Horoskops 2017. gadam

Horoskops 2017. gadam

Horoskops 2017. gadam

Jaunais 2017. gads būs Ugunīgā Gaiļa gads. Un tas nozīmē to, ka mums priekšā ir visai piesātināts un nestabils laika periods.
2017. gads solās būt ļoti interesants un nest krasas izmaiņas daudzu cilvēku dzīvē. Daudzās dzīve sfērās nāksies saskarties ar nemieru un nesaskaņām. Tomēr pastāv arī iespēja, ka cilvēki spēs savus trūkumus uzveikt un tad 2017. gads var kļūt par pozitīvu izmaiņu gadu.
Gailis ir ļoti aktīvs un spītīgs putns, un 2017. gads mums katram nesīs daudz neparedzamu notikumu. Jaunajā gadā visus negaidītos pārsteigumus, neveiksmes un notikumus būtu jāuztver pēc iespējas mierīgāk. Tuvojas pietiekoši grūts un interesants laiks. Cilvēkiem nāksies darīt visu iespējamo, lai uzveiktu savus kompleksus, atkarības un vecos ieradumus. Nāksies mainīt arī savu pasaules uztveri, kādam būs jāmaina arī savas dzīves pamatprincipi. Tiem kas gadu spēs uzsākt maksimāli ražīgi, vasara uzdāvinās labu piedāvājumu vai iespēju sākt realizēt personīgos projektus.

Karjera un nauda
2017. gads būs veiksmīgs savu profesionālo prasmju pilnveidošanai. Ja izlemsiet Gaiļa gadā nomainīt darbu vai mācību vietu, tas var atstāt pozitīvu iespaidu uz peļņu un karjeras izaugsmi.
Gaiļa gadā ir nopietni jāapsver karjeras maiņa, pašrealizācija un jaunu darbības virzienu attīstīšanas iespējas.
Gada otrā puse būs ļoti veiksmīga uzņēmējiem un tiem, kas vēlas par tādiem kļūt. Turklāt šajā periodā spēs paplašināties gandrīz visi mazie uzņēmumi. Tiesa, šajā laika posmā varētu piedzīvot zināmu kritumu personiskā izaugsme.
Gaļa gadā vajadzētu uzmanīgi attiekties pret naudu un tās tērēšanu. Būtu vēlams saudzēt savus finansiālos resursus un izvairīties no riskēšanas ar naudu. Lai nebūtu jāzaudē nauda, un nenāktos saskarties ar naudas zaudējumiem, 2017. gadā būtu jāatsakās no visiem riskantajiem darījumiem. Ir vērts izvairīties arī no naudas aizņemšanās un kredītiem.

Veselība
2017. gada sākumā ir iespējama nopietna gripas epidēmija. Un pat ja jūs tā neskars, visu nākamo gadu saglabāsies paaugstināts elpceļu slimību līmenis. Īpaši uzmanīties vajadzētu tiem, kuri cieš no hroniskām slimībām. Vēlams jau savlaicīgi padomāt par imunitātes stiprināšanu un citiem profilaktiskiem pasākumiem.
2017. gadā pieaugs to cilvēku skaits kuri cieš no onkoloģiskām problēmām. Bet gada beigas var sagādāt kādu nepatīkamu pārsteigumu kādas traumas veidā, un tādēļ nebūtu slikti apdrošināt savu veselību un dzīvību. Nobeigumā kāda patīkama Gaiļa gada īpašība – ja jūs nekādi nespējat atbrīvoties no kāda kaitīga ieraduma, tad tieši Gaiļa gads ir tam ļoti piemērots, jo šajā gadā šis process būs neticami viegls.
Kā sagaidīt Jauno gadu
Jaunais gads būtu jāsagaida ar ģimeni un vistuvākajiem cilvēkiem. Sagaidot jauno gadu, tērpam vajadzētu būt pēc iespējas dārgākam un spilgtākam. Gailim šāds pagodinājums varētu patikt un iespējams, ka tad tas jaunajā gadā dos jums iespēju pielietot savus talantus un arī ļaus pašrealizēties.

Auna horoskops 2017. gadam
Aunu dzīvē beidzot ir pienācis laiks atslābināties un izbaudīt visu, ko dzīve spēj dot. Divi iepriekšējie, visai grūtie gadi nu ir aiz muguras un ir pienācis laiks baudīt sava darba augļus.
Lasīt pilnībā

Vērša horoskops 2017. gadam
Pērtiķa gads jau ir gandrīz pagājis, bet tas nozīmē, ka visas neveiksmes, zaudējumi, stress un uztraukumi visai drīz arī būs pagātnē. Ir pienācis laiks atslābināties un baudīt dzīvi. Zvaigznes nesola, ka viss šajā gadā ies kā pa sviestu, tomēr Vērši var diezgan droši cerēt uz pieklājīgu kompensāciju par iepriekšējā gada neveiksmēm un zaudējumiem.
Lasīt pilnībā

