Zivs horoskops 2017. gadam

Zivs horoskops 2017. gadam

Zivs horoskops 2017. gadam

Jaunais 2017. gads Zivīm daudzējādā ziņā kļūs ievērojams. Pirmām kārtām jau tāpēc ka to dzīvēs beigsies visai ilgstošs stagnācijas periods. Zivis it kā pamodīsies no miega un sajutīs neticamu enerģijas pieplūdumu. Liels izrāviens Zivīm būs karjeras jomā un tas ir īpaši svarīgi, jo tieši šī sfēra bija arī visvairāk cietusi. Zivīm būs pa spēkam tādu projektu realizācija, par kuriem tie agrāk pat domāt nespēja. Zivju enerģētikai piemitīs kāpjošas tendences. Tās būs kā tukšs trauks, kurā nepārtraukti ieplūst jauni spēki. Un jāsaka, ka tas nepaliks nepamanīts. Zivju draugi un paziņas, kas līdz šim bija pieraduši pie salīdzinoši laiskās Zivju uzvedības, tos gandrīz vairs nepazīs un būs patīkami pārsteigti par izmaiņām to uzvedībā.
Paralēli ar darba lietu sakārtošanu, Zivis nodarbosies arī ar personīgo dzīvi. Iespējams, ka Zivis satiks cilvēku, bez kura tās vairs nespēs iedomāties savu dzīvi. Baidoties šo cilvēku pazaudēt, tās tūlīt pat metīsies iekarot tā sirdi. Tādā veidā viss gads Zivīm būs piepildīts ar notikumiem darbā un privātajā dzīvē. Pastāv arī iespēja, ka Zivis dosies kādā ceļojumā. Turklāt tās pievērsīsies arī pašpilnveidei. It viss Zivīm dos spēku, bet gaisā virmos laimes un labklājības aromāts.

Mīlestība
Šajā gadā daudzi Zivs zīmē dzimušie satiks savu īsto mīlestību. Ilgi gaidītās jūtas uzliesmos ar ļoti spēcīgu liesmu, liekot Zivīm gandrīz vai izsekot savu pielūgsmes objektu. Šis cilvēks neļausies Zivij uzreiz un par tā sirdi nāksies pacīnīties. Atbildes jūtu trūkums un vienaldzība liks Zivij zaudēt sirdsmieru. Zvaigznes Zivīm iesaka neatkāpties no saviem mērķiem. Dažus Zivs zīmē dzimušos šī vienaldzība tikai vēl vairāk tos uzkurinās. Tie visiem spēkiem centīsies iegūt šī cilvēka labvēlību. To uzstājība šo cilvēku sākumā biedēs, tad ieinteresēs, un vēl pēc kāda laika šis cilvēks ļausies Zivij un tās uzmanības apliecinājumiem. Šī uzvara Zivis ļoti iepriecinās, un tie jutīsies tā, it kā tie būtu iekarojuši pasaules lielāko dārgumu.
Tie Zivs zīmē dzimušie, kuriem jau ir attiecības, gūs iespēju iedegt tajās jaunu liesmu. Tas nedaudz satrauks to otro pusīti, kura jau būs atradusi no romantikas. Galu galā gan Zivis, gan to mīļotais cilvēks būs priecīgi par negaidītajām izmaiņām
2017. gadā Zivīm visticamāk šķiršanās nedraud. Un pat ja šķiršanās tomēr notiks, tā nebūs ilglaicīga un drīz vien abi aizmirsīs par kaut kādām pretenzijām un pāris atkal apvienosies. Zivīm būs iespēja izjust jaunu sajūtu uzliesmojumu pret savu mīļoto, un Zivis iemīlēs tos ar jaunu spēku.

Nauda
Cenšoties iespaidot savu mīļoto, Zivis sāks veidot jaunu karjeru. Tas būs diezgan neparasti, jo parasti Zivis nav īpaši orientēti uz karjeru un amatiem. Atbildība un sarežģīts darbs tos vienmēr ir baidījis. Tomēr šajā gadā viss mainīsies. Zivis vēlēsies paveikt ko iespaidīgu, un mīļotais cilvēks būs tām liels stimuls. Zivju kolēģi ne uzreiz sapratīs, kas notiek, tiem Zivju centieni traucēs un tie centīsies Zivis apstādināt, bet tad sapratīs, ka tas ir pilnīgi bezjēdzīgi. Kamēr pašas Zivis pat nesapratīs, ka ir nostājušās kāda cita ceļā.
2017. gadā Zivs zīmē dzimušie diezgan droši var gaidīt panākumus, īpaši jau radošākās Zivis. Zvaigznes tikai iesaka par saviem projektiem un plāniem pārāk daudz nerunāt. Skauģi jūs gluži vienkārši var noskaust, un šādā gadījumā projekta realizācija būs jāatliek slimības dēļ. Daudzas Zivis iegūs jaunu amatu, tās ātri sapratīs, ka tām ir pa spēkam jebkurš uzdevums un tās vairs nebīsies no atbildība. Augs arī Zivju autoritāte, galvenokārt dēļ to pārdomātās darbības un to dotajiem gudrajiem padomiem.
Neskatoties uz visām pozitīvajām izmaiņām, Zivju materiālais stāvoklis joprojām nebūs īpaši stabils. Brīžiem nauda plūdīs platā straumē, bet brīžiem mazā tērcītē. Tas Zivis tiešām kaitinās, bet, par laimi, tas nevilksies ilgi. Gada otrajā pusgadā situācija uzlabosies un ienākumu plūsma stabilizēsies. Tomēr zvaigznes iesaka neatslābināties, spēki un nauda Zivīm vēl būs vajadzīgi. Zivīm visticamāk arī nāksies iztikt bez atvaļinājuma. Atvaļinājuma trūkumu gan varētu kompensēt, kāds negaidīts laimests.

