Laulības labklājības horoskops

Laulības labklājības horoskops
Mēs visi tiecamies pēc labklājības, tomēr bieži mūsu labklājība ir atkarīga no mums apkārt esošajiem cilvēkiem. Un tas attiecas arī uz mūsu otro pusīti. Izvēloties savu vīru vai sievu ir vērts ņemt vērā ne tikai rakstura un seksuālo saderību, bet arī to, cik ļoti šis cilvēks būs piemērots jūsu kopējās labklājības audzēšanai. Uzzini kādas horoskopa zīmju kombinācijas spēj nest laulībai labklājību un no kādām zīmēm labāk būtu izvairīties!

Auni
Auniem nāks par labu savienība ar gaisa stihijas zīmēm, īpaši ar Ūdensvīriem. Ūdensvīri tiem būtu gluži vai ideāls pāris. Arī laulība ar kādu Svaru zīmes pārstāvi ir spējīga piesaistīt veiksmi naudas lietās. Aunam vajadzētu izvairīties no laulības ar Skorpionu, šāda savienība Aunu varētu pat izputināt.

Vērši
Vēršiem materiāli vislabākā laulība varētu izdoties ar Ūdensvīru un Skorpionu. Vērša savienība ar šīm zīmēm ir spējīga nest neticamu veiksmi naudas lietās. Vērsim varētu veikties arī ar uguns zīmēm – Auniem, Lauvām un Strēlniekiem. Tiesa, šajā gadījumā varētu ciest Vērša nervi.

Dvīņi
Dvīņiem materiāli vislabvēlīgākā būtu savienība ar Lauvām. Lauvas Dvīņiem ir īsti naudas magnēti. Mežāži, Vērši un Jaunavas savienībā ar Dvīņiem spēs neslikti nopelnīt, tomēr savam partnerim Dvīnim tie nespēs palīdzēt. Nav vēlama Dvīņu savienība ar Skorpionu, tas tiem nestu vienus zaudējumus.

Vēži
Vēžiem vispiemērotākās zīmes materiālā stāvokļa uzlabošanai ir Lauvas, Auni un Strēlnieki. Vēl kāds neslikts variants ir Vērši. Tie spēs gan paši nopelnīt, gan veicināt Vēžu labklājību.

Laulības labklājības horoskops

Lauvas
Lauvas spēj kļūt bagāti savienībā ar Dvīņiem. Šāda kombinācija ir vienkārši neticami veiksmīga labklājības vairošanai. Kopā tie abi spēs ātri uzlabot savu materiālo stāvokli. Lai celtu savu materiālo līmeni Lauvām diezgan piemēroti, ir arī Svari, Ūdensvīri, Mežāži, Jaunavas un Vērši. Un arī Lauvām būtu jāizvairās no Skorpiona, tas to veiksmi naudas lietās tikai aizbaidīs.

Jaunavas
Atšķirībā no Lauvām un vēl vairākām citām horoskopa zīmēm, Jaunavai Skorpiona atbalsts ir pat nepieciešams. Ja lielākajai daļai horoskopa zīmju naudas lietās ar Skorpionu ir pilnīgi nesavietojami, tad Jaunavas gadījumā savienība ar Skorpions naudu tikai nesīs. Skorpions Jaunavai palīdzēs atrast jaunus attīstības ceļus. Papildus tam, pateicoties savai neticamajai intuīcijai, Skorpions spēs arī Jaunavai norādīt uz potenciālām peļņas iespējām.

Svari
Svari biznesa veiksmi nes gandrīz pilnīgi visām horoskopa zīmēm. Tie pievelk naudu arī savām otrajām pusītēm, tomēr vienlaicīgi paši tie paliek gandrīz bez plika graša pie dvēseles. Vienīgā horoskopa zīme, kas spēj Svariem uzlabot to finansiālo stāvokli, ir Strēlnieki. Ja šīs abas zīmes apvienojas, tās gandrīz jebkura veida savienībā spēs sasniegt finansiālus panākumus.

Skorpioni
Ar Skorpioniem viss ir diezgan sarežģīti. Skorpioni aizbaida naudu gandrīz no visām horoskopa zīmēm. Vienīgie, kurus neizputinās savienība ar Skorpioniem, tie ir Mežāži, Vērši un Jaunavas. Ja Skorpions vēlas piesaistīt naudu personīgi sev, tad tam ir jāsaista savs liktenis ar Lauvu, Aunu vai Strēlnieku. Tomēr šajā gadījumā Skorpionam ir jābūt gatavam uzturēt ģimeni vienam, jo šīs Zīmes kopā ar Skorpionu pašas neko nopelnīt nespēs.

Strēlnieki
Strēlnieki savu materiālo laimi atradīs kopā ar Ūdensvīriem un Svariem. Ja Strēlnieks nodibinās ģimeni ar kādu no šīm abām zīmēm, tad turīga nākotne šim pārim ir garantēta. Ja Strēlnieks pats vēlas būt par naudas veiksmes nesēju, tad tam sava dzīve ir jāsaista ar Mežāzi, Jaunavu vai Vērsi, šīs trīs zīmes spēs sasniegt finansiālu labklājību, pateicoties Strēlnieka veiksmei.

Mežāži
Mežāži ir zīme, kuras finansiālo labklājību neviens cits nespēj ietekmēt. Tad nu sanāk, ka Mežāžiem uztraukumi par finansiālo saderību atkrīt. Vienīgās zīmes, uz kurām tie var pievērst savu uzmanību, ir Strēlnieki, Auni un Lauvas. Laulība ar šīm trim zīmēm tiem droši nesīs stabilus ienākumus.

Laulības labklājības horoskops

Ūdensvīri
Ūdensvīriem vislabākā finansiālā saderība ir ar Strēlniekiem, Auniem un Lauvām. Veiksmi naudas lietās nesīs arī Svari un Vērši. Toties savienība ar Skorpionu nesīs vienas finansiālas neveiksmes.

Zivis
Zivis ir zīme, kurai vienmēr ir vajadzīgs kāda atbalsts, tajā skaitā arī finansiālais. Tajā Zivīm var palīdzēt Mežāži, Jaunavas un Vērši. Ja Zivis pašas vēlas gūt panākumu, tad tām ir vajadzīgi Auni.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 + eleven =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.