Mežāža horoskops 2018. gadam. Sievietei un vīrietim

Mežāža horoskops 2018. gadam

Mežāža horoskops 2018. gadam (22.12 – 20.01)

Sievietei
Gaiļa gads Jums bija diezgan saspringts, bet Dzeltenais Zemes Suns pacentīsies atvieglot Jūsu dzīvi, sniedzot daudz dažādu iespēju. Par galveno problēmu vairāku lēmumu pieņemšanai var kļūt Jūsu iedzimtā ietiepība. Otrajā plānā atstājiet dogmatismu un vairāk cenšaties paļauties uz savu prasmi adoptēties jebkuros apstākļos.

Vīrietim
Ja ir kas par ko vīrietim Mežāzim tiešām nav vērts uzraukties 2018. gadā, tad tas ir tā materiālā stabilitāte un karjeras izaugsmes iespējas. Gada saimnieks Zemes Suns pret šīs zīmes pārstāvjiem attieksies ar vislielāko prieku un palīdzēs iegūt vēlamo amatu, izveidot saticīgas attiecības ģimenē, ar draugiem un kolektīvā. Precētiem Mežāžiem zvaigznes iesaka rūpīgāk slēpt savas kaislīgās attiecības ārpus ģimenes, citādi varat zaudēt ļoti dārgu un neaizvietojamu cilvēku. Brīvie Mežāžu vīrieši apskaudīs paši sevi – tik spilgti un interesanti nākamajā gadā veidosies Jūsu dzīve.

Darbs
Pirmais pusgads salīdzinot ar otro būs mazāk veiksmīgs karjeras izaugsmei. Nesatraucaties, ja gada sākumā paliksiet bez darba. Vasaras sākumā situācija krasi mainīsies. Ja vēlaties doties “brīvajā peldējumā”, organizējot savu biznesu vai nodarbojoties ar jaunradi, Jūs pavadīs veiksme.

Ģimene
Attiecības ar laulāto var pielīdzināt buriniekam, kurš slīd pa mīlas viļņiem! 2018. gadā kuģis var sabrukt un nogrimt, uzskrienot uz greizsirdības rifiem. Neesat nevajadzīgi greizsirdīgi. Ja jūsu otra pusīte ir apkārtējo uzmanības ieskauta, tas tas vēl nenozīmē, ka tā ir gatava Jūs nodot. Esiet pacietīgāks un skaidri skatāties uz lietām.

Mīlestība
Vientuļie Mežāži var atrast īstu mīlestību, savukārt tie, kuri ir attiecībās – izveidot stipru ģimeni. Iespējams, ka par savu mīlestību būs jācīnās, jo uz Jūsu partneri skatus metīs arī citi cilvēki. Jums būtu nepieciešams sevi parādīt no tās pašas labākās puses, lai mīļotajam cilvēkam pat domas nerastos vēlme meklēt citu partneri.

Nauda
Materiālā stāvokļa nostiprināšu var panākt tikai pie nosacījuma, ja Jūs sāksiet nodarboties ar lietām, kas tiešām sagādā baudu. Nebaidāties meklēt un atrast, sākt nodarboties ar kaut ko jaunu. Meklējumi vainagosies panākumiem, un nauda sāks plūst platā straumē

Veselība
Nervi, nervi un vēlreiz nervi! Lūk, arī visas 2018. gada problēmas. Lieli pārdzīvojumi var būt mīļotā cilvēka zaudēšanas sekas. Un tāda iespējamība tiešām pastāv, bet viss ir atkarīgs tikai un vienīgi no Jums. Nepieciešams saņemties un beigt peldēt pa straumei. Dāvājat partnerim mīlestību, maigumu, rūpes, parādot cik labs cilvēks esat. Tad mīļotais cilvēks nekur nepaliks, un Jums neparko nevajadzēs uztraukties, arī par veselību!

Horoskops 2018. gadam

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

13 − one =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.