10 Strēlnieku īpašības, kas tos liek gan mīlēt, gan ienīst

10 Strēlnieku īpašības, kas tos liek gan mīlēt, gan ienīst
Tiek uzskatīts, ka Strēlnieki ir dzīvespriecīgi un viegli saziņā, tomēr tajā pašā laikā tie arī pārāk ļoti mīl brīvību un ir diezgan nepastāvīgi. Šodien apskatīsim Strēlnieku pozitīvās un negatīvās īpašības, kas liek mums tos gan mīlēt, gan ienīst vienlaicīgi.

1. Tiešums
Strēlnieku sievietes un arī vīrieši vienmēr saka to, ko domā un nebūt nekautrējas par to. Neskatoties uz to ka godīgums ir laba īpašība, Strēlniekiem tomēr reizēm nenāktu par sliktu piedomāt pie sacītā, jo ne visi spēj uztvert patiesību tikpat viegli, kā to dara Strēlnieki.

2. Erudīcija
Strēlnieki zina daudz, un tie vienmēr tiecas uzzināt vēl vairāk. Jāatzīst, ka tā ir lieliska īpašība, jo pateicoties tai, tie spēj uzturēt gandrīz jebkuru sarunu.

3. Garīgums
Strēlniecēm piemīt pastiprināta taisnīguma un morāles izjūta. Tās vienmēr zina, kas ir labi un kas ir slikti. Daudzi Strēlnieki savas dzīves laikā kļūst pat ļoti reliģiski.

4. Dāsnums
Strēlnieki un īpaši to sievietes ir arī ļoti altruistiskas. Tās mīl un prot palīdzēt citiem cilvēkiem. Bieži vien tās neko nežēlo, lai tikai varētu kādam palīdzēt.

5. Netaktiskums
Reizēm Strēlnieku tiešums var izrādīties diezgan nepieklājīgs. Ne visi ir gatavi Strēlnieku atklātībai un gadās, ka to vārdi kādu aizvaino, bet paši Strēlnieki to pat neievēro.

6. Nepacietība
Strēlnieku ugunīgā enerģija tiem bieži liek rīkoties neapdomāti. Tas viss tikai tāpēc ka tiem ir grūti nosēdēt vienā vietā un visu laiku darīt vienu un to pašu.

7. Virspusējība
Bieži Strēlnieku alkas pēc jaunā neļauj tiem iedziļināties un izprast situāciju labāk. Tā rezultātā Strēlniekiem piemīt niķis notiekošo novērtēt virspusēji un izdarīt sasteigtus secinājumus.

8. Nepatstāvība
Gandrīz visas Strēlnieku aizraušanās parasti ir diezgan īslaicīgas. Tā tas notiek tādēļ, ka to zinātkārais prāts nepārtraukti alkst pēc jaunas informācijas un tie nespēj ilgi pievērsties tikai vienai nodarbei vai vienam cilvēkam. Gan Strēlnieku sievietes, gan vīrieši nepārtraukti alkst pēc jaunā.

9. Pārliecība par sevi
Pati par sevi pārliecība par sevi vēl nekad nevienam nav kaitējusi. Jūs zināt, ko jūs vēlaties un droši to ņemat. Tomēr reizēm Strēlnieku pārliecība par sevi pārvēršas pašpārliecinātībā un tie domā, ka tiem vienmēr ir taisnība, bet tas tos noved pie daudzām kļūdām.

10. Bezrūpība
Strēlnieku dabā ir pieņemt visu kā pašsaprotamu un neapdomāti riskēt. Par laimi, Strēlniekiem diezgan bieži arī paveicas.

Kādas Strēlnieku īpašības patīk tev? Un kas tevi Strēlniekos kaitina?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

one × 2 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.