairāk piemērots ciešu attiecību veidošanai, turklāt šajā gadījumā tās visa gada garumā tiks tikai attīstītas, un jau 2019. gadā jūs varēsiet dibināt ģimeni.

Nauda
Atceraties parunu, kura saka, ka viss ir labs ar mēru. Šo parunu nepieciešams atcerēties visa 2018. gada garumā. Ja Jums parādīsies “lieka” nauda, labāk to nolieciet “nebaltai dienai” un nevis neapdomīgi iztērējiet bezjēdzīgiem pirkumiem. Esiet taupīgs, jo Dzeltenais Zemes Suņa valdīšanas laiks Jums nekādas milzu bagātības nesola.

Veselība
Pirmajā pusgadā Jūsu veselību varēs tikai apskaust, savukārt otrajā gadā tai vajadzētu pievērst vairāk uzmanības. Pastāv liela varbūtība infekcijas slimību attīstībai, tāpēc rūpīgi izvēlieties pārtikas produktus, ievērojiet personīgo higiēnu un cenšaties izvairīties no ļaužu pārpilnām vietām.

Horoskops 2018. gadam

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

fourteen − 5 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.