Veselība
2017. gadā Zivis biežāk nekā citus gadus cietīs no dažādām vīrusu izraisītām slimībām. Turklāt saaukstējoties, tie centīsies izlikties, ka nekas nav noticis, jo negribēs atstāt darbus. Tas, protams, Zivju veselībai par labu nenāks. Zivīm saslimstot, tām vismaz dažas dienas noteikti vajadzētu ļaut sev paslimot un atgūt spēkus. Uzlabot savu noturību pret slimībām Zivis varētu mēģināt ar kādu vitamīnus kompleksu. Par sliktu nenāks arī norūdīšanās un silts apģērbs. Dažas Zivis pirmoreiz mūžā varētu saskarties ar tādām slimībām kā angīna. Izjūtot pirmos slimības simptomus, Zivīm noteikti vajadzētu doties pie ārsta. Turklāt angīnu Zivis var saķert ne tikai gada aukstajos mēnešos, bet pat vasarā. Esiet uzmanīgi un saudzējiet sevi.

Vīriešu Zivju horoskops 2017. gadam
Jau no pašiem pirmajiem gada mēnešiem Zivju vīrieši saskarsies ar sarežģījumiem darbā. Tos gan apspriedīs, gan arī kritizēs. Zivju vīriešus tas protams ļoti sarūgtinās, īpaši jau tāpēc ka tieši šajā laikā tie strādās pie kāda nozīmīga personīga projekta. Patstāvīgie sarežģījumi neļaus Zivīm atslābināties līdz pat pašam rudenim. Līdz beidzot septembris, nesīs tik ilgi gaidīto mieru. Sajūtot iestājušos mieru, Zivis sapratīs, ka ir velti uztraukušās un ka daudzas lietas gluži vienkārši nav to nervu vērtas.
Rudenī Zivis spēs veikt kādu dārgu pirkumu. Tomēr ne visi, bet tikai tie kas līdz pat pašām beigām neatkāpās no saviem principiem. Sakrāto naudu Zivis vēlēsies iztērēt par nekustamo īpašumu un visticamāk tā būs vai nu ārpilsētas māja, vai dzīvoklis. Tas būs īpaši aktuāli tiem Zivju vīriešiem, kas gribēs sākt vīt savu ģimenes ligzdiņu.

Sieviešu Zivju horoskops 2017. gadam
Zivju sievietēm 2017. gads būs pat ļoti aktīvs. Turklāt tik ļoti daudzas Zivis saņems piedāvājumu ieņemt kādu augstāku amatu. Tas visticamāk notiks pavasarī vai vasarā. Zivīm tam noteikti vajadzētu piekrist. Ar jauno darbu tās tiks galā, bet uz citu līdzīgu paaugstinājumu būs jāgaida diezgan ilgi.
Tās Zivīm, kuras no savas priekšniecības jau ir paspējušas nogurt var sākt veidot savu biznesu. Spēka priekš tā Zivīm būs vairāk, nekā nepieciešams un arī Zivju mīļotais cilvēks to centienus tikai atbalstīs. Gaisā virmos neparasti romantiskas noskaņas un Zivju attiecības pāries jaunā līmenī.
Arī vientuļo Zivju sieviešu dzīvē negaidīti parādīsies kāds vīrietis. Jaunais mīļotais spēs Zivis norobežot no pasaules problēmām un liks tām aizmirst par naudas pelnīšanas nepieciešamību. Darba problēmas no sākuma aizies uz otro plānu un vēlāk tiks aizmirstas, jo mainīsies Zivju ģimenes stāvoklis. Dažas Zivis sāks domāt par ģimenes pieaugumu. Tuvāk rudenim radošākās Zivis var sākt saņemt daudz dāvanu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

18 − 3 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.