Veiksmes horoskops

Veiksmes horoskops
Mums katram ir savs raksturs, savas stiprās puses un savi mīnusi. Gluži tāpat mums katram ir arī sava veiksme. Kādam tā līst pāri malām, bet vēl kādam citam paveicās tikai retu reizi. Uzzini ko par tavu veiksmi var pastāstīt tava horoskopa zīme!

Veiksmes horoskops jeb kur un kā veicas dažādām horoskopa zīmēm

Auni
Parasti Auniem veicās pilnīgi visās svarīgākajās dzīves sfērās. Veiksme tos pavada gan mīlestībā, gan arī naudas lietās. Patiesībā Aunu veiksme ir diezgan likumsakarīga, jo tie ir azartiski un nebaidās zaudēt. Aunus saista pats spēles process, kamēr rezultāts ir tikai blakusprodukts. Tomēr necenties Auniem līdzinātie, jo spēlēt tā kā to dara Auni, tev tāpat nesanāks.

Vērši
Vēršiem visvairāk veicās mīlestībā, un šajā jomā to veiksme ir vienkārši neticama. Gan Vēršu vīrieši, gan sievietes lieliski pārzina visas savaldzināšanas nianses, un tas Vēršus ved arī pie finansiālām uzvarām. Ja Vērsis ir pietiekoši viltīgs, tas savas pazīšanās spēj izmantot arī materiāla labuma gūšanai.

Dvīņi
Dvīņus Veiksme lutina ne īpaši bieži, bet kad tas notiek, tad to veiksme var būt gluži vai fantastiski neticama. Parasti veiksme tos gaida tur, kur šķiet, ka vairs nav nekādas izejas. Šādos brīžos kaut viss kādā brīnumainā veidā izvēršas tā, ka Dvīņi tiek cauri sveiki un veseli. Piemēram, kad Dvīņa finanses ir pilnīgi izsmeltas, kāds labdaris tiem var uzdāvināt lieku desmitnieku.

Vēži
Vēžiem ļoti veicas naudas lietās, tajos brīžos, kad nākas izlemt kur ieguldīt savu nopelnīto naudu. Vēži ir dzimuši uzņēmēji, kas vienmēr zina kā vairot savu kapitālu un neiekrist parādos. Vēži prot pareizi izvēlēties cilvēkus, ar kuriem iepazīties un tie vēl savas dzīves sākumā atrod tādus draugus, kas tos nekad nepievils.

Lauvas
Lauvām ir daudz netikumu un vājību, un tieši tādēļ Lauvām veiksme ir vajadzīga vairāk nekā citiem. Lauvām veicās ar cilvēkiem, kas dāvā tām visu savu mīlestību. Lauvām ir daudz labu draugu un tām vienmēr ir savs mīļotais cilvēks. Turklāt tā tas ir ne tādēļ, ka Lauvas būtu labākas par citiem, bet gan tādēļ ka tā vēlas zvaigznes un Visums.

Jaunavas
Jaunavām paveicas tad, kad tās to negaida un tas notiek daudz retāk nekā citām horoskopa zīmēm. Šī Jaunavu salīdzinoši necilā veiksme tiek kompensēta ar to prasmēm un talantu novest visu līdz galam. Jaunavām turas nauda, tās prot teikt to, kas dotajā brīdī ir jāsaka un tās izraisa karus tam vispiemērotākajā brīdī. Jaunavas ir lieliski stratēģi un diplomāti.

Svari
Svaru veiksme ļoti līdzinās Jaunavu veiksmei. Kaut arī Zvaigznes uz Svaru veiksmi ir manāmi ietaupījušas, tās tomēr ir devušas vietā ko citu. Jau piedzimstot Svariem tiek piešķirta valdzinoša grācija un harizma. Šī Svaru burvība tad arī glābj tos no izgāšanās, palīdz mīlestībā un nes panākumus.

Skorpioni
Skorpioni ir spēcīgi un ļoti veiksmīgi. Īpaši labi to var novērot tajā, kā tiem sarežģītās situācijās izdodas izvairīties no problēmām. Ja biroju ēkā kāds uzspridzinās bumbu, tad izdzīvos tikai Skorpioni. Bet, ja pasauli piemeklēs apokalipse, tad tieši Skorpioni būs tie, kam nāksies atjaunot Zemes populāciju.

Strēlnieki
Vidēja Strēlnieka veiksme ir neticami spēcīga, turklāt tas nav atkarīgs no tā, ko tas dara. Strēlniekiem pietiek tikai ar to, ja tie kaut ko spēcīgi sagrib. Paiet kāds neliels laiciņš, un Strēlnieks jau var baudīt savu vēlmju pirmos augļus. Strēlniekus var tikai apskaust, jo to veiksme ir salīdzināma ar Aunu veiksmi un dažos parametros tos pat apsteidz.

Mežāži
Ja par Mežāža veiksmi jautāsiet pašam Mežāzim, tas visticamāk teiks, ka tam nekādas veiksmes nav. Paši savās acīs Mežāži ir cietēji, kuri visu sasniedz pašu spēkiem, tomēr patiesībā viss ir tieši pretēji. Liktenis tiem patstāvīgi dāvā iespējas gūt panākumus darbā un neapdala arī mīlestībā. Tiesa mīlestības iespējas tie bieži nepamana vai arī vienkārši tās neizmanto.

Ūdensvīri
Arī Ūdensvīrus var pieskaitīt Veiksmes mīluļiem. Ūdensvīri mīl riskēt, un par to liktenis tos bieži lutina ar uzvarām. Ūdensvīri ir gudri, un tie vienmēr ir soli priekšā citiem, jo zina vairāk nekā pārējie.

Zivis
Zivīm veicas samērā bieži, tomēr zvaigznes gandrīz vienmēr prasa no Zivīm kaut ko pretī. Ja Zivis neuzmin, kur tām varētu nepaveikties, tās bieži saskaras ar grūtībām. Zivis nav ne pilnīgi neveiksmīgas un nav arī Veiksmes mīlules.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

18 − ten =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.