Vēža horoskops 2017. gadam

Vēža horoskops 2017. gadam

Vēža horoskops 2017. gadam

2017. gadā Vēžu iekšējā pasaule piedzīvos ievērojamas izmaiņas. Vēži atbrīvosies no vecā un ielaidīs savā dzīvē jauno. Šī dvēseles “modernizācija“ atstās iespaidu uz visām Vēžu dzīves sfērām. Vēži zaudēs ticību sev, sajutīsies nošķirti no pasaules un pat sajutīsies paši sev sveši. Tomēr tiklīdz kā jaunās pārliecības nostiprināsies, Vēžu pašsavaldība atgriezīsies. Lai Vēži pārāk neiegrimtu panīkumā, tiem nevajadzētu ignorēt jaunās iepazīšanās. Liktenis tos savedīs ar ļoti interesantiem cilvēkiem, kuri drīz vien kļūs par uzticamiem Vēža draugiem, kas turklāt arī spēs ietekmēt to personības izaugsmi. Daži Vēži saskarsies ar nepieciešamību atbrīvoties no kādas smagas nastas, kas jau sen tos nomoka un valda pār to dzīvi. Būs jārīkojas izlēmīgi un iespējams, ka būs jāpiedzīvo arī kāds skandāls. Tomēr no šī smaguma būs jāatbrīvojas, jo šajā gadā Vēžiem lieka slodze galīgi nebūs vajadzīga.

Mīlestība
2017. gads Vēžiem sola vētrainu personīgo dzīvi. Aizraujošās iepazīšanās un patīkamās satikšanās var beigties ar ģimenes izveidošanos. Turklāt jauna mīlestība vai romantisks sakars var rasties arī precētiem Vēžiem. Ārpus laulības sakari var būt diezgan saspringti, īpaši ņemot vērā to, ka Vēžiem nepatīk, ja tiem ir jāizvēlas. Turklāt jaunās attiecības var arī nebūt labākas par vecajām. Tikmēr vientuļajiem Vēžiem zvaigznes iesaka kļūt izlēmīgākiem, jo ja tā nenotiks tie riskē zaudēt savu potenciālo otro pusīti. Ja kāds cilvēks jums šķiet ne tikai interesants, bet arī garīgi tuvs, tad aizmirstiet par savu kautrību un droši speriet pirmo soli, jo visticamāk ka otra puse šo soli neuzdrīkstēsies spert. Vislabāk iepazīties būtu pavasarī, jo tas būs vislabākais laiks stipras savienības izveidošanai.

Nauda
Šajā gadā darbs neļaus Vēžiem atslābināties. Aktuālo jautājumu risināšana un lielā konkurence Vēžus turēs patstāvīgā gatavībā. Tomēr no cīņām ar konkurentiem labāk atteikties un tā vietā piestrādāt pie sava tēla spodrināšanas. Reklamējiet savas labās īpašības un panākumi jums būs garantēti. To, cik liela nozīme ir konkurencei, Vēži sapratīsiet gada beigās, kad tie atskatīsieties uz savu gada darbību un tās rezultātiem. Iespējams, ka kāds konkurents kļūs par jūsu draugu un domubiedru.
2017. gadā Vēžiem nevajadzētu mainīt savu darbības sfēru. Tā vietā labāk nostipriniet savu statusu jau esošajā vietā. Ja vēlaties ieguldīt līdzekļus, tad vislabāk tos ieguldīt savā izglītībā. Apgūstiet kādu jaunu valodu, tā noteikti noderēs.
Neskatoties uz patstāvīgu konkurenci, Vēžiem būs arī iespējas nopelnīt. Galvenais ir nepalaist šīs iespējas garām. Vissmagāk būs gada sākumā, kad, iespējams, kādam Vēzim nāksies ņemt kredītu, bet vēl kāds cits Vēzis vēlēsies iesaistīties kādā viltīgā darījumā. No pēdējā gan labāk atteikties, jo vēlāk var nākties to nožēlot. Gada beigas Vēžus iepriecinās ar negaidītiem laimestiem un pieklājīgām prēmijām, ar to pilnīgi pietiks kāda sena sapņa īstenošanai.
Zvaigznes iesaka Vēžiem izvairīties no finansiāliem riskiem, tie var neatmaksāties. Īstenojot savas idejas, Vēzim vajadzētu būt uzmanīgam un tālredzīgam. Vēžiem arī vajadzētu arī atteikties no apšaubāmām investīcijām, īpaši ja esat iesācējs.

