Auna horoskops 2018. gadam. Sievietei un vīrietim

Auna horoskops 2018. gadam

Auna horoskops 2018. gadam (21.03 – 20.04)

Sievietei
Gads solās būt auglīgs visās attiecībās. Galvenais, nepalaidiet garām izdevības, kuras Jums tiks piedāvātas. Vairāk uzticaties savai iekšējai balsij, rīkojaties tā, kā uzskatāt par pareizu. Rīkoties un nešaubīties par saviem spēkiem – tādai jābūt sievietes – Auna devīzei nākamajam Dzeltenā Zemes Suņa gadam.

Vīrietim
Vīrieši Auni Dzeltenā Suņa gadā pilnībā realizēs savas vajadzības un visās jomās būs līderi un uzvarētāji.
Aunu vīrieši sajūtot asu izjūtu trūkum, radīs tās paši. Nepieciešams pievērst uzmanību, lai nevaldāma naida iespaida rezultātā un steigā netiktu atgrūsti īsti un uzticami draugi. Jābūt uzmanīgam kārtojot biznesa jautājumus, un nepadoties pārāk viltīgiem piedāvājumiem pirms tam kārtīgi neapsverot savas iespējas.
Mīlestībā tiks novērota Aunam neraksturīga patstāvība. Daudzi šīs zīmes pārstāvji apprecēsies un sāks veidot stabilu ģimenes ligzdiņu, to aizsargājot no visām dzīves neveiksmēm.

Darbs
Darbā parādīsies lieliskas izaugsmes iespējas. Ja Jums galvā jau sen briest plāns par darba vietas maiņu, droši to maināt. Īpaši veiksmīgs periods tam būs pirmais pusgads. Darījuma partneri izteiks lieliskus un vilinošus piedāvājumus, no kuriem nevajag atteikties. Lielākā daļa no tiem būs veiksmīgi. Izvēloties, ieklausieties savā intuīcijā.

Ģimene
Attiecības ar dzīves biedru 2018. gadā tiks nopietni pārbaudītas. Vainīgs būs Jūsu vētrainais raksturs un kārdinājumu pārpilnība. Pretējā dzimuma pārstāvji vīsies Jums visapkārt, un jūs nespēsiet tam pretoties. Neflirtējat un neveidojat romānus ārpusē. Tādas saistības neko Jums labu nenesīs, tikai nesaskaņas ģimenē. Turklāt sānsoļus nebūs iespējams noslēpt no no savas otras pusītes.

Mīlestība
Mīlestībā ies kā karuselī. Sievietes pielūdzēji apbērs ar ziediem, komplimentiem un dāvanām. Par vakanto vietu sirsniņā notiks īstas cīņas. Arī vīrieši daudz neatpaliks. Lai izvairītos no šādām situācijām, zvaigznes iesaka “nesaskrieties ar pierēm”, izvairīties no konfliktiem un nesaasināt situāciju. Tāpat nav ieteicams vilkt garumā ar savu izvēli.

Nauda
Ar finansēm būs viss vislabākajā kārtībā. Situācija būs stabila. Ja vēlēsieties ievērojami uzlabot savu materiālo stāvokli, Jums nāksies būt izlēmīgam. Drosmīgāk pieņemat jauno projektu piedāvājumus un Jums atvērsies perspektīvas, kuras ļaus nopelnīt veselu bagātību.

Veselība
Aktivitāte, komunikabilitāte, iniciatīva – tas viss labvēlīgi ietekmēs gan karjeru, gan finansiālo stāvokli. Ieteicams nepārcensties, citādi var sašķobīties veselība. Galvassāpes būs pārmērīgas noslodzes rezultāts, un hroniska pārpūle var kļūt par biežu Jūsu ceļabiedru. Saudzējat sevi, biežāk cenšaties atpūsties, izgulēties un ēst pilnvērtīgi.

Horoskops 2018. gadam

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

sixteen − nine =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.