Kāpēc cilvēki tevi pamet? Ko par to var pastāstīt tava horoskopa zīme

Kāpēc cilvēki tevi pamet? Ko par to var pastāstīt tava horoskopa zīme
Katram, kurš dzimis noteiktā horoskopa zīmē piemīt noteiktas rakstura īpašības, kas mūs padara par tādiem cilvēkiem, kādi mēs esam. Horoskopa zīme ietekmē mūsu uzskatus, principus un arī attiecības. Tāpēc, ja tu bieži sev jautā: “Kāpēc cilvēki mani pamet?” Ir iespējams, ka atbilde uz šo jautājumu ir jāmeklē tieši tavā horoskopa zīmē.

Auni
Auni bieži ir neatkarīgas un ar sevi pārņemtas personas. Sākumā tie šķiet jauki, tomēr vēlāk to uzvedība sāk kaitināt un liek vilties. Visbiežāk tieši Aunu impulsivitāte ir tā, kas kļūst par lielāko problēmu brīžos, kad to partneris vēlas rast ar to kādu kompromisu.

Vērši
Vēršu spītība liek tiem atcerēties par tam nodarītām pārestībām, ilgāk nekā to normālo apstākļos vajadzētu. Pat tad kad pāridarītājs Vērsim atvainojas, tas joprojām ir neapmierināts, un turpina dusmoties tik ilgi, kamēr to jūtas ir pilnībā apmierinātas. Ir lieki teikt, ka tas ļoti nogurdina tam blakus esošo cilvēku.

Dvīņi
Dvīņos mīt ļoti izteiktas alkas pēc brīvības, un šo alku dēļ tos ir grūti piespiest pierimt un saistīt sevi attiecībās ar kādu vienu cilvēku. Esot ar kādu kopā, Dvīņi var turpināt flirtēt un pat atklāti izrādīt interesi par citiem cilvēkiem. Dvīņiem sagādā grūtības būt monogāmiem, un to ideālais attiecību modelis ir brīvās attiecības.

Vēži
Vēži ir neatkarīgi un tie rēķinās tikai ar sevi. Tomēr, esot attiecībās, tie bieži kļūst pārāk uzmācīgi. Jo vairāk tie par savu mīļoto uztraucas, jo tuvāks šis cilvēks tiem kļūst un tad Vēzis šo cilvēku burtiski nosmacē ar savu mīlestību.

Lauvas
Kaut arī Lauvas ir vieni no pašiem uzticamākajiem partneriem, to patmīlība bieži traucē veidot veiksmīgas attiecības. Tie turpinās strīdēties, un pierādīt sava viedokļa pareizību, šādi cenšoties uzvarēt strīdā. Turklāt nav tik būtiski cik svarīga vai nesvarīga ir strīda tēma, Lauvām vienkārši patīk uzvarēt, bet tas var būt ļoti nogurdinoši priekš tā partnera.

Jaunavas
Jaunavas ir analītiskas un skeptiskas, bet tas var izrādīties bīstams savienojums. Tās analizē un apšauba ne tikai savas jūtas, bet arī partnera jūtas. Pat nelielas šaubas var likt tām padoties un sākt šaubīties par attiecību izdošanos. Tā tas var būt arī gadījumos, ja ir redzams problēmas risinājums.

Svari
Svari ir viena no ideālākajām horoskopa zīmēm, turklāt ar ļoti lielu pārliecību par saviem spēkiem. Svari patstāvīgi meklē problēmas un izaicinājumus, tie ir pārliecināti ka spēj visu atrisināt un visu izlabot lai šādi radītu ideālas attiecības. Tomēr parasti tas nedarbojas un to partneri nedeg entuziasmā tikt izlabotiem un mainītiem.

Skorpioni
Skorpioni ir uzticami un kaislīgi, gandrīz ideāli piemēroti attiecībām. Tomēr līdzīgi kā Vēži tie var būt pārāk piesaistīti savam partnerim un tādēļ pārāk greizsirdīgi. Tas var aiziet tik tālu, ka tie vēlas pilnībā kontrolēt katru sīkumu sava partnera dzīvē.

Strēlnieki
Pati avantūristiskākā un bezrūpīgākā horoskopa zīme. Strēlnieki mīl jautrību un baudu un tiem pret savu partneri ir ļoti paaugstinātas prasības.

Mežāži
Mežāži nav no tiem cilvēkiem, kas viegli uzticēsies cilvēkiem, lai tie ielaistu kādu savā dzīvē, to uzticība ir jānopelna. Tādēļ Mežāžiem derēs tikai pacietīgs un spēcīgs partneris, kurš spēs izlauzties caur šo Mežāža uzcelto sienu un šādi pierādīs savu uzticamību. Diemžēl tas ne katram ir pa spēkam.

Ūdensvīrs
Asprātīgie Ūdensvīri ir tieši un nebaidās izteikt savu viedokli. Pirmajā brīdī tas šķiet jauki, bet, laikam ejot, tas var sākt mulsināt un pat kaitināt.

Zivis
Zivis ir viena no pašām emocionālākajām horoskopa zīmēm. Tomēr ar Zivīm var būt grūti izveidot attiecības, jo tās var joprojām pārdzīvot par saviem bijušajiem vai par kādu pretmīlu neguvušu mīlestību. Reizēm Zivis savās fantāzijās pārvērtē otru cilvēku un tas šim cilvēkam var likt justies ne pārāk labi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

seventeen + 11 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.