Ūdensvīra horoskops 2017. gadam

Ūdensvīra horoskops 2017. gadam

Ūdensvīra horoskops 2017. gadam

Jaunais 2017. gads pilnībā būs Ūdensvīra gads. Tā tas būs pateicoties tam, ka gada saimnieks Gailis, pēc sava gara ir ļoti līdzīgs Ūdensvīram. Ūdensvīri ir radošas dabas cilvēki, kuri nevēlas uzņemties sarežģītus uzdevumus un cenšas izvairīties no grūtībām. To galvenais trumpis ir komunikācija. Turklāt apspriest tie mīl ne jau kaut kādus sīkumus, bet nopietnus un globālus jautājumus. Vienlaikus pret visām nelaimēm tie iesaka vienu un to pašu recepti – personisko izaugsmi un savu talantu realizāciju. Un ir ļoti iespējams, ka viņiem tiešām ir taisnība. Tuvojas Ūdensvīra ēra, un šīs zīmes pārstāvjiem būs daudz iespēju nodemonstrēt savu spriedumu pareizību.
Ūdensvīri izvairīsies no konfliktiem un pierādīs savu taisnību un vairs ne vārdiem, bet darbiem.
Jaunajā gadā radošie Ūdensvīri spēs realizēt savus plānus. Turklāt tiem pat radīsies iespēja pārlikt savus pienākumus uz kāda cita pleciem, sev atstājot tikai kontrolējošo funkciju. Ar to pilnīgi pietiks, lai Ūdensvīrs sajustos laimīgs. Prieku vēl piedos arī kāda abpusēja mīlestība. Tas Ūdensvīriem būs diezgan negaidīti un atnesīs tiem daudz patīkamu emociju.

Mīlestība
Kaislīgie un valdonīgie Ūdensvīri paši noteiks, kā ir jāvirzās to attiecībām ar mīļoto cilvēku. Un, ja Ūdensvīrs izlems, ka attiecības ir jāsarauj, tad viņš to noteikti arī izdarīs.
Tie Ūdensvīri, kas vēl nav atraduši savu otro pusīti, to arī nemeklēs. Tos pilnībā apmierinās viņu brīvība. Visu savu enerģiju tie veltīs saziņai, turklāt ne tik ļoti saziņai ar kādu vienu konkrētu cilvēku, bet ar visu sabiedrību kopumā. Lai nu kā tur arī nebūtu, bet bez pretējā dzimuma intereses Ūdensvīri nepaliks. To enerģija magnētiski pievilks potenciālos partnerus. Ūdensvīrus tas īpaši nesatrauks un tie viegli noliks pie vietas visus potenciālos pretendentus.
Tiem Ūdensvīriem, kuriem ir ģimene, nevajadzētu pārāk attālināties no sava mīļotā cilvēka. Atvaļinājumu un citās aktivitātes pie dabas labāk doties kopā, pretējā gadījumā tā mīļotajā cilvēkā var rasties neizpratne, kuru nebūs tik viegli izgaisināt. Šķiršanās Ūdensvīrus ļoti apbēdinās un tie sāks ļoti pārdzīvot par zudušo mīlestību.

Nauda
Izmaiņas Ūdensvīru darbā vai biznesā netiek gaidītas, īpaši arī tāpēc ka tie tajā nav ieinteresēti. Tiem pietiek ar to, ka viss rit gludi. Reizēm tie atslābināsies pat tik ļoti, ka nevēlēsies veikt savus ikdienas darbus. Priekšniecība to pamanīs un aizrādīs, bet nekas tālāk tam nesekos. Kā visi pārējie arī priekšniecība būs apbūrusi Ūdensvīru enerģētika un tādēļ par notikušo aizmirsīs.
Sarežģījumi gaida tos Ūdensvīrus, kas tikai nesen ir sākuši strādāt. Laikā, kad tiem vajadzētu nodemonstrēt visus savus talantus, tie galīgi negribēs to darīt. Kā izeja no situācijas kļūs kāda sabiedriski noderīga pasākuma organizācija. Ūdensvīrs ar to tiks galā vienkārši lieliski un tam tiks piedotas visas pārējās neveiksmes.
Mazaktīvākajiem Ūdensvīriem zvaigznes iesaka uztvert darbu kā hobiju, un tad tas nesīs gan prieku, gan arī naudu.
Neskatoties uz Ūdensvīru nevēlēšanos strādāt, to materiālais stāvoklis necietīs. To vēlme sevi realizēt atnesīs tiem negaidītu peļņu. Tas tos iedvesmos, un viss gads tiks pavadīts radošā procesā, kas nesīs ne tikai prieku, bet arī naudu.
Tiem kas jau ilgi meklē sponsoru, vajadzētu nomainīt savu tēlu, un, ja sponsors tiešām atradīsies, tad tas tos uzturēs vēl vairākus gadus. Daži Ūdensvīri atradīs garā tuvu cilvēku, kas vienmēr atbalstīs tā radošās idejas.

