Svaru horoskops 2018. gadam. Sievietei un vīrietim

Svaru horoskops 2018. gadam

Svaru horoskops 2018. gadam (23.09 – 22.10)

Sievietei
Svaru zīmē dzimušās sievietes sagaida visai divējāds gads. Būs dažas dzīves jomas, kurās Jums pasakaini veiksies, bet būs arī tādas jomas, kurās ir gaidāmas problēmas. Lai no tām izvairītos, jums vajadzētu būt izlēmīgākai un nevajadzētu vilcināties ar lēmumu pieņemšanu.

Vīrietim
Pateicoties Svaru diplomātu prasmēm, nosvērtībai, mierīgajam un saprātīgajam raksturam, jaunajā gadā šīs zīmes vīrieši visai veiksmīgi turpinās iekarot autoritāti un paplašinās ap tiem esošo līdzīgi domājošo cilvēku pulku. Šajā gadā Jūsu sūtība būs ielikt stiprus un stabilus pamatus jūsu un jūsu tuvinieku nebēdnīgai un laimīgai pastāvēšanai. Zemes Suns tam visam klāt vēl dos arī taisnīgumu, sirds mieru, palīdzēs noņemt sasprindzinājumu profesionālajos un privātajos kontaktos un palīdzēs risināt to problēmas. Zvaigznes iesaka būt uzmanīgākam un vairāk uzticēties savai intuīcijai – ne visi jums apkārt esošie būs gatavi rīkoties pareizi un cēli.

Darbs
Vadība augstu novērtēs Jūsu profesionālās spējas un raksturu, un piedāvās jaunu perspektīvu amatu, no kura Jūs nevarēsiet atteikties. Pirms piekrītiet, pārliecināties, ka ar jaunajiem pienākumiem spēsiet tikt galā. Starp Jūsu kolēģiem ir paslēpies ļaunatminīgs draugs. Visticamāk, ka tas būs vīriešu dzimtes pārstāvis. Iespējams, ka tas ir skaudības dēļ, bet varbūt, ka pie vainas ir atteikta palīdzība.

Ģimene
Attiecības ar laulāto un bērniem 2018. gadā var nosaukt par ģimenes laimes gadu. Partneris visticamāk izrādīs atbalstu, bērni vairāk sapratīs jūsu vēlmes un būs paklausīgāki.. Ja bērni jau ir lielāki, tad tie Jūs priecēs ar jauniem sasniegumiem mācības un sportā. Šis gads būs bagāts arī ar tālu radinieku apciemojumiem.

Mīlestība
Šajā jomā jūs sagaida ne tikai laimes brīži, bet arī vilšanās. Tas viss būs Jūsu neizlēmības dēļ. Apkārt esošie pretējā dzimuma pārstāvji no Jums vēlēsies kaut ko vairāk, piemēram, pastaigas mēness gaismā. Savukārt Jūs nevarēsiet izvēlēties, jo baidīsieties pieņemt kļūdaini lēmumu. Saskaitiet visus plusus un mīnusus un pieņemiet pareizus lēmumus. Ja šaubāties par lēmuma pareizību, pajautājiet padomu kādam uzticamam draugam ar lielāku dzīves pieredzi.

Nauda
Ar ienākumiem šajā Dzeltenā Zemes Suņa gadā Jums viss būs kārtībā – ne tā, ka viss būs ļoti spīdoši, bet gana labi būs noteikti. Naudu tērējiet ar prātu, neveiciet nevajadzīgus pirkumus, neiekrītiet avantūras vilinājumos un nepiekrītiet piedāvājumiem, kuri var nest zaudējumus. Gatavošanās radinieku uzņemšanai, dāvanām, prasīs lielus tēriņus. Pastāv arī liela iespējamība iegūt mantojumu.

Veselība
Veselības stāvoklis būs atkarīgs no kopējā emocionālā stāvokļa un garastāvokļa. Cenšaties domāt pozitīvi un neļaujiet depresijai Jūs uzveikt. Izvairāties no negatīvām sarunām un nelasiet pat kriminālziņas. Tas viss var izjaukt Jūs līdzsvaru un sašūpot veselību.

Horoskops 2018. gadam

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

five × five =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.