Strēlnieka horoskops 2017. gadam

Strēlnieka horoskops 2017. gadam

Strēlnieka horoskops 2017. gadam

Strēlnieka optimistiskā daba un spēcīgā enerģija pavērs tam daudz perspektīvu. Tie spēs paraudzīties no malas uz savām problēmām, bet tas tiem ļaus tās vieglāk atrisināt un vienlaikus ietaupīt daudz laika un nervu.
Daudz uzmanības Strēlnieki veltīs saziņai ar citiem cilvēkiem. Strēlniekiem būs jaunas iepazīšanās un var atjaunoties arī seni sakari, kurus nāksies pārkārtot pa jaunam. Iespējams, ka Strēlnieki savā ceļā satiks vecu mīlestību un tiem abiem var rasties vēlme šīs savas attiecības atjaunot. Citiem Strēlniekiem nāksies restaurēt senus darījumu sakarus. Abos gadījumos veiksme būs Strēlnieku pusē.
Šis gads Strēlniekiem būs vislabākais laiks, lai atvērtu savu veco piezīmju grāmatiņu, aizmirstu senos pāridarījumus, piezvanītu kādam sen aizmirstam cilvēkam, uzaicinātu to uz tasīti kafijas lai tad viens otram visu piedotu. Tas Strēlniekam palīdzēs gūt iedvesmu un atklāt ko jaunu. Turklāt vecie draugi ienesīs Strēlnieka dzīvē kaut ko vērtīgu, kaut ko tādu no kā Strēlnieks ir atteicies to īsti vēl neizpratis. Zvaigznes Strēlniekiem iesaka ieklausīties savā pagātnē un nebaidīties iebrist vienā upē divreiz.

Mīlestība
Lielākā daļa brīvo Strēlnieku 2017. gadā ļoti cītīgi meklēs savu otro pusīti. Tomēr, cītīgā meklēšana, jaunās pazīšanās un patstāvīgā saziņa ar pretējo dzimumu, vēlamo rezultātu var arī nenest. Ir visai iespējams, ka tas būs tādēļ, ka Strēlnieks ar savu otro pusīti jau sen ir pazīstami. Vienkārši agrāk Strēlniekiem kaut kādu iemeslu dēļ ir sanācis no šī cilvēka šķirties. Saticis šo cilvēku atkal, Strēlnieks var saprast, ka šis cilvēks ir tā liktenis un tas vairs negribēs šo cilvēku palaist vaļā. Pastāv liela iespēja, ka šī satikšanās beigsies ar laulību vai vismaz kopdzīvi.
Tie Strēlnieki, kuri jau ir satikuši savu mīļoto cilvēku, pacentīsies vēl vairāk nostiprināt savas attiecības un izvest tās jaunā līmenī. Daži gribēs noformēt savas attiecības oficiāli, bet vēl citi Strēlnieki var sākt domāt par ģimenes pieaugumu. Zvaigznes Strēlniekiem iesaka arī atrast laiku un doties ar savu otro pusīti kopīgā ceļojumā.

Nauda
Jaunajā 2017. gadā Strēlniekiem nevajadzētu plānot nekādas izmaiņas savā karjerā. Šis gads nebūs tam tas labākais laiks. Cenšoties iegūt kaut kādu augstāku amatu Strēlnieks var palikt arī pie sasistas siles. Ticiet vai nē, bet šajā Strēlnieku dzīves etapā nebūs nekā labāka par stabilitāti jau esošajā darbā. Piekrist kam jaunam būtu vērts tikai tādā gadījumā, ja Strēlnieks ir pilnīgi pārliecināts par sevi un nodrošinājies pret visiem riskiem. Ja Strēlniekam ļoti gribas kaut ko jaunu, tad labāk ķerties pie savas izglītošanas un apgūt kādu jaunu specialitāti vai paaugstināt savu kvalifikāciju. Par sliktu nenāks arī jaunas svešvalodas apgūšana, īpaši tādas kuras apgūšana kādreiz ir tikusi pārtraukta. Strēlnieki var kļūt par darba konfliktu lieciniekiem vai pat dalībniekiem. Ja šādi konflikti tiešām rodas, tad Strēlniekam tajos var ieņemt samierinātāja loma. To sabiedriskums tiem tajā tikai noderēs. Šāda sabiedriski noderīga darbība tiks pamanīta, un kolēģi sāks Strēlnieku vairāk novērtēt un cienīt.
Kas attiecas uz finansiālo pusi jāsaka, ka gads solās būt visai līdzens. Nebūs ne lielu finansiālu ieguvumu, ne arī lielu zaudējumu. Ienākumi būs nelieli, bet stabili. Pavasarī un vasarā pieaugs iespēja, ka Strēlnieks varētu vinnēt loterijā, tā kā varbūt ir vērts nopirkt kādu loterijas biļeti. Negaidītus ieņēmumus gan būtu labāk pietaupīt kādai nebaltai dienai un atļaut sev iztērēt tikai nelielu daļu no iegūtā. Turklāt finansiālus pārsteigumus Strēlniekam var sagādāt tā otrā pusīte. Iespējams, ka Strēlniek mīļotā cilvēka ieņēmumi pieaugs un ka tas uzņemsies ģimenes galvenā apgādnieka pienākumus.

