Vērša horoskops 2018. gadam. Sievietei un vīrietim

Vērša horoskops 2018. gadam

Vērša horoskops 2018. gadam (21.04 – 21.05)

Sievietei
Kopumā gada saimnieks Suns pret Jums būs noskaņots labvēlīgi, tomēr no sīkiem konfliktiem izvairīties nebūs iespējams. Jūsu uzdevums neko neņemt “tuvu pie sirds”, un saglabāt mieru un savaldību jebkurā situācijā.

Vīrietim
Vīrieši Vērši Dzeltenā Suņa gadā sastapsies ar pazīstamām pagātnes grūtībām, kurām pievienosies paaugstināta trauksmes sajūta par savu nākotni un ģimenes labklājību. Neprecējušies šīs zīmes vīrieši var izveidot stipru ģimeni, kuras pamatā būs uzticēšanās, draudzība un, protams, mīlestība. Biznesā nepieciešams ieguldīt tikai savus līdzekļus un nekādā gadījumā neiedzīvoties parādos. Tāpat zvaigznes iesaka būt drosmīgākam tajās lietās, kurās nekas nedraud, un pārstāt būt pārāk uzmanīgam, tad 2018. gads Vēršiem būs košs un neaizmirstams.

Darbs
Sasniegt panākumus darbā Jums palīdzēs neatlaidība un mierīgums. Ar šīm īpašībām jūs jau ir dāsni apveltījusi daba, bet klāt pie minētā būs nepieciešams arī taktiskums. Dēļ tā trūkuma var sākties problēmas ar priekšniecību un kolēģiem. Pacentieties uzreiz neteikt visu ko domājat un sekot līdzi tam, ko sakāt. Dažreiz labāk būs paklusēt nekā izteikt visu savu patiesību tieši sejā.

Ģimene
Vērši joprojām centīsieties norobežot savu ģimenes ligzdiņu no dažādām to neveiksmēm. Pats nejaukākais ir tas, ka Jūs paši kaitēsiet attiecībām ģimenē cenšoties kontrolēt katru savu mājinieku soli. Nav vērts arī kļūt greizsirdīgiem, ja pretējā dzimuma pārstāvji uzmet kādu ieinteresētu skatienu jūsu otrajai pusītei. Kas attiecas uz bērniem, tad viņus nevajag bārt par katru mazāko sīkumu. Jums viņi ir saprātīgi un gudri, bet blēņojas pilnīgi visi bērni.

Mīlestība
Vientuļie šīs zīmes pārstāvji aktīvi nodarbosies ar partnera meklējumiem. Un uz cienīgu partneri Vēršiem ilgi nebūs jāgaida. Liktenīgā iepazīšanās var notikt periodā no marta līdz oktobrim. Īpaši pievērst uzmanību astrologi iesaka skatīties gados jaunākiem cilvēkiem, kuri apveltīti ar tādām īpašībām kā romantika, labestība, lojalitāte. Šie cilvēki būs kā radīti nopietnu attiecību veidošanai.

Nauda
Ziemas un pavasara mēneši būs laiks, kad Jums nepieciešams koncentrēties, lai novērstu finansiālās problēmas. Iespējams, ka būs nepieciešams piekāpties saviem darījuma partneriem vai priekšniecībai. Iespējams, ka ar kādu nāksies noslēgt īslaicīgu pamieru. Tikai tā Jūs varēsiet ieliet stiprus pamatus jūsu tālākajai materiālajai attīstībai. Viss pārējais gada periods būs savu pūļu augļu baudīšanas laiks. Ja Jūs visu izdarīsiet pareizi, nauda iedzīvosies Jūsu naudas makā uz ilgāku laiku.

Veselība
Arī šajā jomā neiztikt bez ekscesiem. Īpašu uzmanību nepieciešams pievērst redzei. Ja Jūsu profesija saistīta ar ilgu laika pavadīšanu pie datora vai sīku detaļu pārskatīšanu (juvelieris, programmētājs, fotogrāfs, pulksteņmeistars), labāk laikus apmeklējiet okulistu, kurš piemeklēs īpašas brilles. Šādi jūs izvairīsieties no pārlieku lielas acu noslodzes un saglabāsiet labu redzi.

Horoskops 2018. gadam

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

sixteen + 15 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.