Veselība
Sarežģītais stāvoklis darbā var ietekmēt arī veselību. Iztērētos spēkus un enerģiju noteikti vajadzētu atjaunot. Un tādēļ ilgi gaidītajā atvaļinājumā, dodieties atpūsties kaut kur pie jūras. Vislabāk to būtu darīt gada pirmajā pusē, kad spriedze darbā būs sasniegusi savu maksimumu. Ja rodas tāda iespēja, tad neatsakieties no kāda fiziska darba, šajā laikā būtu ļoti ieteicams nomainīt garīgu darbu pret fizisku. Negatīvās emocijas un agresija, ar kuru Vēžiem nāksies saskarties, var negatīvi ietekmēt to aknas.

Vīriešu Vēžu horoskops 2017. gadam
Gaiļa gads Vēžu vīriešiem nesīs daudz pārbaudījumu. Nevar teikt, ka tas būtu šķērslis, drīzāk tas ir pakāpiens, kurš vedīs uz izaugsmi. Noliekot šo dzīves eksāmenu, Vēži sapratīs, ka tie ir kļuvuši vīrišķīgāki un stiprāki. Tad kad tas notiks Vēžiem būs pa spēkam tādi uzdevumi, kurus agrāk tie nespētu veikt.
Vēžu vīriešiem vajadzēs uzmanīties, darbojoties ar naudu. To ceļā var gadīties krāpnieki un pat rūdīti zagļi. Neuzticieties tiem cilvēkiem, kas daudz sola, ir ļoti iespējams, ka jūs tiksiet apkrāpti. Sasprindzinājums saglabāsies līdz pašai Vēžu dzimšanas dienai, pēc tam dzīve kļūs mierīgāka. Neskaitot savas problēmas, Vēžu vīriešiem nāksies risināt ar savu radinieku salīdzinoši nelielās problēmas. Kaut arī tas Vēžus nedaudz apgrūtinās, tiem tomēr nevajadzēt šiem cilvēkiem atteikt. Tas neprasīs ne daudz spēku, ne daudz laika.

Sieviešu Vēžu horoskops 2017. gadam
Arī Vēžu sievietēm 2017. gadā mierīga dzīve nav gaidāma. Tās bieži kļūs par strīdu un konfliktu dalībniecēm. Iespējams, ka tām pat sanāks konflikti ar varas pārstāvjiem. Neļaujaties emocijām un cenšaties neko nesarežģīt. Asi dzīves pagriezieni nav nejauši, šādi liktenis jūs virza pretī jūsu patiesajam liktenim. Jums tikai jātiek skaidrībā ar radušos situāciju un jūs uzreiz sapratīsiet, kāda tajā ir jūsu loma.
Pirmais pusgads Vēžu dāmām solās būt bagāts ar daudziem braucieniem. Neskatoties uz to vai tas ir komandējums vai izklaides brauciens, centieties gūt no tā maksimālu baudu. Tomēr ir jāuzmanās ar ceļa biedriem, var gadīties, ka to vidū būs krāpnieki. Dāmām, kuras ir dzimušas no 23 līdz 25. jūnijam, dodoties uz ārzemēm, vajadzētu paņemt līdzi kādu draugu. Pastāv risks, ka jūs varētu pazaudēt naudu un dokumentus.
Kas attiecas uz darbu, tad līdzīgi kā visiem Vēžiem, arī Vēžu sievietēm situācija tajā būs diezgan saspringta un prasīs paaugstinātu aktivitāti. Šajā gadā Vēžu sievietēm arī vajadzētu piestrādāt pie sava tēla.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

18 − fifteen =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.