Veselība
2017. gadā Strēlnieka vājais punkts būs tā gremošanas sistēma. Nemanīta saindēšanās tos var novest līdz slimnīcai. Lai no tā izvairītos, Strēlniekiem vajadzētu ievērot diētu un ļoti rūpīgi izvēlēties pārtikas produktus. Kā arī atteikties no šaubīgiem augļiem un dārzeņiem. Risks iegūt kādu infekciju, pieaugs ārzemju braucienos. Tādēļ Strēlniekiem vajadzētu uzmanīties ar vietējo virtuvi un izvairīties no citiem ar pārtiku saistītiem eksperimentiem, tas var nopietni iedragāt to veselību. Šī paša iemeslu dēļ Strēlniekiem arī nevajadzētu aizrauties ar alkohola lietošanu. Bez visa jau minētā Strēlniekiem vajadzētu sākt rūpēties par saviem kauliem un sākt lietot īpašus kaulus stiprinošus līdzekļus. Pastāv risks, ka 2017. gadā Strēlnieks iegūs kādu lūzumu vai salauzīs kādu savu ekstremitāti.

Vīriešu Strēlnieku horoskops 2017. gadam
Saprotot, ka daudz no darba šajā gadā tie neiegūs, Strēlnieku vīrieši sāks pastiprināti pievērsties savai privātajai dzīvei. Strēlnieku vīrieši kļūs mierīgāki attiecībā pret savām otrajām pusītēm un to attiecībās iestāsies miers un harmonija. Tas, protams, iepriecinās to otrās pusītes.
Otrais pusgads Strēlniekiem dāvās iespēju uzlabot to finansiālo stāvokli. Pastāv iespēja, ka Strēlniekiem piedāvās jaunu amatu, bet tas savukārt pozitīvi ietekmēs gan to maciņus, gan garastāvokli. Daži Strēlnieki iemācīsies gūt ieņēmumus no kādas savas senas aizraušanās vai hobija. Strēlniekam būtu vērts par to apspriesties ar visiem saviem ģimenes locekļiem, pastāv iespēja, ka kādu vērtīgu ieteikumu dos Strēlnieka bērns.
Vientuļie Strēlnieku vīrieši var satikt savu otro pusīti. Kā jau tika minēts iepriekš, tā var būt kāda sena paziņa, kas kādreiz ar tiem ir sarāvusi attiecības. Strēlniekam nevajadzētu uzreiz atcerēties to, kas ir bijis un paiet tai garām. Ir pagājis laiks, un gan pats Strēlnieks, gan tā paziņa ir mainījušies un pastāv tiešām liela iespēja, ka kopā tie varētu izveidot stipru ģimeni.

Sieviešu Strēlnieku horoskops 2017. gadam
Strēlnieku dāmām vajadzētu sākt veidot nervus nomierinošu tēju rezerves vai iegūt patstāvīgu pierakstu uz kādu relaksējošu masāžu kabinetu. Tam par iemeslu būs tas, ka jau no paša gada sākuma Strēlnieku sievietes piedzīvos situācijas, kad to emocijas burtiski vārīsies. Turklāt šis Strēlnieku sieviešu dzīves periods vilksies diezgan ilgi.
Zvaigznes Strēlnieku dāmām iesaka norobežoties no karjeras jautājumu risināšanas, lai ar to labāk nodarbojas to vīrieši. Strēlnieku sieviešu uzdevums būs vairāk pievērsties sev un arī sākt lūkoties pēc kāda piemērota vīrieša, jo 2017. gads tām būs ļoti piemērots ģimenes veidošanai. Nav izslēgts, ka uz šī vīrieša sirdi būs vairākas pretendentes un ka Strēlniecēm par savu otro pusīti nāksies arī pacīnīties un šajā gadījumā tām vajadzētu laist lietā visu savu arsenālu.
Precētās Strēlnieces vairāk iedziļināsies mājas darbos un tās veltīs vairāk laika bērniem un vīriem. Tās arī pievērsīsies rokdarbiem un citām radošām nodarbēm, šādi atklājot sevī jaunus talantus. Mājsaimniecēm vajadzētu pamēģināt sākt pelnīt naudu, izmantojot Interneta sniegtās iespējas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

five × three =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.