Strēlnieka horoskops 2018. gadam. Sievietei un vīrietim

Strēlnieka horoskops 2018. gadam

Strēlnieka horoskops 2018. gadam (23.11 – 21.12)

Sievietei
Par Jūsu sabiedroto Suņa gadā jākļūst konsekvencei, pēctecībai un uzmanībai. Tas attiecas uz visām dzīves jomām. Labāk, lai ir vairāk nekā mazāk – šāds izteiciens nākamgad nav domāts Jums! Pacenšaties atrast zelta vidusceļu un rīkoties pakāpeniski.

Vīrietim
Strēlnieku zīmē dzimušo jaunie apvāršņi 2018. gadā būs nenoteiktības miglā tīti, un nav izslēgts, ka apsteidzot notikumus dosiet priekšroku neriskēt un sāksiet nodarboties ar jau sasniegtā pilnveidošanu.
Zemes Suņa gadā var notikt krass izaugsmes lēciens, Jūs varat iegūt jaunas zināšanas, atteikties no daudziem kontaktiem un agrākām vēlmēm un atrast īstu mīlestību. Tiesa, pavasarī un vasarā Strēlniekus atkal var pavilkt uz varoņdarbiem, tomēr zvaigznes iesaka nesadedzināt visus īstos pieķeršanās tiltus. Pašsaglabāšanās nolūkā Jums pašiem būs labāk izrādīt maksimālu piesardzību un paškontroli. Mērķtiecība, spējas un nodarbinātības iespēju pieaugums garantē Jums labus materiālos apstākļus.

Darbs
Neuzņemieties vairāk darba nekā varat izdarīt, citādi Jūs varat pārstrādāties! Neuzņematies lieku atbildību, ja neesat pārliecināts, ka darbu varat paveikt kvalitatīvi un paredzētajos termiņos. Tas var kaitēt reputācijai, un priekšniecība neizskatīs Jūsu kandidatūru augstākam amatam. Tikai uzmanīgums un plānošana paglābs Jūs no neapdomātām darbībām un ļaus izvairīties no nedrošības.

Ģimene
Ģimenes dzīve Jums prasīs daudz spēka un laika. Tas var izsist Jūs no līdzsvara un sākt likt nervozēt. Uzreiz “necērtiet” visu ko domājat un neizgāžat dusmas uz saviem mājiniekiem. Jūsu autoritāte ģimenē netiks noliegta, bet tā jūs pats visu varat sabojāt.

Mīlestība
Pirmajā pusgadā nepieciešams aizmirst par savām ambīcijām. Partnerim var apnikt Jūsu nervozitāte un pārmērīgā aktivitāte. Paejat maliņā un attiecībās ļaujat dominēt otram. Lai izvairītos no mākoņiem pār Jūsu savienību, mēģināt pēc iespējas maigāk aizstāvēt savu viedokli un aizmirst par kaprīzēm. Šis nebūs īstais laiks, lai demonstrētu savu raksturu.

Nauda
2018. gadā paredzams liels skaits darījumu kontaktu, kas garantēs stabilus ienākumus. Zvaigznes brīdina par iespējamu apmānu no partneru puses, kuri ļaunprātīgi izmantos Jūsu uzticību. Pirms parakstāt svarīgus dokumentus, ieteicams vairākkārtīgi pārbaudīt partneru kompetenci. Ja Jūs par kaut ko neesat pārliecināts, labāk vēršaties pēc palīdzības pie kompetenta jurista.

Veselība
Jūsu galvenais ienaidnieks – pārāk liels treknu, asu un sālītu ēdienu patēriņš. Liekais svars būs mazākais ļaunums, kuru varat iegūt šīs nepareizās ēšanas rezultātā. Nopietnāka problēma var būt saslimšana ar kādu gremošanas trakta sistēmu, piemēram – gastrītu, kuņģa čūlu vai citu.

Horoskops 2018. gadam

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

eleven − 10 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.