Veselība
2017. gadā Ūdensvīri var nonākt slimnīcā. Tie nekad nav īpaši uztraukušies par savu veselību, un šajā gadā tā būs īpaši spēcīga tendence. Tie ignorēs ne tikai slimību pirmos simptomus, bet pat ļoti nepārprotamus sava organisma signālus. Tie arī neuzskatīs par vajadzīgu sākt pieturēties pie veselīgāka dzīvesveida vai pat tikai palietot kādu vitamīnu kompleksu.
Situāciju pasliktinās arī tas, ka Ūdensvīri ne īpaši uzticas ārstiem. Pie speciālista tie griezīsies tikai tad, kad tie vairs nespēs paciest sāpes. 2017. gadā īpaši būs apdraudēts Ūdensvīru vēders.
Ūdensvīriem būtu ļoti svētīgi sadraudzēties ar savu organismu. Mērena diēta un pareizs ēšanas režīms varētu visu griezt uz labo pusi. Ūdensvīriem noteikti būtu vērts aizbraukt uz kādu kūrortu un nedaudz pielabot savu veselību.

Vīriešu Ūdensvīru horoskops 2017. gadam
Šajā gadā Ūdensvīru vīrieši būs ļoti noslogoti ar papīru darbiem. Uz to pleciem gulsies atbildības par kāda svarīga kontrakta sastādīšanu vai par personīgā projekta sagatavošanu. Tiem ļoti traucēs haos dokumentācijā un tas atstās iespaidu uz darba nodošanas termiņiem.
Daži Ūdensvīri saskarsies ar nepieciešamību risināt finansiālās problēmas jeb precīzāk būs jārisina jautājumi par atalgojuma. Tie būs neapmierināti par patērēto spēku un saņemtā atalgojuma nesamērību. Nonāks līdz tam ka Ūdensvīrs pat sāks sevi mocīt ar jautājumiem par to vai tas ir izdarījis visu iespējamo sava darba labā. Notiekošais darbā ietekmēs arī citas Ūdensvīra dzīves sfēras. Patstāvīgās nervu pārslodzes var atstāt iespaidu uz tā attiecībām ar to mīļoto cilvēku, un šis cilvēks var sākt domāt, ka Ūdensvīrs to krāpj. Lai no šādas situācijas izvairītos, zvaigznes Ūdensvīriem iesaka dalīties savos darba pārdzīvojumos ar savu mīļoto cilvēku.

Sieviešu Ūdensvīru horoskops 2017. gadam
2017. gadā Ūdensvīru sieviešu šarms ļaus tām risināt ne tikai savas problēmas, bet arī palīdzēt risināt apkārtējo cilvēku problēmas. Ļoti labi tām tajā palīdzēs to intuīcija, tāpēc šajā gadā noteikti būs vērts ieklausīties savā iekšējā balsī. Jaunajā gadā Ūdensvīru sievietes zaudēs jebkādu interesi par karjeras izaugsmi, tām pilnīgi pietiks ar jau esošajiem pienākumiem. Dažas Ūdensvīru sievietes var izlemt vispār aiziet no darba un pievērsties personīgajai dzīvei. Un jāsaka, ka zvaigznes tās tajā atbalstīs, jo Ūdensvīriem šis gads ir dots tieši tādēļ, lai tie sakārtotu ģimenes jautājumus. Tās Ūdensvīru sievietes, kas vēl ir vienas, nākamajā gadā satiks savu mīļoto. Saprotot, ka šis satiktais cilvēks ir īstais, tām pie tā vajadzētu cieši turēties, pretējā gadījumā var sanākt palikt bez šī cilvēka.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

four × four =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.