Kā piedzeras dažādas horoskopa zīmes

Kā piedzeras dažādas horoskopa zīmes
Ir piektdiena, un es labi zinu, ko jūs visi šovakar darīsiet. Es pat zinu, kā jūs to darīsiet. Lasi kā piedzeras dažādas horoskopa zīmes, un esi informēts arī tu!

Auni
Auni dzer nevaldāmi, tie lej sevī visu, kā saturā ir alkohols. Īsti gan nav skaidrs, kāpēc tie tā cenšas, jo Auniem pietiek pat ar pāris glāzītēm, lai tie sāktu stāstīt muļķīgus jociņus, atzīties mīlestībā svešiniekiem un ļoti kaislīgi flirtēt ar savu kārtējo kaisles objektu. Toties no rīta Auni neko nenožēlo, jo gluži vienkārši neko neatceras.

Vērši
Vērši piedzeras ļoti mērķtiecīgi. Turklāt tam ir pilnīgi vienalga, kāda iemesla dēļ tas dzer. Vērši dzers gan priekos, gan bēdās, vientulībā un kompānijā, bet rezultāts vienmēr būs viens un tas pats. Parasti Vērsis domā, ka tam pilnīgi pietiks ar pāris glāzēm, tomēr paiet kāds brīdis un tas konstatē, ka galds ir pilns ar tukšu taru, apkārt nevienas dzīvas dvēseles, bet “Facebook” uzradies posts par to, ka nabaga Vērsīti neviens nemīl.

Dvīņi
Ja Dvīņi ir izlēmuši dzert tad tos nekas neapturēs, nu ja nu vienīgi alkohola izraisīta koma. Dvīnis šādā naktī var paspēt pabūt astoņos bāros, uzrāpties uz Nacionālās bibliotēkas jumta un pierunāt savus draugus doties izpētīt bīstamākos “maskačkas” rajonus(turklāt pats tas līdzi neies). Jautāsiet kāpēc Dvīnim to vajag? Vienkārši jautrības pēc. Nespēj to saprast? Tev to arī nevajag, tu neesi Dvīnis.

Vēži
Ir divu veidu Vēži. Pirmais tips piedzeras un tad visai pasaulei atklāj savu maigo un ievainojamo dvēseli. Reizēm ne tikai dvēseli, bet arī ķermeni. Otrais Vēžu tips agrāk darīja gluži tāpat, un tieši tāpēc šie Vēži vairāk nedzer. Nemaz un nekad.

Lauvas
Arī Lauvas mēdz piedzerties un piedzeroties zvēru karalis pārvēršas par mīļu un jauku kaķēnu. Par kaķēnu kas baidās atvērt mutīti, sarunāt muļķības un sagraut savu tik ilgi veidoto reputāciju. Šādā brīdi galvenais ir likt Lauvai mieru, jo citādi tev nāksies klausīties par to, cik Lauva ir gudra, laba un veiksmīga. Nu galīgi ne tāda kā mēs pārejie neveiksminieki.

Jaunavas
Jaunavas piedzeras pamatīgi, bet tādas jau tās Jaunavas ir – tās visu dara pamatīgi. Tās it kā saka: “Skatieties, lūk tā tas ir jādara!” Tikai diemžēl tas apgriežas pret pašu Jaunavu. Jo tiklīdz kā Jaunava ir kārtīgās burās, tās saprāts izslēdzas un ārā izsprūk tās patiesā emocionālā būtība, bet tas nav nekāds patīkamais skats.

Svari
Svari piedzeras ar iedvesmu. Iemesls nav vajadzīgs, galvenais, lai būtu piemērots garastāvoklis un atbilstošas dekorācijas: skaistas glāzes, sveces un piemērota mūzika. Un tas nekas ka no rīta šeit valdīs briesmīgs bardaks un zem galda mētāsies kaut kādas nepiederošas personas, tas taču būs tikai no rīta. Turklāt ne jau paši Svari būs pie tā vainīgi, bet gan viltīgais zaļais pūķis.

Skorpioni
Skorpions piedzeras ar mīlestību. Pavisam nopietni. Alkohols ir Skorpiona labākais draugs, jo ar tā palīdzību citus var pārvērst par ļoti paklausīgām marionetēm. Pašus Skorpionus alkohols ietekmē minimāli, un tie visu labi saprot pat visdrūmākajā žvingulī.

Strēlnieki
Strēlnieki piedzeras ar baudu. Bez bailēm, pārmetumiem un bez jebkādas šaubu ēnas. Patiesībā Strēlniekiem šāda papildus stimulācija nav pat vajadzīga, jo tie spēj sastrādāt brīnumu lietas arī ar pilnīgi skaidru galvu, turklāt tā kā to nespēs visas pārejās zīmes kopā. Tāpēc zini, ka Strēlnieks dzer tikai tāpēc, ka tas ir jautri un garšīgi. Un nejautājiet Strēlniekam par sekām, jo tas otrā dienā neko neatceras, bet tas nozīmē tikai to, ka nekādu seku nav un nevar būt.

Mežāži
Mežāži piedzeras slepus. Mežāzis vēlētos dzert tā, lai neviens neredz. Tomēr dzert vientulībā ir garlaicīgi un bezjēdzīgi, un tādēļ Mežāzis vienkārši cenšas turēties ēnā. Tas nolien vistālākā kaktā un cenšas izlikties skaidrā esam. Kaut patiesībā visiem jau sen ir vienalga – sēž Mežāzis vai jau ir zem galda.

Ūdensvīri
Ūdensvīri nepiedzeras vispār. Precīzāk dzer, bet piedzēries Ūdensvīrs ne ar ko neatšķiras no nedzēruša Ūdensvīra. Ja Ūdensvīrs nodzeras līdz pilnīgam spēku izsīkumam, tas vienkārši savāc savas mantiņas un dodas uz mājām pie mīļā kaķīša, kāmīša vai zelta zivtiņas.

Zivis
Zivis dzer baudas priekšnojautā. Bet kas tā par baudu ja visu skatieni nav vērsti uz tevi? Piedzērusies Zivtiņa liek kļūt skaudīgām pat Lauvām, jo visa klātesošo uzmanība tiek tikai un vienīgi Zivij. Ja tu dzer kopā ar Zivi laicīgi sagatavojies gan smiekliem, gan raudāšanai, jo var nākties piedzīvot gan vienu, gan otru un arī abus kopā.

One thought on “Kā piedzeras dažādas horoskopa zīmes

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

sixteen − eleven =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.