Dvīņu horoskops 2017. gadam
2017. gadā Dvīņiem būs jāveic kāds svarīgs solis pretim gaišākai nākotnei. Labklājību Dvīņiem nodrošinās pareizi uzstādīts uzdevums. Dvīņiem nevajadzētu pieņemt lēmumus, kuri nav labi apdomāti un par kuros nav izpētīti visi iespējamie zemūdens akmeņi. Viss noteikti ir jāapdomā un jāapsver iespējamie riski, lai vēlāk nav jāsūkstās par neiegūto izdevīgumu. Kļūda var maksāt ne vienu vien zaudētu gadu. Bet citādāk zvaigznes Dvīņiem būs labvēlīgas gandrīz visos to uzsākumos.
Lasīt pilnībā

Vēža horoskops 2017. gadam
2017. gadā Vēžu iekšējā pasaule piedzīvos ievērojamas izmaiņas. Vēži atbrīvosies no vecā un ielaidīs savā dzīvē jauno. Šī dvēseles “modernizācija“ atstās iespaidu uz visām Vēžu dzīves sfērām. Vēži zaudēs ticību sev, sajutīsies nošķirti no pasaules un pat sajutīsies paši sev sveši. Tomēr tiklīdz kā jaunās pārliecības nostiprināsies, Vēžu pašsavaldība atgriezīsies.
Lasīt pilnībā

Lauvas horoskops 2017. gadam
Cēlās un patstāvīgās Lauvas 2017. gadā saskarsies ar neparastu un tām neierastu situāciju – tām praktiski nebūs jācīnās par peļņu. Lauvu zīmē dzimušie ir pieraduši visu sasniegt paši un tādēļ situācijā, kad tām viss pats krīt rokās, tās jutīsies nedaudz apmulsušas.
Lasīt pilnībā

Jaunavas horoskops 2017. gadam
Sēdēt bez darba Jaunavām nesanāks arī 2017. gadā. Daudzi darbi prasīs Jaunavu personisku iesaisti. Tām Jaunavām, kurām patstāvība ir pierasta lieta tas nekādas grūtības nesagādās, grūtāk ies tiem šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem, kuri ir pieraduši peldēt pa straumei.
Lasīt pilnībā

Svaru horoskops 2017. gadam
2017. gadā Svaru panākumi būs pilnībā atkarīgi no pašiem Svariem. Liktenis tiem dāvās daudz iespēju audzēt savu labklājības līmeni, galvenais būs nepalaist tās garām. Sākot strādāt pie kāda projekta, būtu ļoti svarīgi ieguldīt tajā visus savus spēkus, kā arī izrādīt pietiekošu izlēmības un patstāvības līmeni.
Lasīt pilnībā

Skorpiona horoskops 2017. gadam
2017. gadā daudzi Skorpioni nonāks lielu pārmaiņu priekšā. Pēc šīm pārmaiņām Skorpioni savu dzīvi sāks dalīt divās daļās: “pirms” un “pēc” Par lūzuma posmu Skorpiona dzīvē kļūs jauna cilvēka satikšana.
Lasīt pilnībā

Strēlnieka horoskops 2017. gadam
Strēlnieka optimistiskā daba un spēcīgā enerģija pavērs tam daudz perspektīvu. Tie spēs paraudzīties no malas uz savām problēmām, bet tas tiem ļaus tās vieglāk atrisināt un vienlaikus ietaupīt daudz laika un nervu.
Lasīt pilnībā

Mežāža horoskops 2017. gadam
Mežāžus gaida sarežģīts gads. Mežāžiem 2017. gadā nāksies pārvarēt vienu šķērsli pēc otra. Nav šaubu, ka tas tos ļoti nogurdinās. Šī iemesla dēļ Mežāžiem jaunajā gadā vajadzētu iemācīties sev pareizi noteikt prioritātes. Sākumā tiem vajadzētu tikt galā ar sevi un ķerties pie sevis pilnveidošanas. Jaunais skats uz pasauli Mežāžus iepriecinās, un tiem apkārt viss sāks mainīties.
Lasīt pilnībā

Ūdensvīra horoskops 2017. gadam
Jaunais 2017. gads pilnībā būs Ūdensvīra gads. Tā tas būs pateicoties tam, ka gada saimnieks Gailis, pēc sava gara ir ļoti līdzīgs Ūdensvīram.
Lasīt pilnībā

Zivs horoskops 2017. gadam
Jaunais 2017. gads Zivīm daudzējādā ziņā kļūs ievērojams. Pirmām kārtām jau tāpēc ka to dzīvēs beigsies visai ilgstošs stagnācijas periods. Zivis it kā pamodīsies no miega un sajutīs neticamu enerģijas pieplūdumu. Liels izrāviens Zivīm būs karjeras jomā un tas ir īpaši svarīgi, jo tieši šī sfēra bija arī visvairāk cietusi.
Lasīt pilnībā

2 thoughts on “Horoskops 2017. gadam

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

fourteen + 2 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.