TOPS: Karstasinīgākās horoskopa zīmes

TOPS: Karstasinīgākās horoskopa zīmes
Vēlies uzzināt kuras ir viskarstasinīgākās un seksuālākās horoskopa zīmes? Tad ienāc un uzzini ar kurām horoskopa zīmēm sekss būs kā aizraujošs piedzīvojums un ar kurām var nākties arī pagarlaikoties!

12. Jaunavas
Seksa domātāji. Jebkura darbība, kas prasa kaut neilgu domāšanas atslēgšanu, Jaunavām var uzdzīt īstu paniku. Tādēļ ņem vērā: pat ja tev ar Jaunavu ir bijis lielisks sekss, zini, ka sekss bija tikai tev, bet Jaunavai tikpat labi varēja būt darbs pie kvartāla atskaites, vācu valodas stunda vai atvaļinājuma plānošana.

11. Mežāži
Seksa konservatori. Mežāži saprot, ka cilvēkam sekss ir vajadzīgs, bet tikai divu iemeslu dēļ – dzimtas turpināšanai un veselībai. Šī iemesla dēļ Mežāžiem sekss ir stingri pēc plāna un nedaudz līdzinās fitnesa kluba apmeklējumiem. Dažas šī topa karstasinīgākās būtnes nesaprot, kā tā vispār var dzīvot, bet Mežāža pārī valda miers un gandrīz ideāla saskaņa

10. Zivis
Seksa egoisti. Zivis ir jutekliskas, romantiskas un mīlošas, tomēr neceri uz īpaši karstu seksu. Lielākā daļa Zivju ir pārliecinātas, ka to partnerim ir jāizdabā viņu vēlmēm, kamēr pašām Zivīm to partnera bauda maz interesē. Zivis uzskata, ka pilnīgi pietiek ar to, ka šim cilvēkam ir pieeja to lieliskajam ķermenim.

9. Svari
Seksa sapņotāji. Svari sapņo gandrīz patstāvīgi, turklāt erotiskie sapņi stabili atrodas to TOP 3 mīļāko fantāziju vidū. Tomēr tiklīdz kā lieta nonāk līdz reāliem darbiem, Svarus pārņem pavisam negaidīts apmulsums: “Ak, vai! Tas viss taču ir tik neglīti un primitīvi! Man galvā viss bija pavisam savādāk!”

8. Ūdensvīri
Seksa novatori. Ūdensvīru izpratnē sekss līdzinās garlaicīgam, bet nepieciešamam darbam. Varu darīt, un tikpat labi varu arī nedarīt. Tomēr ja noteikti ir jādara, tad es to nedarīšu tā, kā to dara visi pārējie, jo tas ir pārāk garlaicīgi. Tad nu Ūdensvīri cenšas izdomāt kaut ko jaunu un nebijušu. Sekss peldpleznās uz virvju kāpnēm? Kāpēc gan ne?!

7. Auni
Seksa teroristi. Auniem piemīt ļoti spēcīgs seksa temperaments, tie vienmēr deg un knapi valda savu kaisli. Tie nešaubās par savām seksuālajām prasmēm un uzskata sevi par lieliskiem mīļākajiem. Tomēr patiesībā to zināšanas un prasmes ir visai vidējā līmenī. Raupji, uzstājīgi un prasīgi. Tiesa arī absolūti nenogurdināmi un tas noteikti ir plus.

6. Lauvas
Seksa mākslinieki. Lauvas seksu mīl, turklāt ne tikai mīl, bet arī labi to pieprot. Problēma ir tajā ka līdzīgi kā visa Lauvu dzīve, arī sekss tām ārišķīga izpausme un nav īsti skaidrs, vai Lauvas tiešām ir tik seksuālas vai tikai izliekas, lai kārtējo reizi liktu visiem sevi apbrīnot.

5. Dvīņi
Seksa meistari. Savaldzina ar pirmo skatienu, ar vienu pieskārienu spēj novest savu partneri līdz baltkvēlei, mīlējas kaislīgi un ar fantāziju. Līdz brīdim kamēr nepārslēdzas uz savu otru režīmu un kad tas notiks, izziņos mūžīgu celibātu, kurš gan nevilksies ilgāk par dienām trijām. Nav jau slikti, ja esi gana pacietīgs un ar stipru nervu sistēmu.

4. Skorpioni
Seksa magnēti. Velnišķīgi seksuāli un neaprakstāmi pievilcīgi. Visi viņus grib un neko nespēj sev padarīt. Arī paši Skorpioni grib, turklāt tie ir arī īsti eksperti mīlas mākslā. Tiesa vairāk par visu tie mīl p*st savu partneru smadzenes. Skorpioni ir arī ievērības cienīgi izvirtuļi, kuriem var patikt visdīvainākās lietiņas. Turklāt tie VIENMĒR grib būt augšā.

3. Strēlnieki
Seksa fani. Strēlnieki spēj, prot un praktizē. Tie vienmēr grib vairāk, stiprāk, ātrāk. Strēlnieki varētu būt lielisks paraugs citiem, ja ne vien to kaisle pret mīlas piedzīvojumiem un biežām partneru maiņām. Toties pieredze ir iespaidīga.

2. Vērši
Seksa maratonisti. Vērši mīlējas ar izjūtu, izpratni un kas vēl svarīgāk ar rūpēm par partneri. Nu kaut vai tikai tāpēc ka Vērsim vajag visu to labāko un seksuāli neapmierināts partneris tos galīgi neapmierinās. Tāpēc ja Vērsim kaut kas nesanāks – tas apēdīs kaut ko garšīgu, iedzers vīniņu un dosies otrajā piegājienā. Tā tas notiks tik ilgi, kamēr viss būs perfekti. Kādam tas varbūt liksies neizturami, tomēr Vēršiem piemīt lieliska seksuālā intuīcija un tie kaut kādā maģiskā veidā vienmēr zina, ko to partneris vēlas.

1. Vēži
Seksa guru. Vēži nav vienkārši seksa guru, tie vēl ir arī seksa altruisti. Tiem ir labi tikai tad, ja labi ir to partnerim, savādāk tiem vienkārši nesanāk. Tāpēc kamēr citi pāri netiek tālāk par misionāru pozu, Vēži jau ir izstudējuši “Kamasutru”, tantrisko seksu un visu “Pornhub”
Vēži tiešām ir lieliskākie mīļākie, tomēr arī paši Vēži to labi zina. Tāpēc ja tu slikti uzvedīsies un tos neklausīsi, tev nāksies iztikt bez seksa un doties gulēt uz dīvāna.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

one × 4 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.